Lukas_AT 1 188 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września Odliczanie trwa. W UK 23:00, a wiec moge jeszcze obejrzec ten zwiastun bomb. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września Hell is us moze byc ciekawe. Teraz chyba to mmo pokazuja co jednak przerobili na single player? Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września Kiedy DLC do Astro ? Bo musiałem do kibla xd Cytuj
Antihero_ 28 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września Nie wiem czemu, ale mi ten trailer Palworld zalatuje bardzo renderowanymi cinematicami z lat 90. xd Cytuj
Alpha Trion 119 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września 1 minute ago, Lochu said: ArcheAge to nie MMO czasami? Orginalne ArcheAge to bardzo stare mmo Cytuj
Bielik 733 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września To wygląda jak dawne pokazy Microsoftu z toną indyków, szkoda, że te wyglądają strasznie generycznie xd 1 Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września No grafa w Lunar na p5spro to będzie sztos Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września Bieda remaster Lunar, mam oryginal na anbernicu Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września Teraz, Bielik napisał(a): To wygląda jak dawne pokazy Microsoftu z toną indyków, szkoda, że te wyglądają strasznie generycznie xd praktycznie żadnych indyków tu nie ma, to słowo serio już straciło znaczenie Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września Kurwa wreszcie Fantasian, solidna gierka ale była lata uwieziona jako ex na ios Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września Ten dragon age to jprdl co z marką skurwiele zrobiły Cytuj
Antihero_ 28 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września (edytowane) Ooo, Dragon's Age, czekam na komentarze... Edytowane 24 września przez Antihero_ Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września 5 godzin temu, ASX napisał(a): jakby ktoś szukał wiarygodnego leakera i nie chcę czekać do północy to macie tu przeciek prosto od samego Sony czyli z PSN Ukryj zawartość niestety te bomby się pokrywają kill me pls Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi