Donatello1991 1 438 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września 9 minut temu, Qbon napisał(a): Swoją drogą trochę zabawne. PS4 pro był reklamowany przez Horizon ZD a teraz ps5 pro będzie reklamowane przez remaster tej gry. A ps6 pro przez HFW. Cytuj
Bartg 5 524 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września Aktualizacja HZD będzie kosztować 9.99 dolarów, dlatego w nocy Sony podniosło cenę HZD na Store z 89 na 169zł Cytuj
Donatello1991 1 438 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września No i wyjdzie jakieś 210 zł. Cytuj
Paolo1986 793 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września 8 minut temu, Bartg napisał(a): Aktualizacja HZD będzie kosztować 9.99 dolarów, dlatego w nocy Sony podniosło cenę HZD na Store z 89 na 169zł Przecież cyferki w excelu muszą się zgadzać. Rozdawnictwo pandemiczne już się dawno skończyło Cytuj
PiotrekP 1 863 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września Czy oni tego samego nie odwalili wcześniej z Tsushimą? Cytuj
Josh 4 783 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września Nie wiem dla kogo oni robią ten remaster. Kto chciał, już dawno ograł Horizona (chociażby w Plusie), przecież ta gra wyszła lata temu i nie wyobrażam sobie szarpać w to drugi raz, bo chyba bym zdechnął z nudów, zwłaszcza że poza grafą nie będzie tu żadnych poważnych zmian czy nowej zawartości, więc gdzie jakakolwiek zachęta? Jest tyle gier z czasów PS3, które mocno się zestarzały i bardziej by zasługiwały na remaster (Killzone? inFamous? Motorstorm?), a oni marnują czas i zasoby na tytuł, który cały czas dobrze wygląda i nie potrzebuje żadnych poprawek wizualnych. Jeszcze ta cena to już lepiej by wypluli remaster Bloodborne albo Days Gone, w to może chociaż ktoś by zagrał. 1 Cytuj
Sewesew 4 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września (edytowane) InFamous ma za starą mechanikę na obecne czasy. Musiałby zostać przerobiony na nowo jako remake. Przez przesunięcie AC do końca roku nie ma dużej premiery AAA. Chyba największa jaka jest to Metaphor ReFantazio od Atlusa(która dla mnie będzie grą roku <3). Mówię wam, że jak AC sprzeda się równie dobrze co Valhalla to Ghost 2 nie wyjdzie w 2025. Edytowane 26 września przez Sewesew Cytuj
oFi 2 491 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września 14 minut temu, Josh napisał(a): Nie wiem dla kogo oni robią ten remaster. Kto chciał, już dawno ograł Horizona (chociażby w Plusie), przecież ta gra wyszła lata temu i nie wyobrażam sobie szarpać w to drugi raz, bo chyba bym zdechnął z nudów, zwłaszcza że poza grafą nie będzie tu żadnych poważnych zmian czy nowej zawartości, więc gdzie jakakolwiek zachęta? Jest tyle gier z czasów PS3, które mocno się zestarzały i bardziej by zasługiwały na remaster (Killzone? inFamous? Motorstorm?), a oni marnują czas i zasoby na tytuł, który cały czas dobrze wygląda i nie potrzebuje żadnych poprawek wizualnych. Jeszcze ta cena to już lepiej by wypluli remaster Bloodborne albo Days Gone, w to może chociaż ktoś by zagrał. Bo w zarządzie sony jest poyeb, który kocha tą markę i wkłada nam do mordy tego horizona w każdej możliwej postaci 2 1 Cytuj
Josh 4 783 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września 14 minut temu, Sewesew napisał(a): InFamous ma za starą mechanikę na obecne czasy. Musiałby zostać przerobiony na nowo jako remake. To może chociaż odświeżenie a'la nowy Dead Rising? Mi generalnie ta seria lata koło chuja, ale i tak zremasterowanie jej miałoby więcej sensu niż Horizona, przynajmniej z naszej, zagrajmerskiej perspektywy, bo nie wiem co by krawaciarzom powiedziały ich magiczne tabelki z excela. Cytuj
Homelander 2 209 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września 34 minutes ago, Josh said: To może chociaż odświeżenie a'la nowy Dead Rising? Mi generalnie ta seria lata koło chuja, ale i tak zremasterowanie jej miałoby więcej sensu niż Horizona, przynajmniej z naszej, zagrajmerskiej perspektywy, bo nie wiem co by krawaciarzom powiedziały ich magiczne tabelki z excela. Powiedziałyby, że sprzedane zostały 25 miliony sztuk tej giereczki. Czyli niesamowita ilość. I że seria jest szalenie popularna. I można zarobić na wydaniu upgrade oraz na kupujących wersje na PS5. I tanim kosztem wypełnić kalendarz wydawniczy Cytuj
Alpha Trion 119 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września (edytowane) Komu się udało kupić? Edytowane 26 września przez Alpha Trion Cytuj
Krzysztof93 1 351 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września 17 godzin temu, Qbon napisał(a): PS4 pro był reklamowany przez Horizon ZD a teraz ps5 pro będzie reklamowane przez remaster tej gry Kupiłem HZD mając zwykłe PS4 żeby zobaczyć co tracę nie mając PRO, zachęcić się jakoś do nowszej konsoli bo może warto odpalić takie ,,cudo'' na mocniejszym sprzęcie. Gra mnie wynudziła już na drugi dzień ogrywania a PS4 Pro nigdy nie kupiłem. Taką sobie zajebistą reklamę nowej konsoli zrobili Nie cierpię tego ip, same okładki czy ikony w PS Store tych gier wywołują u mnie coś w rodzaju agresji gdybym miał usunąć jakieś gry ze świata to zostawiłbym Metina czy tam Fortinite w spokoju a najchętniej pozbyłbym się Horizonów. Nie znoszę tych gier Cytuj
Mari4n 464 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września Pany, brać póki jest, ja już kupiłem: https://www.mediaexpert.pl/gaming/kontrolery-pady/kontroler-sony-dualsense-30th-anniversary-szary Cytuj
Szermac 2 851 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września 31 minut temu, Mari4n napisał(a): Pany, brać póki jest, ja już kupiłem: https://www.mediaexpert.pl/gaming/kontrolery-pady/kontroler-sony-dualsense-30th-anniversary-szary W MediaMarkt masz taniej jak cos xd Trąbione od rana w temacie preorderów Cytuj
Mari4n 464 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września Teraz, Szermac napisał(a): W MediaMarkt masz taniej jak cos xd Trąbione od rana w temacie preorderów Właśnie widziałem, ale skoro już zamówiłem, to niech będzie. Jakbym nie był teraz w kołchozie to bym od rana pilnował Cytuj
Szermac 2 851 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września Yhym, trailerek drugiego sezonu serialu Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września 3 minuty temu, Szermac napisał(a): Yhym, trailerek drugiego sezonu serialu I Tlou part 1 w plusie, ale to już wiemy. Raczej nic więcej nie ma co oczekiwać. Cytuj
Alpha Trion 119 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września 4 minutes ago, KrYcHu_89 said: I Tlou part 1 w plusie, ale to już wiemy. Raczej nic więcej nie ma co oczekiwać. 3 bomby zaoszczędzone bo trzymał cenę nawet na wtórnym Cytuj
Square 8 705 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września 6 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Raczej nic więcej nie ma co oczekiwać. Są avatary 1 Cytuj
Alpha Trion 119 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września Z oficjalnej strony sony, wszystko w przedsprzedaży wyprzedane, komu się udało? Cytuj
nero2082 822 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września 20 minut temu, Alpha Trion napisał(a): Z oficjalnej strony sony, wszystko w przedsprzedaży wyprzedane, komu się udało? nie ten temat Cytuj
Szermac 2 851 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września Na Storze pojawiły się oznaczenia PS5 Pro Enhanced przy niektórych tytułach 2 Cytuj
Daddy 4 238 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września Widać concord niczego nie nauczył 2 2 Cytuj
gnom 91 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września Czasy sa poyebane. Dzis zaden swiadomy dorosly gracz nawet by nie splunal na gry ktorymi dzisiejsi 30-latkowie w wzwyz zachwycali. Szczerze jest mi przykro jak czytam komentarze w necie nt np. takiego Silent Hill 2 remake gdzie ogrywajac orginal przy zgaszonym swietle ze sluchawkami wpietymi na chinch'u do TV robilem pauzy i sprawdzalem czy juz sie zesralem . To co w zyciu nas jako ludzi toczy, czyli szwedobylski pospiech i wyjebanie na otoczenie, toczy tez i gry. Producenci nas - graczy nie sluchaja, tylko pospiech, wiecej niskiej jakosci contentu, dlc, pakiety, pointsy etc. Ale to my sami dalismy im sygnal, bo kampania za dluga, bo przynudzanie ladnymi widoczkami, bo za duzo dialogow, bo po przejsciu fabuly nie ma co robic. Chcemy zdobywac, dominowac i byc najlepszymi. Kupilem PRO bo jako stary kon gdzie w duzej ilosci produkcji np Horizon faktycznie fabula jest mdla i nadmiernie pachnie patosem, ale przynajmniej postekam zachwytem nad obrazem, grafikę komputerową, widoki zawsze traktuję jako rodzaj sztuki - może troche tandetnej , chodzby krajobrazy z Wiedzmina 3 i w tle ścieżka dzwiekowa. No niech mi ktos powie ze to elementyy wydluzajace rozgrywke.. i powiem szczerze już przebieram nogami z myślą o patchu na PS5 PRO 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Square,
avatary adventowe, lista aktualizowana dziennie aż do 24.12
Rekomendacja dodana przez Square
8 reakcji
Pokaż odpowiedź