Chmielinski 214 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września Producenci właśnie graczy słuchają. Niskiej jakości content, DLC, pakiety, waluty są wszędzie, bo gracze to kupują. Jeśli by nie kupowali to nikt by nie inwestował w te mechanizmy kasy, więc gracze są sobie sami winni tego jak wygląda dzisiaj branża. Zresztą sam mówisz, że gra może być totalnie nijaka (ja w Horizon jakieś 1,5h wytrzymałem), ale wystarczy, że jest ładna i już te fundamentalne wady schodzą na drugi plan. No to będą inwestować w grafikę, a nie historię, mechaniki i inne jeśli nie mają one ostatecznie znaczenia. 2 Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 28 września Opublikowano 28 września Najwidoczniej chcą powtórzyć sukces Concorda. 1 Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 28 września Opublikowano 28 września To DEI widzę mocno Sony wchodzi do głowy. Niech Japończyki lepiej złapią lejce tej korporacji bo czarno to widzę. Cytuj
Pupcio 18 647 Opublikowano 28 września Opublikowano 28 września mmm gierki usługi typu gejowego całe szczęście że przecież już był trailer tej drugiej ich usługowej strzelanki co wyglądał jeszcze gorzej niż concord xD (wybaczcie że zapomniałem nazwy tej wybitnej produkcji) Cytuj
łom 2 026 Opublikowano 28 września Opublikowano 28 września Najlepsze jest to że wszystkie główne podpunkty bezpośrednio dotyczą Concorda: areas of focus include DEI & game accessibility Sony wants to grow game revenue “beyond console” (eg PC) still expanding into live services Brzmi jak świetny plan, oczywiście w raporcie ani słowa o o tym jakim niewypałem był Concord. Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 28 września Opublikowano 28 września Akurat Concord bez woke dalej byłby gównianą gierką ale to chyba wszyscy wiedzą. Cytuj
Homelander 2 223 Opublikowano 28 września Opublikowano 28 września 1 hour ago, Ukukuki said: Akurat Concord bez woke dalej byłby gównianą gierką ale to chyba wszyscy wiedzą. Concord bez woke miałby innych bohaterów, może nie byliby tak zniechęcający, odpychający wręcz i beznadziejni designersko. Bez woke może byłoby więcej czasu na inne elementy gry. Bez woke Concord byłby spóźniony o lata, ale może by nie był absolutnym pośmiewiskiem i katastrofą. A "jedynie" porażką. Pomyśleć by można, że po spektakularnej katastrofie Suicide Squad, Concorda i równie spektakularnych sukcesach Space Marine czy Wu-Konga branża wyciągnie wnioski, ale widać trzeba czegoś więcej 2 Cytuj
jimmy 1 349 Opublikowano 28 września Opublikowano 28 września Ten raport jest chyba z września czyli przygotowywany był jeszcze wcześniej (na pewno przed porażką Concorda). Więc może jakieś wnioski będą w kolejnym, oby Cytuj
łom 2 026 Opublikowano 28 września Opublikowano 28 września 3 minuty temu, jimmy napisał(a): Ten raport jest chyba z września czyli przygotowywany był jeszcze wcześniej (na pewno przed porażką Concorda). Więc może jakieś wnioski będą w kolejnym, oby September 13, 2024 Sony Publishes "Corporate Report 2024" 2 tygodnie temu był zrobiony więc o porażce Concorda już było wiadomo. Na zakończenie roku fiskalnego może będzie kolejny ale wątpię żeby odnieśli się do tego. 1 Cytuj
oFi 2 499 Opublikowano 28 września Opublikowano 28 września Ja tylko dodam, że Deadlock ma się dobrze i tam dopracowanko stoi na wysokim poziomie - mimo, że nie jest to mój typ gry to feeling gierki jest niesamowity. Aż musiałem gugnąć co to to DEI Spoiler Diversity, equity, and inclusion Do tego live service? Będę żygoł. 1 Cytuj
Bielik 746 Opublikowano 28 września Opublikowano 28 września Dałem dla Ciebie plusika bo sam nie wiedziałem o co chodzi z tym DEI, nieźle popaprana sprawa. Szkoda, że ta równość promuje głównie LGBT i murzynów - Azjaci są w kurwę poszkodowani (AC:S), latynosi i tak się pojawiali w grach już coś sporadycznie, ale gdzie są chociażby ore ore szabadabada cyganie Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 28 września Opublikowano 28 września 49 minut temu, łom napisał(a): September 13, 2024 Sony Publishes "Corporate Report 2024" 2 tygodnie temu był zrobiony więc o porażce Concorda już było wiadomo. Na zakończenie roku fiskalnego może będzie kolejny ale wątpię żeby odnieśli się do tego. Jeżeli straty były na poziomie kilkuset milionów, to muszą się odnieść Cytuj
łom 2 026 Opublikowano 28 września Opublikowano 28 września W tym raporcie straty są bardzo ogólnie opisane, konkretne gry czy sprzęty nie są wymieniane i np. nie ma nic o PSVR2 ale jest wzmianka "(–) Increase in losses from hardware mainly due to promotions". Cytuj
Sewesew 4 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września https://planetagracza.pl/ps5-aktualizacja-reklamy/?fbclid=IwY2xjawFnZ_hleHRuA2FlbQIxMQABHTtunu9fwN0q0nqG9H0oCPgm8UsT1cJU2ml7zgRHYMfkhLeQTvFNHb3EJQ_aem_EL79ckIU2SBzSILwJlPt_g SONY cichaczem wprowadziło reklamy na pulpit PS. To już jest przesada. Wyobraźcie sobie, jakby zamiast pulpitu w PC były reklamy, których nie da się wyłączyć. Cytuj
Szermac 2 854 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września Jak mi się będzie zmieniać co jakiś czas na takie fajne obrazki jak w przykładzie z Elden Ringiem albo Final Fantasy to spoko. Cytuj
Josh 4 829 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września Owszem, ale ten fajny obrazek będzie schowany pod ścianą tekstu o 10/10 od Kotaku albo promocji 3% na PS Store. Cytuj
Mari4n 470 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września 24 minuty temu, Sewesew napisał(a): Wyobraźcie sobie, jakby zamiast pulpitu w PC były reklamy, których nie da się wyłączyć. W Win10 są w okienku start, i nie da się ich wyłączyć 2 Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września 2 minuty temu, Basior napisał(a): W to bym akurat zagrał, setting fajny, jakies wspólne polowania w stylu monster hunter, moze sie udac. Cytuj
Josh 4 829 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września Tak samo chętnie nie zagram w tego coopa jak bym nie zagrał w Horizon 3. Zajebiście byle jaka seria z mocno ubisoftowym gameplayem. 5 Cytuj
Homelander 2 223 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września 4 hours ago, Josh said: Tak samo chętnie nie zagram w tego coopa jak bym nie zagrał w Horizon 3. Zajebiście byle jaka seria z mocno ubisoftowym gameplayem. Peakiem serii jest prolog do dwójki w którym chodzimy po tym zniszczonym laboratorium. Piękna grafika, rewelacyjny design i zero open worlda, zero zbieractwa, craftingu i innego shitu. Polecam Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września Dla mnie Horizon to jest niesamowita gra, kompletnie nie rozumiem sukcesu. Fajna grafika i nawet znośna rozgrywka ale cała reszta to 5 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Square,
avatary adventowe, lista aktualizowana dziennie aż do 24.12
Rekomendacja dodana przez Square
8 reakcji
Pokaż odpowiedź