mario10 515 Opublikowano 23 października Opublikowano 23 października Przypuszczam, że będzie to poprawiane, ale dla mnie np fajnie by było taki widżet żebym mógł wyciągnąć, przestawianie źródła dźwięku. Mam wpiętego dongla do słuchawek, a czasem jak mam chwilę to gram na tv więc skaczę po tych ustawieniach, ale chyba za dużo wymagam Cytuj
Square 8 559 Opublikowano 23 października Opublikowano 23 października A jak wyłączysz słuchawki to nie przełącza się automatycznie? Cytuj
mario10 515 Opublikowano 23 października Opublikowano 23 października Mam w ustawieniach konsoli żeby domyślnie dźwięk szedł na słuchawki bo na nich gram najczęściej. Ale jak włączam konsolę to ona wysyła na słuchawki dźwięk nawet jak są wyłączone, a dopiero na tv daj jak wyciągnę dongla z konsoli, albo w ustawieniach zmienię z słuchawek na tv. A jak by się dało taką opcję wyciągnąć jako widżet na główny ekran byłoby klasa Cytuj
WisnieR 2 707 Opublikowano 23 października Opublikowano 23 października 1 godzinę temu, Square napisał(a): A jak wyłączysz słuchawki to nie przełącza się automatycznie? To działa chyba tylko z oficjalnymi słuchawkami sony. Cytuj
Square 8 559 Opublikowano 23 października Opublikowano 23 października 7 godzin temu, mario10 napisał(a): A jak by się dało taką opcję wyciągnąć jako widżet na główny ekran byłoby klasa A to co jest w menu podręcznym? W zasadzie to samo jakby było na tym ekranie, a pewnie nawet i szybciej dostępne. Cytuj
mario10 515 Opublikowano 23 października Opublikowano 23 października Muszę to obczaić dokładnie może się da to jakoś ogarnąć Cytuj
Masamune 157 Opublikowano 24 października Opublikowano 24 października 21 hours ago, Square said: No fajnie, że jest ale dupy nie urywa. Aktywność znajomych coś skopana, bo mi wpisy sprzed 5 czy 9 dni pokazywało, a i nie ma osobnego okna na to, po kliknięciu przenosi na profil gracza zamiast np na ogólną tablice. Ikonka pada fajnie, że jest. Z tego co widziałem to pierwszy i drugi pasek jest skokowo, ale przy ostatnim chyba było bardziej płynne. Chcesz powiedzieć, że reanimowali częściowo tego "growego Facebooka" którego mieliśmy na PS4? Cytuj
Square 8 559 Opublikowano 24 października Opublikowano 24 października No jest coś takiego, jak najedziesz na to okienko to L1/R1 możesz się przełączać pomiędzy kilkoma wpisami, kliknięcie przenosi na profil tego gracza. Jest to mało wygodne i wątpię aby ktoś to miał sprawdzać. Tak samo oficjalne wiadomości z gier, też w okienku można się przełączać i jest to o wiele gorsza opcja niż odpalenie dotychczasowej karty. Podobnie z ostatnimi zdjęciami. 1 Cytuj
vip77 237 Opublikowano 24 października Opublikowano 24 października Te skurczysyny z sony zabrali możliwość wymiany punktów ps stars na gotówkę. To ja cały rok ciulam i miałem w llistopadzie dozbierac na 90zl i jeb nie ma już takiej opcji. Także jak ktoś jeszcze u siebie widzi taka wymianę i ma punkty to radzę skorzystać, bo nie wiadomo czy to wróci, nie wiadomo też ile potem będą wołali punktów za wymianę. 1 Cytuj
Square 8 559 Opublikowano 24 października Opublikowano 24 października Może tymczasowe tylko. Ja ma 493 punkty obecnie. Cytuj
Szermac 2 716 Opublikowano 24 października Opublikowano 24 października U mnie zniknęła wymiana na 25ziko, zostało na 50. Mam 1220, jeszcze opłata za Plusa i wymienie, bo może faktycznie i tego zabraknie xD Cytuj
BRY@N 1 446 Opublikowano 24 października Opublikowano 24 października 4 minuty temu, vip77 napisał(a): Te skurczysyny z sony zabrali możliwość wymiany punktów ps stars na gotówkę. To ja cały rok ciulam i miałem w llistopadzie dozbierac na 90zl i jeb nie ma już takiej opcji. Także jak ktoś jeszcze u siebie widzi taka wymianę i ma punkty to radzę skorzystać, bo nie wiadomo czy to wróci, nie wiadomo też ile potem będą wołali punktów za wymianę. Dzięki wpadło 25zł do portfela zawsze coś Cytuj
jimmy 1 230 Opublikowano 24 października Opublikowano 24 października 5 minut temu, vip77 napisał(a): Te skurczysyny z sony zabrali możliwość wymiany punktów ps stars na gotówkę. Jak to? U mnie jest normalnie Cytuj
giger_andrus 3 089 Opublikowano 24 października Opublikowano 24 października Jest normalnie tak jak zawsze z poziomu aplikacji. Cytuj
Plackus 411 Opublikowano 24 października Opublikowano 24 października U mnie w Apce pokazuje tylko wymiane 1250 pkt za 50 zł Czyli 630-25zł znikneło ... 1 1 Cytuj
Szermac 2 716 Opublikowano 24 października Opublikowano 24 października Wygląda na to, że różnie z tym jest sądząc po komentarzach. Niektórzy mają wszystkie, inni tylko to za 1250, inni w ogóle nie mają xd Cytuj
Square 8 559 Opublikowano 24 października Opublikowano 24 października No coś zmieniają, ja nie ma opcji wymiany na kasę na razie. Cytuj
Masamune 157 Opublikowano 24 października Opublikowano 24 października U mnie została opcja tylko 50zł, której wcześniej nie miałem. Może gdzieś w regulaminie jest zakopany zapis o tym ile razy jakie doładowanie możemy wykorzystać. Cytuj
BRY@N 1 446 Opublikowano 24 października Opublikowano 24 października Ja rzadko coś kupuję na PSN ale też się ostatnio zdziwiłem, że wycieli wszystkie niższe doładowania i zostało tylko 50zł w górę. Cytuj
Basior 1 081 Opublikowano 24 października Opublikowano 24 października U mnie nie ma już żadnej wymiany na hajs... A mam punktów na 90plnow Cytuj
Szermac 2 716 Opublikowano 24 października Opublikowano 24 października Dostałem też meila o zmianie warunków korzystania ze Starsów, zmiany są, ale akurat o tych ticketach na hajs nie ma wzmianki xd Cytuj
vip77 237 Opublikowano 24 października Opublikowano 24 października (edytowane) Też teraz dostałem mail. Od 1 marca 25 nie dają już punktów za subsktypcje E: teraz mam takie coś, także grzebią w programie Edytowane 24 października przez vip77 Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 24 października Opublikowano 24 października Dostałem maila takiego jak wy, więc pewnie platforma ma dzisiaj zmiany. Polecam wejść jutro i sprawdzić, bo produkcja systemowa zazwyczaj rano dostaje hotfixy z dnia poprzedniego. Cytuj
balon 5 334 Opublikowano 24 października Opublikowano 24 października Uuuuu dobrze że ostatnio wszystkie punkty na cyfrowego remasterka Tomba wydałem Cytuj
gnom 88 Opublikowano 24 października Opublikowano 24 października Kur... mam nadzieje ze to chwilowa usterka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi