Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 minut temu, Snake_Plissken napisał(a):

Ja już regulamin potwierdzałem i mam 50 zł za 1250 pkt. Trochę szkoda, że usunęli opcję 25 zł i 90 zł.

Chujowo, a nie szkoda.

1200 z samych zadań plusowych to trzeba rok zbierać, jak się nie kupuje cyfry czy tam malutko jakieś indyki.

Ja potwierdziłem i mam dalej bez wymiany na kasę, ale pewnie się pokaże późnej.

Opublikowano

Nie będą już naliczać punktów za subskrypcję PS PLus. Szkoda, bo co miesiąc wpadało mi 37 punktów, no ale panowie Excelowcy z Sony wiedzą co robią! Na prawdę są pewni swego w kwestii sprzedaży cyfrowych wersji gier.

Opublikowano
40 minutes ago, BRY@N said:

Może stwierdzili, że za 25zl i tak niedługo nic nie kupisz na psstore :yao:

25 to jest raczej po to, żeby dołożyć i coś kupić. Bardzo przydatna opcja, zawsze jeśli już miałem kupować grę czy dodatek miałem ten komfort, że mogłem sobie promo cenę obniżyć dzięki temu jeszcze bardziej.

U mnie 25 też zniknęło, tak samo jak 90zł za 2k pkt. Pojawiła się za to opcja 50zł, której nigdy dotąd nie widziałem.

Opublikowano

Ja miałem podobnie z tymi doładowaniami ze sklepów. Było 15,25,32 itp można było sobie doładować tyle ile człowiek potrzebował a teraz 50 i wzwyż :reggie:

Podobnie jest u Nintendo dlatego nic tam nie kupuje w cyfrze bo jaki to jest sens kupować doładowanie za 50zl dla indyka za 10.

Opublikowano
16 minut temu, Emet napisał(a):

Jedyna różnica jest taka, że wcześniej 25zł było za 625pkt, teraz jest za 630pkt.

To się źle wyświetla od dawna, w rzeczywistości pobiera 625 punktów. A wartości od zawsze były 25 i 90 zł, więc raczej ci się zmieniło, ale nie do końca, bo dalej widzisz 25.

Opublikowano

Pytanie takie mam: chcę dodać kolejnego użytkownika do mojej konsoli. Moje konto jest ustawione jako menedżer rodziny i miałem do tej pory 2 dzieci pod swoją kontrolą. Teraz chciałem dodać 3 dziecko, stworzyłem nowego użytkownika, ale nie mogę go zalogować. Ktoś coś?;)