Square 8 559 Opublikowano 24 października Opublikowano 24 października No skoro część osób widzi całkiem inne wartości doładowań to chyba oczywiste. Jakby miało zniknąć to by wszystkim wyłączyli. Cytuj
gnom 88 Opublikowano 24 października Opublikowano 24 października Teraz juz chyba nikt nic nie widzi. Stars zniklo z apki Cytuj
Snake_Plissken 880 Opublikowano 24 października Opublikowano 24 października Ja już regulamin potwierdzałem i mam 50 zł za 1250 pkt. Trochę szkoda, że usunęli opcję 25 zł i 90 zł. Cytuj
vip77 237 Opublikowano 24 października Opublikowano 24 października 11 minut temu, Snake_Plissken napisał(a): Ja już regulamin potwierdzałem i mam 50 zł za 1250 pkt. Trochę szkoda, że usunęli opcję 25 zł i 90 zł. Chujowo, a nie szkoda. 1200 z samych zadań plusowych to trzeba rok zbierać, jak się nie kupuje cyfry czy tam malutko jakieś indyki. Ja potwierdziłem i mam dalej bez wymiany na kasę, ale pewnie się pokaże późnej. Cytuj
Igor67 139 Opublikowano 24 października Opublikowano 24 października Ja mam dalej 25 i 50 Spoiler Cytuj
Masamune 157 Opublikowano 24 października Opublikowano 24 października Nie będą już naliczać punktów za subskrypcję PS PLus. Szkoda, bo co miesiąc wpadało mi 37 punktów, no ale panowie Excelowcy z Sony wiedzą co robią! Na prawdę są pewni swego w kwestii sprzedaży cyfrowych wersji gier. Cytuj
Square 8 559 Opublikowano 24 października Opublikowano 24 października Kup Plusa na rok i będziesz dużo do przodu. Cytuj
gnom 88 Opublikowano 25 października Opublikowano 25 października Lipa, u mnie mozliwosci wymiany na kase dalej nie ma. Wszystko zaakceptowalem. Cytuj
DJ1988 16 Opublikowano 25 października Opublikowano 25 października Niestety, u mnie też możliwość wymiany na kasę zniknęła. Dzięki $ony Cytuj
Figuś 21 170 Opublikowano 25 października Opublikowano 25 października ja mam wymiankę 1250pkt za 50zł a zatwierdzaliście w ogóle te nowe zasady? Cytuj
gnom 88 Opublikowano 25 października Opublikowano 25 października Ja akurat mam punktow na 100 zl wiec pewnie dlatego zniknela opcja wymiany:D Cytuj
Patricko 1 397 Opublikowano 25 października Opublikowano 25 października Wróciły komuś te wymiany za hajs? U mnie od momentu zatwierdzenia zniknęły całkowicie. Widziałem, że wielu osobom to zniknęło. Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 25 października Opublikowano 25 października Wróciło tylko to diabelstwo za 50zł właśnie Widać, że sonego już bolało rozdawnictwo 25zł za pkt Cytuj
BRY@N 1 445 Opublikowano 26 października Opublikowano 26 października Może stwierdzili, że za 25zl i tak niedługo nic nie kupisz na psstore Cytuj
Masamune 157 Opublikowano 26 października Opublikowano 26 października 40 minutes ago, BRY@N said: Może stwierdzili, że za 25zl i tak niedługo nic nie kupisz na psstore 25 to jest raczej po to, żeby dołożyć i coś kupić. Bardzo przydatna opcja, zawsze jeśli już miałem kupować grę czy dodatek miałem ten komfort, że mogłem sobie promo cenę obniżyć dzięki temu jeszcze bardziej. U mnie 25 też zniknęło, tak samo jak 90zł za 2k pkt. Pojawiła się za to opcja 50zł, której nigdy dotąd nie widziałem. Cytuj
BRY@N 1 445 Opublikowano 26 października Opublikowano 26 października Ja miałem podobnie z tymi doładowaniami ze sklepów. Było 15,25,32 itp można było sobie doładować tyle ile człowiek potrzebował a teraz 50 i wzwyż Podobnie jest u Nintendo dlatego nic tam nie kupuje w cyfrze bo jaki to jest sens kupować doładowanie za 50zl dla indyka za 10. Cytuj
vip77 237 Opublikowano 26 października Opublikowano 26 października U mnie też się tej pory cisza. Wyparowało z apki doładowanie. Cytuj
Emet 1 085 Opublikowano 26 października Opublikowano 26 października U mnie póki co są 2 opcje, które były od początku, czyli 25zł i 50zł. Jedyna różnica jest taka, że wcześniej 25zł było za 625pkt, teraz jest za 630pkt. Cytuj
Szermac 2 716 Opublikowano 26 października Opublikowano 26 października To ciekawe co piszecie, ja za to NIGDY nie miałem bonu na 90 zł xD Teraz mam tylko na 50, zniknęło 25. Cytuj
Square 8 559 Opublikowano 26 października Opublikowano 26 października 16 minut temu, Emet napisał(a): Jedyna różnica jest taka, że wcześniej 25zł było za 625pkt, teraz jest za 630pkt. To się źle wyświetla od dawna, w rzeczywistości pobiera 625 punktów. A wartości od zawsze były 25 i 90 zł, więc raczej ci się zmieniło, ale nie do końca, bo dalej widzisz 25. Cytuj
triboy 971 Opublikowano 26 października Opublikowano 26 października 29 minut temu, vip77 napisał(a): U mnie też się tej pory cisza. Wyparowało z apki doładowanie. U mnie to samo. Nie widzę możliwości wymiany punktów za kasę. Co te Sony Cytuj
Paolo1986 728 Opublikowano 26 października Opublikowano 26 października Pytanie takie mam: chcę dodać kolejnego użytkownika do mojej konsoli. Moje konto jest ustawione jako menedżer rodziny i miałem do tej pory 2 dzieci pod swoją kontrolą. Teraz chciałem dodać 3 dziecko, stworzyłem nowego użytkownika, ale nie mogę go zalogować. Ktoś coś? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi