mario10 511 Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu Odłącz kabel z tyłu zasilający i powiedz, że się zepsuła i za kilka dni na olx 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 592 Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu powiedz jej że coś się między wami psuje, wypala, że przestała się starać 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu 1 godzinę temu, AdiCarrion napisał(a): nosz ku....Sony dalej z tyłu jeśli chodzi o zagrywki sieciowe? Utworzyłem sobie konto na Playstation Ntwork przez laptopa. I okazuje się,że mam przypisany jakiś adres z USA.Nie wiem czemu, nie wiem jak.Oczywiście mogę zmienić, ale jedynie na inny amerykański. W żadnym momencie tworzenia konta nie miałem pytania o kraj ani region.Oczywiście wiąże się to z brakiem możliwości zakupu czegokolwiek gdyż nie modę dokonać zakupu w polskim PSN. Czemu kłamiesz? Pierwsza strona po kliknięciu na stronie PlayStation utwórz konto: Cytuj Odnośnik do komentarza
AdiCarrion 112 Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu 34 minuty temu, oFi napisał(a): Czemu kłamiesz? Pierwsza strona po kliknięciu na stronie PlayStation utwórz konto: Super, to powiedz mi jak zmienić region i czemu mi przypisało USA bez podawania adresu. 32 minuty temu, AdiCarrion napisał(a): Super, to powiedz mi jak zmienić region i czemu mi przypisało USA bez podawania adresu. I to konkretny adres z nazwą ulicy i kodem pocztowym Cytuj Odnośnik do komentarza
Plackus 385 Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu 19 minut temu, AdiCarrion napisał(a): Super, to powiedz mi jak zmienić region i czemu mi przypisało USA bez podawania adresu. Nic Ci nie musi mówić pokazał Ci że po drodze coś zrobiłeś nie tak. Sam sprawdziłem i normalnie pyta o region, a Ty od razu ze jakies Sony ma "zagrywki sieciowe" xD masz burdel na lapku pewnie xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rash 204 Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu 1 godzinę temu, Alpha Trion napisał(a): Dokładnie 2 lata temu dostałem od Żony, ps5 na urodziny (z napędem), jak tu jej powiedzieć że chiałbym teraz mieć pro Podmień tak jak zrobiłem z przesiadką przy poprzedniej generacji. Ja już swojej dzisiaj po informacji że tylko dolny panel pasuje ze slimki powiedziałem że zamówiłem z Ali nową obudowę i pokazałem jej tą co wrzucałem dzisiaj w sensie czarno biała. Masz łeb to kombinuj, kto zna trochę życie i damsko męski świat często bez ustępstw albo nauczy się sobie radzić albo skazany jest na pożarcie Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmy 1 163 Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu Nie ma możliwości żeby niegrająca żona rozpoznała podmiankę na Prosiaka. Po prostu jest to niemożliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rash 204 Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu Żeby szło tak jeszcze babe podmienić to już wogole byłaby bajka chociaż i tak ch w to. Wszystkie są takie same 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu Auto zmień to nie zauważy, to gdzie taka konsola miniaturowa względem auta nawet. Oko damskie nie zauważa zmian w rzeczach, które jej nie dotyczą. A zrób mała plamkę na firance - drama w sekundę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rash 204 Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu Po czym będzie tą "plamkę" w życiorysie których każdy normalny czlowiek ma od groma wypominać do końca żywota nic nie robiąc sobie z tego że pociąg ten już dawno odjechał Nic to, rozmowa schodzi na zły plan. Dawać nam już te prosiaki cholerny świat. Jeszcze tydzień.Zleci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu @AdiCarrion a nie miałeś czasami jakiegoś VPNa uruchomionego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Szermac 2 612 Opublikowano 11 godzin temu Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu To jeszcze klasyk musi wjechać co do tej rozmowy wyżej xd 15 Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 592 Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 19 minut temu, Figuś napisał(a): @AdiCarrion a nie miałeś czasami jakiegoś VPNa uruchomionego? bardziej adblock i nie wyskoczyło okno Cytuj Odnośnik do komentarza
Rash 204 Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu (edytowane) 36 minut temu, Szermac napisał(a): To jeszcze klasyk musi wjechać co do tej rozmowy wyżej xd Nie znałem Alpha i pamiętaj, jak mawiał Egon Olsen : "Najważniejszy jest plan!!" a potem to już tylko "Klawo jak cholera" Edytowane 11 godzin temu przez Rash Cytuj Odnośnik do komentarza
AdiCarrion 112 Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 2 godziny temu, Figuś napisał(a): @AdiCarrion a nie miałeś czasami jakiegoś VPNa uruchomionego? No włąśnie nie.Wogóle nie używam VPN. 4 godziny temu, Plackus napisał(a): Nic Ci nie musi mówić pokazał Ci że po drodze coś zrobiłeś nie tak. Sam sprawdziłem i normalnie pyta o region, a Ty od razu ze jakies Sony ma "zagrywki sieciowe" xD masz burdel na lapku pewnie xD Taki burdel na lapku,że wszystkie strony i logowania działają normalnie oprócz PSN-no ciekawa teoria. Cytuj Odnośnik do komentarza
dominalien 259 Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu Jakieś ciastka pojebane. Spróbuj usunąć związane z sony i playstation, albo w jakimś oknie prywatnym się zalogować, albo z innej przeglądarki, jeśli masz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
AdiCarrion 112 Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu No nieżle. Postanowiłem założyć konto jeszcze raz na inny adres i po wpisaniu danych i zatwierdzeniu w jaki sposób mają przychodzić powiadomienia dostaję powiadomienie,że nie można założyć konta, należy skontaktować się z działem pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi