Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, AdiCarrion napisał(a):

nosz ku....Sony dalej z tyłu jeśli chodzi o zagrywki sieciowe?

Utworzyłem sobie konto na Playstation Ntwork przez laptopa.

I okazuje się,że mam przypisany jakiś adres z USA.Nie wiem czemu, nie wiem jak.Oczywiście mogę zmienić, ale jedynie na inny amerykański.

W żadnym momencie tworzenia konta nie miałem pytania o kraj ani region.Oczywiście wiąże się to z brakiem możliwości zakupu czegokolwiek gdyż nie modę dokonać zakupu w polskim PSN.

Czemu kłamiesz?

Pierwsza strona po kliknięciu na stronie PlayStation utwórz konto:

Screenshot_20241031-145627.png

34 minuty temu, oFi napisał(a):

Czemu kłamiesz?

Pierwsza strona po kliknięciu na stronie PlayStation utwórz konto:

Screenshot_20241031-145627.png

Super, to powiedz mi jak zmienić region i czemu mi przypisało USA bez podawania adresu.

32 minuty temu, AdiCarrion napisał(a):

Super, to powiedz mi jak zmienić region i czemu mi przypisało USA bez podawania adresu.

I to konkretny adres z nazwą ulicy i kodem pocztowym

19 minut temu, AdiCarrion napisał(a):

Nic Ci nie musi mówić

pokazał Ci że po drodze coś zrobiłeś nie tak. Sam sprawdziłem i normalnie pyta o region, a Ty od razu ze jakies Sony ma "zagrywki sieciowe" xD

masz burdel na lapku pewnie xD

• This 1
1 godzinę temu, Alpha Trion napisał(a):

Dokładnie 2 lata temu dostałem od Żony, ps5 na urodziny (z napędem), jak tu jej powiedzieć że chiałbym teraz mieć pro ;)

Podmień tak jak zrobiłem z przesiadką przy poprzedniej generacji. Ja już swojej dzisiaj po informacji że tylko dolny panel pasuje ze slimki  powiedziałem że zamówiłem z Ali nową obudowę i pokazałem jej tą co wrzucałem dzisiaj w sensie czarno biała. Masz łeb to kombinuj, kto zna trochę życie i damsko męski świat często bez ustępstw albo nauczy się sobie radzić albo skazany jest na pożarcie:kekw:

Po czym będzie tą "plamkę" w życiorysie których każdy normalny czlowiek ma od groma wypominać do końca żywota nic nie robiąc sobie z tego że pociąg ten już dawno odjechał:notbad: Nic to, rozmowa schodzi na zły plan. Dawać nam już te prosiaki cholerny świat. Jeszcze tydzień.Zleci 

• Plusik 1
2 godziny temu, Figuś napisał(a):

@AdiCarrion a nie miałeś czasami jakiegoś VPNa uruchomionego?

No włąśnie nie.Wogóle nie używam VPN.

4 godziny temu, Plackus napisał(a):

Nic Ci nie musi mówić

pokazał Ci że po drodze coś zrobiłeś nie tak. Sam sprawdziłem i normalnie pyta o region, a Ty od razu ze jakies Sony ma "zagrywki sieciowe" xD

masz burdel na lapku pewnie xD

Taki burdel na lapku,że wszystkie strony i logowania działają normalnie oprócz PSN-no ciekawa teoria.