Elitesse 377 Opublikowano Niedziela o 11:33 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 11:33 W dniu 2.11.2024 o 09:19, krzysiek923 napisał(a): kiedy można się spodziewać kolejnej fajnej oferty na zwykłą slimkę z napędem? może bym się skusił, a teraz święta będą... Pewnie black friday i właśnie święta. Teraz ceny będą podbijane aby przy końcu miesiąca pokazać ludziom jak bardzo zaoszczędzili kupując produkt w promocji. Jakoś rok temu tak to wyglądało. Dlatego sam nauczony tym doświadczeniem swoją konsolę zakupiłem jakoś na początku października Nie wiem gdzie najlepiej zadać to pytanie ale czy Sony robi jakieś promocje na te płatne updejty gier do nowej generacji? Mam kilka z PS4, które chciałem ograć jeszcze raz na PS5 i zastanawiam się czy czekać na jakąś promocję czy to nie ma znaczenia. Jeszcze mam w co grać ale jak bym mógł wydać nie 10$ na updejt, a trochę mniej to bym zapolował na promkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano Niedziela o 12:08 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 12:08 Raczej nie ma na co czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Alpha Trion 116 Opublikowano Niedziela o 18:57 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 18:57 On 10/31/2024 at 4:19 PM, Rash said: Podmień tak jak zrobiłem z przesiadką przy poprzedniej generacji. Ja już swojej dzisiaj po informacji że tylko dolny panel pasuje ze slimki powiedziałem że zamówiłem z Ali nową obudowę i pokazałem jej tą co wrzucałem dzisiaj w sensie czarno biała. Masz łeb to kombinuj, kto zna trochę życie i damsko męski świat często bez ustępstw albo nauczy się sobie radzić albo skazany jest na pożarcie Jak nie zauważyła podmianki ps4 na ps5? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rash 212 Opublikowano Niedziela o 19:01 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 19:01 (edytowane) Wspominałem o podmiance ps4 na ps4 pro Swoją drogą from resetera: niespathowane elden ring na pro: RT off and Prioritize Quality: FPS between 52 and 59, average 54 RT off and Prioritize Frame Rate: FPS between 57 and 59, average 58 RT QUALITY ON With RT ON, FPS between 59 and 47 Dla porównania fatka w trybie quality jedzie na średniej 35-40 a z rt to już wogóle dramat. Pompujemy hajp Wlatują już gejmpleje z pro. Edytowane Niedziela o 19:23 przez Rash Cytuj Odnośnik do komentarza
gnom 64 Opublikowano Niedziela o 20:17 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 20:17 Moze dla wiekszego porzadku, umieszczajmy materialy dotyczace ps5 pro w odpowiednim temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Insane3d 0 Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu (edytowane) W jakiej cenie mogę wystawić PS5 Fata, która już nie jest na gwarancji? idealny stan + pad. Będę wdzięczny za sugestie. Mam ofertę na 1650-1700. Edytowane 20 godzin temu przez Insane3d Cytuj Odnośnik do komentarza
ginn 757 Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu Ja sprzedawałem kilka dni temu za 1800 zł z jednym padem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masamune 145 Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu 1 hour ago, Insane3d said: W jakiej cenie mogę wystawić PS5 Fata, która już nie jest na gwarancji? idealny stan + pad. Będę wdzięczny za sugestie. Mam ofertę na 1650-1700. Dorzucić jakąś grę w pudełku i celuj w 2000 zł. Ja swoją PS5 + Ragnarok + BF2042 trzymałem długi czas na poziomie 2150, ostatecznie poszła za 1900 bez Ragnaroka, co uważam za sukces. Cytuj Odnośnik do komentarza
Insane3d 0 Opublikowano 19 godzin temu Udostępnij Opublikowano 19 godzin temu Dzięki. Jestem w szoku jak PS5 trzyma cenę przecież 3 lata temu na premierę kosztowała 2300 zł. Myślałem, że maksymalna kwota jaką mogę za nią wyrwać to 1400-1500 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masamune 145 Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 8 hours ago, Insane3d said: Dzięki. Jestem w szoku jak PS5 trzyma cenę przecież 3 lata temu na premierę kosztowała 2300 zł. Myślałem, że maksymalna kwota jaką mogę za nią wyrwać to 1400-1500 zł. Na premierę nie było możliwości zakupu samej konsoli i trzeba było brać zestawy za 2900, bo dorzucali grę i kropka. 2300 to jest teraz, jeśli trafi się jakaś promocja. Normalnie jest 2400-2600, trzyma cenę, to fakt. Cytuj Odnośnik do komentarza
Alpha Trion 116 Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu Właśnie byłem ciekawy jak wasze doświadczenia w sprzedaży waszych Fatów (tych pogwarancyjnych zwłaszcza). Sam monitoruje temat i szczerze na Olx to raczej ilość ofert wzrasta, ciągle widzę te same i ogólnie mam poczucie że się te używki nie sprzedają, a widzę sztuki po 1300-1400 (bez gier). Są też oferty z 15 grami i konsolą za 1700 ale to chyba scamy są. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patapon 6 Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 13 minut temu, Alpha Trion napisał(a): Właśnie byłem ciekawy jak wasze doświadczenia w sprzedaży waszych Fatów (tych pogwarancyjnych zwłaszcza). Sam monitoruje temat i szczerze na Olx to raczej ilość ofert wzrasta, ciągle widzę te same i ogólnie mam poczucie że się te używki nie sprzedają, a widzę sztuki po 1300-1400 (bez gier). Są też oferty z 15 grami i konsolą za 1700 ale to chyba scamy są. 1680 z dwoma padami. 3-letnia konsola. Boję się o piszczenie w Pro, bo premierowa lekko popiskiwała ale sprzedałem po roku przed przeprowadzką. Druga było spoko - brak pisków, tylko wentylator trochę było słychać. Cytuj Odnośnik do komentarza
BulletPOL 12 Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu U mnie w domu od jakiś 5 miesięcy stoi nieotwarta SLIM'ka. Sam się zastanawiam czy nie sprzedać. Biję się z myślami, czy kupić PRO teraz, czy jednak poczekać aż sytuacja z napędami się wyklaruje. Z drugiej strony gwarancja już ucieka, może warto zejść teraz kilka stówek i niech się ktoś cieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 601 Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 6 minut temu, BulletPOL napisał(a): U mnie w domu od jakiś 5 miesięcy stoi nieotwarta SLIM'ka. Sam się zastanawiam czy nie sprzedać. zajebisty pomysł, trzymać pół roku konsolę w pudle, stracić pół roku gwarancji, bo nigdy nie wiadomo i sprzedać ze stratą Cytuj Odnośnik do komentarza
BulletPOL 12 Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) Zawsze łatwo się kogoś ocenia, szczególnie wtedy, kiedy nie zna się szczegółów. Nie przywykłem do tego, aby palić kasę w piecu, czy jeździć na wstecznym. Po prostu, w miedzy czasie kupiłem nieruchomość i trzeba było zrobić mały remont. Cóż poradzić? Wszystko się mocno przeciągnęło. Patrząc jednak na obecną cenę sklepową, to raczej nie za wiele "stracę". Edytowane 4 godziny temu przez BulletPOL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 601 Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu no dobra, w sumie masz rację, najpierw mogłem zapytać "dlaczego tak", ale na tym forum człowiek już przywykł do takich akcji, więc jakoś z automatu mi to przyszło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ThePatrickyo 47 Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Jeżeli Slimka z napędem to na pewno wiele nie straciłeś Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 030 Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 1 hour ago, BulletPOL said: Zawsze łatwo się kogoś ocenia, szczególnie wtedy, kiedy nie zna się szczegółów. Nie przywykłem do tego, aby palić kasę w piecu, czy jeździć na wstecznym. Po prostu, w miedzy czasie kupiłem nieruchomość i trzeba było zrobić mały remont. Cóż poradzić? Wszystko się mocno przeciągnęło. Patrząc jednak na obecną cenę sklepową, to raczej nie za wiele "stracę". Slimka z napędem dostepna jest za 2299, pewnie kiedyś kupiłeś drożej. Za ile byś teraz sprzedał? Cytuj Odnośnik do komentarza
Patapon 6 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Godzinę temu, ThePatrickyo napisał(a): Jeżeli Slimka z napędem to na pewno wiele nie straciłeś Ja chętnie odkupię ten napęd. Oczywiście w rozsądnej cenie. XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi