gnom 89 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Teraz, Alpha Trion napisał(a): 1400 to może i nie wiele, ale jakbym dołożył moje pudełeczka, GT 7 ps5, rebirth, ff 16 i rdr 2 to bym te 1700 dostał ? Watpie, ale proboj Cytuj
Alpha Trion 119 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada To już chyba lepiej do CEX-a oddać, tam 1320 płacą za golasa Cytuj
Czoperrr 5 118 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Jak jest z kulturą pracy PS5 Slim? Słychać coś? Przymierzam się do zakupu ale konsola u kolegi działa głośno (ma ją w szafce pod TV więc raczej to jest przyczyna) ale wolę poznać opinię forumka. Będę trzymał konsolę poziomo pod TV ale w szafce z dużym przepływem powietrza tak jak teraz trzymam bezszelestnego Xboxa. Cytuj
AdiCarrion 119 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada Gdzie kupujecie zdrapki do PSN? Linki z łowców gier typu Eneba czy Keye.pl to wiarygodne żródło czy scam? Cytuj
Ukukuki 6 992 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada 10 godzin temu, Czoperrr napisał(a): Jak jest z kulturą pracy PS5 Slim? Słychać coś? Przymierzam się do zakupu ale konsola u kolegi działa głośno (ma ją w szafce pod TV więc raczej to jest przyczyna) ale wolę poznać opinię forumka. Będę trzymał konsolę poziomo pod TV ale w szafce z dużym przepływem powietrza tak jak teraz trzymam bezszelestnego Xboxa. Jest bardzo ok ale to nie jest poziom xboxa. Cytuj
Assassins_78 974 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada 10 godzin temu, Czoperrr napisał(a): Jak jest z kulturą pracy PS5 Slim? Słychać coś? Przymierzam się do zakupu ale konsola u kolegi działa głośno (ma ją w szafce pod TV więc raczej to jest przyczyna) ale wolę poznać opinię forumka. Będę trzymał konsolę poziomo pod TV ale w szafce z dużym przepływem powietrza tak jak teraz trzymam bezszelestnego Xboxa. Zależy od gry, bo czasem ją usłyszysz, może nie jest to hasał do niewytrzymania no ale wentyla usłyszysz. Z cewkami raczej już w tej wersji spokój Najcichsza z wszystkich PS5 jest Fat. Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada 2 godziny temu, AdiCarrion napisał(a): Gdzie kupujecie zdrapki do PSN? Linki z łowców gier typu Eneba czy Keye.pl to wiarygodne żródło czy scam? zawsze na eneba kupuję 1 1 Cytuj
Assassins_78 974 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada 2 godziny temu, AdiCarrion napisał(a): Gdzie kupujecie zdrapki do PSN? Linki z łowców gier typu Eneba czy Keye.pl to wiarygodne żródło czy scam? https://gg.deals/gift-card/playstation-network-card-100-pln/ eneba najtaniej, ale każda inna stronka jest OK o ile nie ma negatywnych opinii, wszystko masz na GG.D 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada Hiroki Totoki robi ważne kroki 2 Cytuj
rodi84 50 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada Mam 3 konta na ps5. Czy mogę przenieść save z konta dzieciaka z gry na ps4 na nową konsole ps5? Nie mam ps plus. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada 16 minut temu, rodi84 napisał(a): Czy mogę przenieść save z konta dzieciaka z gry na ps4 na nową konsole ps5? Sejwy PS4 można kopiować na USB, więc tak. Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada Panowie od jakiegoś czasu mam dziwny problem. Jestem zalogowany, mam neta, świeci się ikonka plusa przy moim avatarze (mam wykupionego ps plus premium), odpalają mi się gierki z usługi. Niby wsio ok. No i jak wchodzę do zakładki Ps plus i wybieram np kafelek z katalogiem gier, to prosi mnie abym wykupił subskrypcję (którą mam ofc aktywną). Muszę wtedy znaleźć daną grę przez wyszukiwarkę i oczywiście mogę ją pobrać w ramach usługi. Tak samo mam z klasykami itp Jakiś pomysł ocb? Cytuj
gemcia99 0 Opublikowano 9 listopada Opublikowano 9 listopada a ja mam taki problem ze nie da rady wyciagnac kabla hdmi z konsoli.kabel Pure link Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 9 listopada Opublikowano 9 listopada 2 godziny temu, gemcia99 napisał(a): a ja mam taki problem ze nie da rady wyciagnac kabla hdmi z konsoli.kabel Pure link może spróbuj jakimiś szczypcami wyciągać okrężnym ruchem. jak już wyjmiesz to zmień kabel bo to rzadko spotykane Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 12 listopada Opublikowano 12 listopada Ciekawe czy coś większego tego 03.12 będzie czy tylko jakieś awatary. Cytuj
rodi84 50 Opublikowano 12 listopada Opublikowano 12 listopada Macie możliwość wymiany punktów stars na doładowanie? Cytuj
Basior 1 084 Opublikowano 12 listopada Opublikowano 12 listopada Nie, ja nie mam i nie wróciło 1 Cytuj
vip77 237 Opublikowano 12 listopada Opublikowano 12 listopada 1 godzinę temu, rodi84 napisał(a): Macie możliwość wymiany punktów stars na doładowanie? Też nie mam, od czasu zmiany regulaminu. Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 12 listopada Opublikowano 12 listopada 3 godziny temu, Square napisał(a): Ciekawe czy coś większego tego 03.12 będzie czy tylko jakieś awatary. 3 Grudnia, 30 lecie konsoli Playstation, to będzie to zagubione PS Showcase, mówię Wam. Cytuj
Patapon 31 Opublikowano 12 listopada Opublikowano 12 listopada 45 minut temu, Szermac napisał(a): 3 Grudnia, 30 lecie konsoli Playstation, to będzie to zagubione PS Showcase, mówię Wam. Jedyne na co Sony stać to na 3 zagubione w czasie avatary. Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 12 listopada Opublikowano 12 listopada Dobrze wam działa PSN? Nie może mi zaczac niczego pobierać na kablu LAN i łączu 1Gbps. Jak puszczam test łącza na konsoli to wyciąga może... 8Mbps. Net śmiga i sklep przeglądam bez problemu. Jest jakas zamuła na serwerach Sony czy co? Lokalizacja Kraków, Netia. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 12 listopada Opublikowano 12 listopada 23 minuty temu, _Red_ napisał(a): Dobrze wam działa PSN? Nie może mi zaczac niczego pobierać na kablu LAN i łączu 1Gbps. Wcześniej ściągałem i teraz też leci pełnym łączem ok 62MB/s. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi