gnom 88 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Teraz, Alpha Trion napisał(a): 1400 to może i nie wiele, ale jakbym dołożył moje pudełeczka, GT 7 ps5, rebirth, ff 16 i rdr 2 to bym te 1700 dostał ? Watpie, ale proboj Cytuj
Alpha Trion 119 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada To już chyba lepiej do CEX-a oddać, tam 1320 płacą za golasa Cytuj
Czoperrr 5 074 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Jak jest z kulturą pracy PS5 Slim? Słychać coś? Przymierzam się do zakupu ale konsola u kolegi działa głośno (ma ją w szafce pod TV więc raczej to jest przyczyna) ale wolę poznać opinię forumka. Będę trzymał konsolę poziomo pod TV ale w szafce z dużym przepływem powietrza tak jak teraz trzymam bezszelestnego Xboxa. Cytuj
AdiCarrion 117 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada Gdzie kupujecie zdrapki do PSN? Linki z łowców gier typu Eneba czy Keye.pl to wiarygodne żródło czy scam? Cytuj
Ukukuki 6 929 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada 10 godzin temu, Czoperrr napisał(a): Jak jest z kulturą pracy PS5 Slim? Słychać coś? Przymierzam się do zakupu ale konsola u kolegi działa głośno (ma ją w szafce pod TV więc raczej to jest przyczyna) ale wolę poznać opinię forumka. Będę trzymał konsolę poziomo pod TV ale w szafce z dużym przepływem powietrza tak jak teraz trzymam bezszelestnego Xboxa. Jest bardzo ok ale to nie jest poziom xboxa. Cytuj
Assassins_78 935 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada 10 godzin temu, Czoperrr napisał(a): Jak jest z kulturą pracy PS5 Slim? Słychać coś? Przymierzam się do zakupu ale konsola u kolegi działa głośno (ma ją w szafce pod TV więc raczej to jest przyczyna) ale wolę poznać opinię forumka. Będę trzymał konsolę poziomo pod TV ale w szafce z dużym przepływem powietrza tak jak teraz trzymam bezszelestnego Xboxa. Zależy od gry, bo czasem ją usłyszysz, może nie jest to hasał do niewytrzymania no ale wentyla usłyszysz. Z cewkami raczej już w tej wersji spokój Najcichsza z wszystkich PS5 jest Fat. Cytuj
messer88 6 454 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada 2 godziny temu, AdiCarrion napisał(a): Gdzie kupujecie zdrapki do PSN? Linki z łowców gier typu Eneba czy Keye.pl to wiarygodne żródło czy scam? zawsze na eneba kupuję 1 1 Cytuj
Assassins_78 935 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada 2 godziny temu, AdiCarrion napisał(a): Gdzie kupujecie zdrapki do PSN? Linki z łowców gier typu Eneba czy Keye.pl to wiarygodne żródło czy scam? https://gg.deals/gift-card/playstation-network-card-100-pln/ eneba najtaniej, ale każda inna stronka jest OK o ile nie ma negatywnych opinii, wszystko masz na GG.D 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada Hiroki Totoki robi ważne kroki 2 Cytuj
rodi84 50 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada Mam 3 konta na ps5. Czy mogę przenieść save z konta dzieciaka z gry na ps4 na nową konsole ps5? Nie mam ps plus. Cytuj
Square 8 555 Opublikowano piątek o 16:06 Opublikowano piątek o 16:06 16 minut temu, rodi84 napisał(a): Czy mogę przenieść save z konta dzieciaka z gry na ps4 na nową konsole ps5? Sejwy PS4 można kopiować na USB, więc tak. Cytuj
balon 5 334 Opublikowano piątek o 20:29 Opublikowano piątek o 20:29 Panowie od jakiegoś czasu mam dziwny problem. Jestem zalogowany, mam neta, świeci się ikonka plusa przy moim avatarze (mam wykupionego ps plus premium), odpalają mi się gierki z usługi. Niby wsio ok. No i jak wchodzę do zakładki Ps plus i wybieram np kafelek z katalogiem gier, to prosi mnie abym wykupił subskrypcję (którą mam ofc aktywną). Muszę wtedy znaleźć daną grę przez wyszukiwarkę i oczywiście mogę ją pobrać w ramach usługi. Tak samo mam z klasykami itp Jakiś pomysł ocb? Cytuj
gemcia99 0 Opublikowano sobota o 09:43 Opublikowano sobota o 09:43 a ja mam taki problem ze nie da rady wyciagnac kabla hdmi z konsoli.kabel Pure link Cytuj
nero2082 773 Opublikowano sobota o 12:17 Opublikowano sobota o 12:17 2 godziny temu, gemcia99 napisał(a): a ja mam taki problem ze nie da rady wyciagnac kabla hdmi z konsoli.kabel Pure link może spróbuj jakimiś szczypcami wyciągać okrężnym ruchem. jak już wyjmiesz to zmień kabel bo to rzadko spotykane Cytuj
gemcia99 0 Opublikowano sobota o 13:27 Opublikowano sobota o 13:27 Nie chcę uszkodzić portu HDMI Cytuj
Square 8 555 Opublikowano wtorek o 17:01 Opublikowano wtorek o 17:01 Ciekawe czy coś większego tego 03.12 będzie czy tylko jakieś awatary. Cytuj
rodi84 50 Opublikowano wtorek o 17:36 Opublikowano wtorek o 17:36 Macie możliwość wymiany punktów stars na doładowanie? Cytuj
Basior 1 081 Opublikowano wtorek o 18:49 Opublikowano wtorek o 18:49 Nie, ja nie mam i nie wróciło 1 Cytuj
vip77 237 Opublikowano wtorek o 19:27 Opublikowano wtorek o 19:27 1 godzinę temu, rodi84 napisał(a): Macie możliwość wymiany punktów stars na doładowanie? Też nie mam, od czasu zmiany regulaminu. Cytuj
Szermac 2 704 Opublikowano wtorek o 20:14 Opublikowano wtorek o 20:14 3 godziny temu, Square napisał(a): Ciekawe czy coś większego tego 03.12 będzie czy tylko jakieś awatary. 3 Grudnia, 30 lecie konsoli Playstation, to będzie to zagubione PS Showcase, mówię Wam. Cytuj
Patapon 12 Opublikowano wtorek o 21:00 Opublikowano wtorek o 21:00 45 minut temu, Szermac napisał(a): 3 Grudnia, 30 lecie konsoli Playstation, to będzie to zagubione PS Showcase, mówię Wam. Jedyne na co Sony stać to na 3 zagubione w czasie avatary. Cytuj
_Red_ 12 010 Opublikowano wtorek o 22:01 Opublikowano wtorek o 22:01 Dobrze wam działa PSN? Nie może mi zaczac niczego pobierać na kablu LAN i łączu 1Gbps. Jak puszczam test łącza na konsoli to wyciąga może... 8Mbps. Net śmiga i sklep przeglądam bez problemu. Jest jakas zamuła na serwerach Sony czy co? Lokalizacja Kraków, Netia. Cytuj
Square 8 555 Opublikowano wtorek o 22:25 Opublikowano wtorek o 22:25 23 minuty temu, _Red_ napisał(a): Dobrze wam działa PSN? Nie może mi zaczac niczego pobierać na kablu LAN i łączu 1Gbps. Wcześniej ściągałem i teraz też leci pełnym łączem ok 62MB/s. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi