Atherius 35 Opublikowano 13 listopada Opublikowano 13 listopada 7 godzin temu, _Red_ napisał(a): Dobrze wam działa PSN? Nie może mi zaczac niczego pobierać na kablu LAN i łączu 1Gbps. Jak puszczam test łącza na konsoli to wyciąga może... 8Mbps. Net śmiga i sklep przeglądam bez problemu. Jest jakas zamuła na serwerach Sony czy co? Lokalizacja Kraków, Netia. Ja tak mam z ps4 i ps5 po wifi, transfery tragicznie niskie, po kablu już max łącza. Na Xboxie wszystko ok, tak samo na innych urządzeniach. Mam Vectrę i niestety ten problem mam od lat, nawet w poprzednim miejscu zamieszkania tak było, jakby coś się gryzło z operatorem. Nie wnikałem bardziej, bo mam możliwość i wolę połączenie kablowe. Kiedyś ustawiłem dla testu strefę DMZ (sygnał przechodzi bezpośrednio bez filtrowania przez firewall urządzenia) dla adresu IP plejki i zaczęło śmigać, więc obstawiam jakiś problem z portami. 1 Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 13 listopada Opublikowano 13 listopada 13 godzin temu, Szermac napisał(a): 3 Grudnia, 30 lecie konsoli Playstation, to będzie to zagubione PS Showcase, mówię Wam. Nowe panele i pady. Po ich zapowiedziach i ostatnich konferencjach niczego już nie oczekuje oprócz teasera raz na 6 miesięcy nowej gry first party na state of play. Cytuj
Basior 1 084 Opublikowano 13 listopada Opublikowano 13 listopada W ogóle kiedy będą promki na black frajdej? Cytuj
czarek250885 322 Opublikowano 13 listopada Opublikowano 13 listopada 10 godzin temu, Basior napisał(a): W ogóle kiedy będą promki na black frajdej? podpinam się pod pytanie, liczę na plusa w jakiejś normalnej cenie bo prawie 700 zł to ich chyba po... Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 13 listopada Opublikowano 13 listopada 12 hours ago, Donatello1991 said: Nowe panele i pady. Po ich zapowiedziach i ostatnich konferencjach niczego już nie oczekuje oprócz teasera raz na 6 miesięcy nowej gry first party na state of play. Ja mam nadzieję na zapowiedź i rychłe wydanie TLoU Part 2 na PC. Bo raczej na coś nowego od Naughty Dog nie liczę Cytuj
Kris77 434 Opublikowano 14 listopada Opublikowano 14 listopada W dniu 13.11.2024 o 11:14, Basior napisał(a): W ogóle kiedy będą promki na black frajdej? Do mnie właśnie dojechała slim z napędem kupiona na Aliexpress za 1950 zł. Polski sklep, mieli 600 sztuk. Na 11.11 wchodził kod rabatowy obniżający do tej kwoty. Taniej to chyba nie będzie. I nie ukrywam że mój zapał do limitowanej slim digital znacząco opadł. Cytuj
AsmWalker 1 Opublikowano 16 listopada Opublikowano 16 listopada Część, Mam EA fc 25 na płytce a jest na store w dobrej cenie. Czy jak sprzedam płytkę i kupię na psn to będę musiał przeinstalować grę i czy mój ultimate team zostanie ? Cytuj
krzysiek923 1 663 Opublikowano 16 listopada Opublikowano 16 listopada nie będziesz musiał przeinstalowywać, UT zostanie Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 19 listopada Opublikowano 19 listopada Już teraz mają i tak chyba 30% ich akcji Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 19 listopada Opublikowano 19 listopada PlayStation dom soulsiarzy. 1 Cytuj
JaskinieTerrigenoweMarvela 109 Opublikowano 19 listopada Opublikowano 19 listopada Myślisz ,,Teenage Mutant Ninja Turtles Shredder's Revenge i stylistyka 16-bitowców, no co tu może podobnego się pojawić growego, i to na Ps5", mówisz po chwili:... Mighty Morphin Power Rangers: Rita's Rewind! Tak, nawet nie wiedziałem, że coś takiego pojawi się wśród premier na Ps5 czy Ps4 jeszcze w tym roku. Hoho! Cena może i nie jest jakaś przesadnie niska, ani też wysoka, no ale... taka giera fana cieszy. Oh, słodyczy! Premiera to 10 gr. 2024. Cytuj
Czoperrr 5 134 Opublikowano 19 listopada Opublikowano 19 listopada 4 hours ago, Figuś said: Nie pierwszy raz pojawia się taka plotka. Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 19 listopada Autor Opublikowano 19 listopada Kadokawa jest właścicielem From Software? Cytuj
elvis004 297 Opublikowano 19 listopada Opublikowano 19 listopada Granie w chmurze na portalu Tylko w abo Premium 1 2 Cytuj
Snake_Plissken 924 Opublikowano 19 listopada Opublikowano 19 listopada (edytowane) Wyborna wiadomość! Oby jak najszybciej wrzucili ten update! Edit: Update dla Europy już jutro Tu więcej szczegółów: https://blog.playstation.com/2024/11/19/the-playstation-portal-remote-player-experience-to-evolve-with-new-system-update/ Edytowane 19 listopada przez Snake_Plissken Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada 13 godzin temu, YETI napisał(a): Kadokawa jest właścicielem From Software? Tak. I niech ich zmuszą do zrobienia Sekiro 2 1 Cytuj
ASX 14 660 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada właścicielem praw do Sekiro jest teraz Microsoft Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada 3 godziny temu, ASX napisał(a): właścicielem praw do Sekiro jest teraz Microsoft Sekiro sigma w nazwie i po problemie. Cytuj
Bzduras 12 581 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada Czyli rozwiązaniem na brak praw do używania marki Sekiro jest nazwanie dwójki Sekiro Sigma, oks Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada 3 godziny temu, Bzduras napisał(a): Czyli rozwiązaniem na brak praw do używania marki Sekiro jest nazwanie dwójki Sekiro Sigma, oks A z ninja gaiden co było? Microsoft też miał prawa do marki. Cytuj
Bzduras 12 581 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada Microsoft nigdy nie miał praw do marki bo te posiadało Koei Tecmo. To był po prostu ex Xboxa na który PS2 było za słabe (i dlatego Sigma wyszła dopiero na PS3). Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada W dniu 19.11.2024 o 12:36, Czoperrr napisał(a): Nie pierwszy raz pojawia się taka plotka. Tym razem Sony nie zdementowało, wysłali list intencyjny. Cytuj
Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada Cóż, kupują tych z którymi mają najlepsze układy - no i IMO znacznie bardziej logiczny zakup niż Square Enix które jakimś rewelacyjnym devem nie jest, a pewnie kosztuje krocie w porównaniu, z racji posiadanych IP. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi