Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 godzin temu, _Red_ napisał(a):

Dobrze wam działa PSN? Nie może mi zaczac niczego pobierać na kablu LAN i łączu 1Gbps. Jak puszczam test łącza na konsoli to wyciąga może... 8Mbps. Net śmiga i sklep przeglądam bez problemu.

Jest jakas zamuła na serwerach Sony czy co?

Lokalizacja Kraków, Netia.

Ja tak mam z ps4 i ps5 po wifi, transfery tragicznie niskie, po kablu już max łącza. Na Xboxie wszystko ok, tak samo na innych urządzeniach. Mam Vectrę i niestety ten problem mam od lat, nawet w poprzednim miejscu zamieszkania tak było, jakby coś się gryzło z operatorem. Nie wnikałem bardziej, bo mam możliwość i wolę połączenie kablowe.

Kiedyś ustawiłem dla testu strefę DMZ (sygnał przechodzi bezpośrednio bez filtrowania przez firewall urządzenia) dla adresu IP plejki i zaczęło śmigać, więc obstawiam jakiś problem z portami.

• Dzięki 1
Opublikowano
13 godzin temu, Szermac napisał(a):

3 Grudnia, 30 lecie konsoli Playstation, to będzie to zagubione PS Showcase, mówię Wam.

Nowe panele i pady. Po ich zapowiedziach i ostatnich konferencjach niczego już nie oczekuje oprócz teasera raz na 6 miesięcy nowej gry first party na state of play.

Opublikowano
12 hours ago, Donatello1991 said:

Nowe panele i pady. Po ich zapowiedziach i ostatnich konferencjach niczego już nie oczekuje oprócz teasera raz na 6 miesięcy nowej gry first party na state of play.

Ja mam nadzieję na zapowiedź i rychłe wydanie TLoU Part 2 na PC. Bo raczej na coś nowego od Naughty Dog nie liczę

Opublikowano
W dniu 13.11.2024 o 11:14, Basior napisał(a):

W ogóle kiedy będą promki na black frajdej?

Do mnie właśnie dojechała slim z napędem kupiona na Aliexpress za 1950 zł. Polski sklep, mieli 600 sztuk. Na 11.11 wchodził kod rabatowy obniżający do tej kwoty. Taniej to chyba nie będzie. I nie ukrywam że mój zapał do limitowanej slim digital znacząco opadł. 

Opublikowano

Część,

Mam EA fc 25 na płytce a jest na store w dobrej cenie. Czy jak sprzedam płytkę i kupię na psn to będę musiał przeinstalować grę i czy mój ultimate team zostanie ?

Opublikowano

Myślisz ,,Teenage Mutant Ninja Turtles Shredder's Revenge i stylistyka 16-bitowców, no co tu może podobnego się pojawić growego, i to na Ps5", mówisz po chwili:... Mighty Morphin Power Rangers: Rita's Rewind! Tak, nawet nie wiedziałem, że coś takiego pojawi się wśród premier na Ps5 czy Ps4 jeszcze w tym roku. Hoho! Cena może i nie jest jakaś przesadnie niska, ani też wysoka, no ale... taka giera fana cieszy. Oh, słodyczy! :) :banderas: Premiera to 10 gr. 2024.

Screenshot_2024-11-18-21-35-11-901.thumb.png.bc1fe9f16c2db1d962bad88330b2b11c.png

Opublikowano (edytowane)

image.gif.2313c02fcd0cfebfa6400e3383aabc07.gif

Wyborna wiadomość! :banderas: Oby jak najszybciej wrzucili ten update!

Edit:

Update dla Europy już jutro :obama:

Tu więcej szczegółów:

https://blog.playstation.com/2024/11/19/the-playstation-portal-remote-player-experience-to-evolve-with-new-system-update/

Edytowane przez Snake_Plissken
Opublikowano
3 godziny temu, Bzduras napisał(a):

Czyli rozwiązaniem na brak praw do używania marki Sekiro jest nazwanie dwójki Sekiro Sigma, oks

A z ninja gaiden co było? Microsoft też miał prawa do marki.

Opublikowano

Microsoft nigdy nie miał praw do marki bo te posiadało Koei Tecmo. To był po prostu ex Xboxa na który PS2 było za słabe (i dlatego Sigma wyszła dopiero na PS3).