Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, Alpha Trion napisał(a):

1400 to może i nie wiele, ale jakbym dołożył moje pudełeczka, GT 7 ps5, rebirth, ff 16 i rdr 2 to bym te 1700 dostał ? :)

Watpie, ale proboj ;)

Opublikowano

Jak jest z kulturą pracy PS5 Slim? Słychać coś? Przymierzam się do zakupu ale konsola u kolegi działa głośno (ma ją w szafce pod TV więc raczej to jest przyczyna) ale wolę poznać opinię forumka. Będę trzymał konsolę poziomo pod TV ale w szafce z dużym przepływem powietrza tak jak teraz trzymam bezszelestnego Xboxa.

Opublikowano
10 godzin temu, Czoperrr napisał(a):

Jak jest z kulturą pracy PS5 Slim? Słychać coś? Przymierzam się do zakupu ale konsola u kolegi działa głośno (ma ją w szafce pod TV więc raczej to jest przyczyna) ale wolę poznać opinię forumka. Będę trzymał konsolę poziomo pod TV ale w szafce z dużym przepływem powietrza tak jak teraz trzymam bezszelestnego Xboxa.

Jest bardzo ok ale to nie jest poziom xboxa.

Opublikowano
10 godzin temu, Czoperrr napisał(a):

Zależy od gry, bo czasem ją usłyszysz, może nie jest to hasał do niewytrzymania no ale wentyla usłyszysz. Z cewkami raczej już w tej wersji spokój :) 

Najcichsza z wszystkich PS5 jest Fat.

Opublikowano
16 minut temu, rodi84 napisał(a):

Czy mogę przenieść save z konta dzieciaka z gry na ps4 na nową konsole ps5?

Sejwy PS4 można kopiować na USB, więc tak.

Opublikowano

Panowie od jakiegoś czasu mam dziwny problem. Jestem zalogowany, mam neta, świeci się ikonka plusa przy moim avatarze (mam wykupionego ps plus premium), odpalają mi się gierki z usługi. Niby wsio ok.

No i jak wchodzę do zakładki Ps plus i wybieram np kafelek z katalogiem gier, to prosi mnie abym wykupił subskrypcję (którą mam ofc aktywną). Muszę wtedy znaleźć daną grę przez wyszukiwarkę i oczywiście mogę ją pobrać w ramach usługi. Tak samo mam z klasykami itp
Jakiś pomysł ocb?

Opublikowano
2 godziny temu, gemcia99 napisał(a):

a ja mam taki problem ze nie da rady wyciagnac kabla hdmi z konsoli.kabel Pure link

może spróbuj jakimiś szczypcami wyciągać okrężnym ruchem. jak już wyjmiesz to zmień kabel bo to rzadko spotykane 

Opublikowano
3 godziny temu, Square napisał(a):

Ciekawe czy coś większego tego 03.12 będzie czy tylko jakieś awatary.

3 Grudnia, 30 lecie konsoli Playstation, to będzie to zagubione PS Showcase, mówię Wam.

Opublikowano
45 minut temu, Szermac napisał(a):

3 Grudnia, 30 lecie konsoli Playstation, to będzie to zagubione PS Showcase, mówię Wam.

Jedyne na co Sony stać to na 3 zagubione w czasie avatary.

Opublikowano

Dobrze wam działa PSN? Nie może mi zaczac niczego pobierać na kablu LAN i łączu 1Gbps. Jak puszczam test łącza na konsoli to wyciąga może... 8Mbps. Net śmiga i sklep przeglądam bez problemu.

Jest jakas zamuła na serwerach Sony czy co?

Lokalizacja Kraków, Netia.

Opublikowano
23 minuty temu, _Red_ napisał(a):

Dobrze wam działa PSN? Nie może mi zaczac niczego pobierać na kablu LAN i łączu 1Gbps.

Wcześniej ściągałem i teraz też leci pełnym łączem ok 62MB/s.

• Dzięki 1