Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 godzin temu, _Red_ napisał(a):

Dobrze wam działa PSN? Nie może mi zaczac niczego pobierać na kablu LAN i łączu 1Gbps. Jak puszczam test łącza na konsoli to wyciąga może... 8Mbps. Net śmiga i sklep przeglądam bez problemu.

Jest jakas zamuła na serwerach Sony czy co?

Lokalizacja Kraków, Netia.

Ja tak mam z ps4 i ps5 po wifi, transfery tragicznie niskie, po kablu już max łącza. Na Xboxie wszystko ok, tak samo na innych urządzeniach. Mam Vectrę i niestety ten problem mam od lat, nawet w poprzednim miejscu zamieszkania tak było, jakby coś się gryzło z operatorem. Nie wnikałem bardziej, bo mam możliwość i wolę połączenie kablowe.

Kiedyś ustawiłem dla testu strefę DMZ (sygnał przechodzi bezpośrednio bez filtrowania przez firewall urządzenia) dla adresu IP plejki i zaczęło śmigać, więc obstawiam jakiś problem z portami.

• Dzięki 1
Opublikowano
13 godzin temu, Szermac napisał(a):

3 Grudnia, 30 lecie konsoli Playstation, to będzie to zagubione PS Showcase, mówię Wam.

Nowe panele i pady. Po ich zapowiedziach i ostatnich konferencjach niczego już nie oczekuje oprócz teasera raz na 6 miesięcy nowej gry first party na state of play.

Opublikowano
12 hours ago, Donatello1991 said:

Nowe panele i pady. Po ich zapowiedziach i ostatnich konferencjach niczego już nie oczekuje oprócz teasera raz na 6 miesięcy nowej gry first party na state of play.

Ja mam nadzieję na zapowiedź i rychłe wydanie TLoU Part 2 na PC. Bo raczej na coś nowego od Naughty Dog nie liczę

Opublikowano
W dniu 13.11.2024 o 11:14, Basior napisał(a):

W ogóle kiedy będą promki na black frajdej?

Do mnie właśnie dojechała slim z napędem kupiona na Aliexpress za 1950 zł. Polski sklep, mieli 600 sztuk. Na 11.11 wchodził kod rabatowy obniżający do tej kwoty. Taniej to chyba nie będzie. I nie ukrywam że mój zapał do limitowanej slim digital znacząco opadł. 

Opublikowano

Część,

Mam EA fc 25 na płytce a jest na store w dobrej cenie. Czy jak sprzedam płytkę i kupię na psn to będę musiał przeinstalować grę i czy mój ultimate team zostanie ?

Opublikowano

Myślisz ,,Teenage Mutant Ninja Turtles Shredder's Revenge i stylistyka 16-bitowców, no co tu może podobnego się pojawić growego, i to na Ps5", mówisz po chwili:... Mighty Morphin Power Rangers: Rita's Rewind! Tak, nawet nie wiedziałem, że coś takiego pojawi się wśród premier na Ps5 czy Ps4 jeszcze w tym roku. Hoho! Cena może i nie jest jakaś przesadnie niska, ani też wysoka, no ale... taka giera fana cieszy. Oh, słodyczy! :) :banderas: Premiera to 10 gr. 2024.

Screenshot_2024-11-18-21-35-11-901.thumb.png.bc1fe9f16c2db1d962bad88330b2b11c.png

Opublikowano (edytowane)

image.gif.2313c02fcd0cfebfa6400e3383aabc07.gif

Wyborna wiadomość! :banderas: Oby jak najszybciej wrzucili ten update!

Edit:

Update dla Europy już jutro :obama:

Tu więcej szczegółów:

https://blog.playstation.com/2024/11/19/the-playstation-portal-remote-player-experience-to-evolve-with-new-system-update/

Edytowane przez Snake_Plissken
Opublikowano
3 godziny temu, Bzduras napisał(a):

Czyli rozwiązaniem na brak praw do używania marki Sekiro jest nazwanie dwójki Sekiro Sigma, oks

A z ninja gaiden co było? Microsoft też miał prawa do marki.