Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Cóż, kupują tych z którymi mają najlepsze układy - no i IMO znacznie bardziej logiczny zakup niż Square Enix które jakimś rewelacyjnym devem nie jest, a pewnie kosztuje krocie w porównaniu, z racji posiadanych IP.

SE jest 10x większą firmą niż FS. 

Opublikowano

Czytałem że te całe kadokawa to przede wszystkim właściciel anime i na tym najbardziej niby zależy Sony ;)

Ale już też widziałem że Elden Ring 2 Exclusive będzie hehe każdy próbuje wykroić jak największy kawał tortu

Opublikowano
Teraz, drozdu7 napisał(a):

Czytałem że te całe kadokawa to przede wszystkim właściciel anime i na tym najbardziej niby zależy Sony ;)

Ale już też widziałem że Elden Ring 2 Exclusive będzie hehe każdy próbuje wykroić jak największy kawał tortu

Nie wiem komu by się to opłacało, żeby takie IP było exem, ewentualnie Blooborne Remake, albo 2.

Opublikowano

Gry From Software zbyt dobrze zarabiają by opłacało się z nich robić z nich exy na jedną platformę. Analogiczna sytuacja jak z Activision czy wcześniej Bungie.

No i tak w tym przejęciu chodzi przede wszystkim o anime, a nie gry. 

• This 1
Opublikowano
2 minutes ago, ASX said:

Gry From Software zbyt dobrze zarabiają by opłacało się z nich robić z nich exy na jedną platformę. Analogiczna sytuacja jak z Activision czy wcześniej Bungie.

No i tak w tym przejęciu chodzi przede wszystkim o anime, a nie gry. 

No to będą, na PS i PC.

Opublikowano

Czy dzwoniąc na infolinię i podając numer seryjny pada otrzyma się informację kiedy został uruchomiony (od kiedy liczona jest gwarancja) ?

Jeśli pad jest nowy i nie było nigdy włączony to też otrzymam taką informację ? Dodzwonić się na infolinię to jakiś hardcore

Opublikowano
1 godzinę temu, niunias101 napisał(a):

Czy dzwoniąc na infolinię i podając numer seryjny pada otrzyma się informację kiedy został uruchomiony (od kiedy liczona jest gwarancja) ?

Jeśli pad jest nowy i nie było nigdy włączony to też otrzymam taką informację ? Dodzwonić się na infolinię to jakiś hardcore

Nie sadze

Opublikowano

Jak tam Wasze wrażenie z okazji edycji 30'lecia - jak zabaweczki ? Ja stwierdzam iz swojej slimki juz nie wymienię na nic innego. Tak mi sie spodobała ze zostaje do premiery PS6 :lapka: Usiadła na kominku i chyba jej sie spodobało. Wszystkie pliczki przesłałem kabelkiem RJ45 do nowego modelu bez zbędnych problemów. Praktycznie dysk jest wypchany po brzegi a konsolki nawet nie słychać. Ogrywam sobie na próbę SH2R i jest naprawdę super. Myślałem ze ta slimka to taki półprodukt który tylko ładnie wygląda a tu ku mojemu zdziwieniu wszystko śmiga jak błyskawica niczemu nie ujmując tej konsoli. Jest o niebo mniejsza a prezentuje sie niesamowicie. Bardzo sie cieszę z tego zakupu tak wiec idę cos pogiercowac :drinks: 

• Plusik 1
  • Lubię! 2
Opublikowano

Jest wersja pod PS5 która wygląda lepiej, ale żeby kupić ulepszenie to trzeba mieć DC. W ulepszeniu jest też obsługa DS i synchro do japońskiego audio.

Ogólnie jak masz tylko podstawkę to wyjdzie dość sporo, już chyba lepiej Plusa wykupić, bo tam jest chyba ciągle dostępne.

Opublikowano
8 minutes ago, Square said:

Jest wersja pod PS5 która wygląda lepiej, ale żeby kupić ulepszenie to trzeba mieć DC. W ulepszeniu jest też obsługa DS i synchro do japońskiego audio.

Ogólnie jak masz tylko podstawkę to wyjdzie dość sporo, już chyba lepiej Plusa wykupić, bo tam jest chyba ciągle dostępne.

Chciałem skończyć z płyty najpierw bo jestem już przy końcówce a plusa wykupić później na miesiąc i obczaić jakieś exy na początek.

Opublikowano

Mam pytanie Majstry - gdzie można kupić oryginalne panele do slimki? Bo na napędy w rozsądnych pieniądzach się nie doczekam, więc ze slim go zabiorę, wsadzę do limitowanej, a slimka pójdzie w świat jako digital. Szukam tego, ale coś mi się nie udaje... Potrzebuję ten boczny płaski zakrywający brak napędu.

Opublikowano
18 minut temu, Kris77 napisał(a):

Mam pytanie Majstry - gdzie można kupić oryginalne panele do slimki? Bo na napędy w rozsądnych pieniądzach się nie doczekam, więc ze slim go zabiorę, wsadzę do limitowanej, a slimka pójdzie w świat jako digital. Szukam tego, ale coś mi się nie udaje... Potrzebuję ten boczny płaski zakrywający brak napędu.

Mogę ci sprzedać za 50zł piękny kawalerze hehe

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, Patapon napisał(a):

Mogę ci sprzedać za 50zł piękny kawalerze hehe

Oczywiście mówimy o oryginalnym? Nie chcę mieć później dziamania od kupującego że panel a Ali dostał i żem oszust, złodziej i patolog ;)

To, myślę że się dogadamy. Wieczorem się odezwę na priv.

Edytowane przez Kris77
Opublikowano
9 godzin temu, Snake_Plissken napisał(a):

Wystartował kalendarz adwentowy PlayStation na ten rok, gdyby ktoś był zainteresowany :)

Fajna zabawa w kilka minigierek. Niestety najwięcej punktów wpada za obejrzenie filmiku jak polscy 'celebryci' grają w Astrobota :sapek: Ktoś ogarnął ten kod ukryty w "Magiczne Oko"? Wpatruję się w to, ale nic nie widzę.

Opublikowano
20 minut temu, Kris77 napisał(a):

Oczywiście mówimy o oryginalnym? Nie chcę mieć później dziamania od kupującego że panel a Ali dostał i żem oszust, złodziej i patolog ;)

To, myślę że się dogadamy. Wieczorem się odezwę na priw.

Wiesz ja mam dolny panel od Pro bo napęd wsadziłem i do niczego mi on nie jest potrzebny. Jak masz smarta to mogę wystawić na alledrogo ale na twoim miejscu wsadziłbym szary z limitki bo może ktoś i tak będzie chciał wstawić napęd.

4 minuty temu, jimmy napisał(a):

Fajna zabawa w kilka minigierek. Niestety najwięcej punktów wpada za obejrzenie filmiku jak polscy 'celebryci' grają w Astrobota :sapek: Ktoś ogarnął ten kod ukryty w "Magiczne Oko"? Wpatruję się w to, ale nic nie widzę.

Ja tam buzię widzę. Punkty wpadają też za dzbanki więc i tak bezrobotni będą mogli najwięcej punktów naciachać.

Opublikowano
6 minut temu, jimmy napisał(a):

Wczoraj zrobiłem, spróbuj IKH-2OJ-UKJ

Oczy bolą od próby ogarnięcia tego xD

I za filmik nie wpada aż tak dużo :)

• Dzięki 3