KrYcHu_89 2 298 Opublikowano środa o 13:50 Opublikowano środa o 13:50 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a): Cóż, kupują tych z którymi mają najlepsze układy - no i IMO znacznie bardziej logiczny zakup niż Square Enix które jakimś rewelacyjnym devem nie jest, a pewnie kosztuje krocie w porównaniu, z racji posiadanych IP. SE jest 10x większą firmą niż FS. Cytuj
drozdu7 2 794 Opublikowano środa o 13:52 Opublikowano środa o 13:52 Czytałem że te całe kadokawa to przede wszystkim właściciel anime i na tym najbardziej niby zależy Sony Ale już też widziałem że Elden Ring 2 Exclusive będzie hehe każdy próbuje wykroić jak największy kawał tortu Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano środa o 13:54 Opublikowano środa o 13:54 Teraz, drozdu7 napisał(a): Czytałem że te całe kadokawa to przede wszystkim właściciel anime i na tym najbardziej niby zależy Sony Ale już też widziałem że Elden Ring 2 Exclusive będzie hehe każdy próbuje wykroić jak największy kawał tortu Nie wiem komu by się to opłacało, żeby takie IP było exem, ewentualnie Blooborne Remake, albo 2. Cytuj
ASX 14 659 Opublikowano środa o 13:58 Opublikowano środa o 13:58 Gry From Software zbyt dobrze zarabiają by opłacało się z nich robić z nich exy na jedną platformę. Analogiczna sytuacja jak z Activision czy wcześniej Bungie. No i tak w tym przejęciu chodzi przede wszystkim o anime, a nie gry. 1 Cytuj
Czoperrr 5 129 Opublikowano środa o 14:00 Opublikowano środa o 14:00 2 minutes ago, ASX said: Gry From Software zbyt dobrze zarabiają by opłacało się z nich robić z nich exy na jedną platformę. Analogiczna sytuacja jak z Activision czy wcześniej Bungie. No i tak w tym przejęciu chodzi przede wszystkim o anime, a nie gry. No to będą, na PS i PC. Cytuj
niunias101 17 Opublikowano piątek o 08:03 Opublikowano piątek o 08:03 Czy dzwoniąc na infolinię i podając numer seryjny pada otrzyma się informację kiedy został uruchomiony (od kiedy liczona jest gwarancja) ? Jeśli pad jest nowy i nie było nigdy włączony to też otrzymam taką informację ? Dodzwonić się na infolinię to jakiś hardcore Cytuj
gnom 89 Opublikowano piątek o 09:59 Opublikowano piątek o 09:59 1 godzinę temu, niunias101 napisał(a): Czy dzwoniąc na infolinię i podając numer seryjny pada otrzyma się informację kiedy został uruchomiony (od kiedy liczona jest gwarancja) ? Jeśli pad jest nowy i nie było nigdy włączony to też otrzymam taką informację ? Dodzwonić się na infolinię to jakiś hardcore Nie sadze Cytuj
Square 8 609 Opublikowano piątek o 10:02 Opublikowano piątek o 10:02 Powiedzą, tak sprawdzają czy się łapie do gwarancji. 2 Cytuj
MEVEK 3 547 Opublikowano sobota o 12:45 Opublikowano sobota o 12:45 Jak tam Wasze wrażenie z okazji edycji 30'lecia - jak zabaweczki ? Ja stwierdzam iz swojej slimki juz nie wymienię na nic innego. Tak mi sie spodobała ze zostaje do premiery PS6 Usiadła na kominku i chyba jej sie spodobało. Wszystkie pliczki przesłałem kabelkiem RJ45 do nowego modelu bez zbędnych problemów. Praktycznie dysk jest wypchany po brzegi a konsolki nawet nie słychać. Ogrywam sobie na próbę SH2R i jest naprawdę super. Myślałem ze ta slimka to taki półprodukt który tylko ładnie wygląda a tu ku mojemu zdziwieniu wszystko śmiga jak błyskawica niczemu nie ujmując tej konsoli. Jest o niebo mniejsza a prezentuje sie niesamowicie. Bardzo sie cieszę z tego zakupu tak wiec idę cos pogiercowac 1 2 Cytuj
Czoperrr 5 129 Opublikowano niedziela o 18:24 Opublikowano niedziela o 18:24 Pytanko. Mam na płycie Tsushime wydanie premierowe i chciałbym ją dokończyć na PS5. Jest jakiś patch pod PS5 czy trzeba kupić wersję Directors Cut bo inaczej będę grał w wersję z PS4 bez żadnych usprawnień? Cytuj
LiŚciu 1 331 Opublikowano niedziela o 18:40 Opublikowano niedziela o 18:40 Na ps5 jak odpalisz tsushime z ps4 to dostaniesz z automatu update do 60 fps. Directors Cut wygląda tak samo tylko masz DLC w zestawie 1 Cytuj
Square 8 609 Opublikowano niedziela o 18:48 Opublikowano niedziela o 18:48 Jest wersja pod PS5 która wygląda lepiej, ale żeby kupić ulepszenie to trzeba mieć DC. W ulepszeniu jest też obsługa DS i synchro do japońskiego audio. Ogólnie jak masz tylko podstawkę to wyjdzie dość sporo, już chyba lepiej Plusa wykupić, bo tam jest chyba ciągle dostępne. Cytuj
Czoperrr 5 129 Opublikowano niedziela o 18:58 Opublikowano niedziela o 18:58 8 minutes ago, Square said: Jest wersja pod PS5 która wygląda lepiej, ale żeby kupić ulepszenie to trzeba mieć DC. W ulepszeniu jest też obsługa DS i synchro do japońskiego audio. Ogólnie jak masz tylko podstawkę to wyjdzie dość sporo, już chyba lepiej Plusa wykupić, bo tam jest chyba ciągle dostępne. Chciałem skończyć z płyty najpierw bo jestem już przy końcówce a plusa wykupić później na miesiąc i obczaić jakieś exy na początek. Cytuj
Snake_Plissken 924 Opublikowano niedziela o 23:41 Opublikowano niedziela o 23:41 (edytowane) Wystartował kalendarz adwentowy PlayStation na ten rok, gdyby ktoś był zainteresowany Reflink: https://advent.playstation.com/ref/1732490766wnNNC2AZJv Edytowane wczoraj o 08:17 przez Snake_Plissken 1 1 Cytuj
Square 8 609 Opublikowano wczoraj o 00:05 Opublikowano wczoraj o 00:05 Wypadałoby wspomnieć, że to reflink Cytuj
Kris77 434 Opublikowano wczoraj o 08:17 Opublikowano wczoraj o 08:17 Mam pytanie Majstry - gdzie można kupić oryginalne panele do slimki? Bo na napędy w rozsądnych pieniądzach się nie doczekam, więc ze slim go zabiorę, wsadzę do limitowanej, a slimka pójdzie w świat jako digital. Szukam tego, ale coś mi się nie udaje... Potrzebuję ten boczny płaski zakrywający brak napędu. Cytuj
Patapon 31 Opublikowano wczoraj o 08:36 Opublikowano wczoraj o 08:36 18 minut temu, Kris77 napisał(a): Mam pytanie Majstry - gdzie można kupić oryginalne panele do slimki? Bo na napędy w rozsądnych pieniądzach się nie doczekam, więc ze slim go zabiorę, wsadzę do limitowanej, a slimka pójdzie w świat jako digital. Szukam tego, ale coś mi się nie udaje... Potrzebuję ten boczny płaski zakrywający brak napędu. Mogę ci sprzedać za 50zł piękny kawalerze hehe Cytuj
Kris77 434 Opublikowano wczoraj o 08:51 Opublikowano wczoraj o 08:51 (edytowane) 4 godziny temu, Patapon napisał(a): Mogę ci sprzedać za 50zł piękny kawalerze hehe Oczywiście mówimy o oryginalnym? Nie chcę mieć później dziamania od kupującego że panel a Ali dostał i żem oszust, złodziej i patolog To, myślę że się dogadamy. Wieczorem się odezwę na priv. Edytowane 23 godziny temu przez Kris77 Cytuj
jimmy 1 284 Opublikowano wczoraj o 09:13 Opublikowano wczoraj o 09:13 9 godzin temu, Snake_Plissken napisał(a): Wystartował kalendarz adwentowy PlayStation na ten rok, gdyby ktoś był zainteresowany Fajna zabawa w kilka minigierek. Niestety najwięcej punktów wpada za obejrzenie filmiku jak polscy 'celebryci' grają w Astrobota Ktoś ogarnął ten kod ukryty w "Magiczne Oko"? Wpatruję się w to, ale nic nie widzę. Cytuj
Patapon 31 Opublikowano wczoraj o 09:16 Opublikowano wczoraj o 09:16 20 minut temu, Kris77 napisał(a): Oczywiście mówimy o oryginalnym? Nie chcę mieć później dziamania od kupującego że panel a Ali dostał i żem oszust, złodziej i patolog To, myślę że się dogadamy. Wieczorem się odezwę na priw. Wiesz ja mam dolny panel od Pro bo napęd wsadziłem i do niczego mi on nie jest potrzebny. Jak masz smarta to mogę wystawić na alledrogo ale na twoim miejscu wsadziłbym szary z limitki bo może ktoś i tak będzie chciał wstawić napęd. 4 minuty temu, jimmy napisał(a): Fajna zabawa w kilka minigierek. Niestety najwięcej punktów wpada za obejrzenie filmiku jak polscy 'celebryci' grają w Astrobota Ktoś ogarnął ten kod ukryty w "Magiczne Oko"? Wpatruję się w to, ale nic nie widzę. Ja tam buzię widzę. Punkty wpadają też za dzbanki więc i tak bezrobotni będą mogli najwięcej punktów naciachać. Cytuj
Snake_Plissken 924 Opublikowano wczoraj o 09:21 Opublikowano wczoraj o 09:21 6 minut temu, jimmy napisał(a): Fajna zabawa w kilka minigierek. Niestety najwięcej punktów wpada za obejrzenie filmiku jak polscy 'celebryci' grają w Astrobota Ktoś ogarnął ten kod ukryty w "Magiczne Oko"? Wpatruję się w to, ale nic nie widzę. Wczoraj zrobiłem, spróbuj IKH-2OJ-UKJ Oczy bolą od próby ogarnięcia tego xD I za filmik nie wpada aż tak dużo 3 Cytuj
Square 8 609 Opublikowano wczoraj o 09:32 Opublikowano wczoraj o 09:32 18 minut temu, jimmy napisał(a): Ktoś ogarnął ten kod ukryty w "Magiczne Oko"? Wpatruję się w to, ale nic nie widzę. https://magiceye.ecksdee.co.uk/ 1 1 Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano wczoraj o 09:44 Opublikowano wczoraj o 09:44 Wszystko spoko ale tragicznie zaprojektowana jest ta stronka. Cytuj
oFi 2 469 Opublikowano wczoraj o 10:14 Opublikowano wczoraj o 10:14 Mogli to w apce zrobić a nie ze trzeba się na zewnętrzne strony logować jeszcze Cytuj
Square 8 609 Opublikowano wczoraj o 10:19 Opublikowano wczoraj o 10:19 Przecież to strona PS jest. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi