Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 godziny temu, Patapon napisał(a):

Wiesz ja mam dolny panel od Pro bo napęd wsadziłem i do niczego mi on nie jest potrzebny. Jak masz smarta to mogę wystawić na alledrogo ale na twoim miejscu wsadziłbym szary z limitki bo może ktoś i tak będzie chciał wstawić napęd.

Wrzuć proszę panel na Allegro (mam Smart) i podeślij mi na priv link. Nie chcę wkładać panelu z limitki do slim, bo nie lubię dekompletować zestawów tego typu. 

Opublikowano

na PS4 był taki skrót że dwukrotnym wciśnięciem PS buttona można było przemieszczać się między grą a wybraną opcją z menu konsoli. na piątce to tak nie działa, szukałem w ustawieniach ale nie znalazłem. da się ?

Opublikowano
Kurde mi nawet przez tą stronę nie pokazuje tego kodu. Może dlatego że to na telefonie otwieram.

Jaki kodzik na dziś panowie?

Najlepiej zrobić duży print screen, przyciąć i dopiero wrzuci upload na stronę. Robię na iPadzie i idzie już coś odczytać, na telefonie sraka.

Tak wygląda jak wrzucisz większy print screen z iPada:

30972bd05d68118a212780a4c49ad97b.jpg
A pełny kod to: 7S7KXO7BU

Tak czy srak, nie warto się w to bawić z myślą, że coś wygrasz… kupują gowno gry na PS Store z platyną do wbicia w 10 min, za każdą mają 6000 pkt. Za platynę plus punkty za resztę dzbanków:

6c847a3d5ffe20aac888440c9e31fefc.jpg
Opublikowano

No konkurs sam w sobie spoko, ale regulamin i możliwość farmienia punktów przez te gównogry to jest tragedia. Powinno być 1 konto = 1 szansa i tyle. Konta utworzone w trakcie konkursu nie biorą udziału. Dziękuję i dobranoc. 

No, ale Sony od jakiegoś czasu ma sznurek zamiast mózgu więc nie dziwi pójście na rękę spoceńcom. 

Opublikowano

xDDD serio kombinatoryka i skalperstwo to rak dzisiejszych czasów. Nawet taką prostą zabawę ludzie potrafią obrzydzić.

Mogliby dać losowanie, albo chociaż jakieś avki i doładowania PSN za te punkty 

Opublikowano (edytowane)

Pomysł na konkurs fajny, tylko realizacja o kant dupy rozbić…

losowania nie ma, bo według PL prawa trzeba mieć zgodę na konkursy loterię, tu losowania nie ma więc wyiebane…

Widocznie uzyskanie takiej zgody dla PL oddziału Playstation to za dużo…

Edytowane przez elvis004
Opublikowano

Teraz obczaiłem ten kalendarz, jakieś chujowe zadania i punkciki żeby kupić kupony, a tu okazuje się że to nie jest losowanie, tylko grind i nagroda dla zjebów co nie mają życia. Świetna akcja sony :facepalm:

• Lubię! 1
  • Haha 2
Opublikowano

Ot... też myślałem, że te kupony to liczba losów w losowaniu. No cóż... pomysł fajny, ale realizacja jako grind zamiast losowania to turbo-nieporozumienie. 

Opublikowano
2 godziny temu, jimmy napisał(a):

Kurde mi nawet przez tą stronę nie pokazuje tego kodu. Może dlatego że to na telefonie otwieram.

U mnie na telefonie jest tak.

Screenshot_2024-11-26-17-17-36-818_com.opera.browser-edit.jpg

No z tym brakiem losowania to słaba akcja, ale sama inicjatywa super.

A te obrazki jako nagroda gwarantowana to jest avek czy co?

Opublikowano

Witam. Piszę z takim oto dylematem. Posiadam od premiery PS5 Fat. Z racji tego, iż posiadałem PS4 Pro byłem również zainteresowany przesiadką na PS5 Pro... niestety konsola nie zachwyciła mnie w recenzjach i testach. Zresztą... jestem graczem starej daty i kupuję tylko gry w pudełkach. Niestety ale nie zamierzam wydawać 1200 zł na sam napęd co jest zresztą śmieszne :D ale do sedna... nigdy nie zwracałem na to uwagi ale przy pobieraniu gier dosłownie minutę, konsola ściąga tytuł z pełną prędkością po czym nagle drastycznie spada i jest to zaledwie 10 mb/s. Na Xbox Series X nie mam takiego problemu i cały czas ściąga z pełną prędkością. Posiadam światłowód 1000mb/s. Nie zwracałem na to nigdy uwagi, gdyż wcześniej mieszkałem w domu rodzinnym gdzie nie miałem szybkiego internetu i jakoś mi to nie przeszkadzało. Przeglądając fora reddit doczytałem, że faktycznie na premierę PS5 fat miało problemy z kartą wifi. Prawdopodobnie trafił mi się lichy egzeplarz, gdzie ta karta jest uszkodzona i nie wyrabia. Co myślicie o przesiadce z PS5 fat na PS5 slim ? Czy to ma jakiś większy sens ? Co byście zrobili na moim miejscu ? Prawdopodobnie nie wierzę, że napędy będą kosztować nagle 400 zł. 

Opublikowano
1 godzinę temu, medzik1992 napisał(a):

Prawdopodobnie nie wierzę, że napędy będą kosztować nagle 400 zł. 

No ja bym poczekał do połowy stycznia czy napędy nie wrócą do normalnej ceny i kupił prosiaka bo generacja potrwa jeszcze z 3 lata ale z drugiej strony czarny piątek za pasem i jak się zakręcisz to slima z napędem wyrwiesz za 2 koła więc wszystko zależy od Ciebie.