Kazub 4 585 Opublikowano 26 listopada Opublikowano 26 listopada W dniu 25.11.2024 o 21:54, Square napisał(a): Przenosi do ostatniej karty aktywności. eee to miałem na myśli tylko sęk w tym, że nie przenosi. wyskakują mi jakieś newsy, game help i inne pierdoły. na czwórce to było mega proste i intuicyjne - z dowolnego miejsca menu konsoli typu trofea czy ustawienia albo aplikacji jak spotify można było przemieszczać się natychmiast w tę i z powrotem. Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 26 listopada Opublikowano 26 listopada Godzinę temu, Snake_Plissken napisał(a): moja żona nie miała wcześniej nic i teraz ma chociaż 25 zł Dzięki za info. Pojawiło się 25 zł i od razu wykorzystałem jakby miało ponownie zniknąć. 1 Cytuj
vip77 250 Opublikowano 27 listopada Opublikowano 27 listopada U mnie dali tylko 25, a nie miałem nic. Cytuj
Mari4n 470 Opublikowano 27 listopada Opublikowano 27 listopada Dzisiejszy kod magic eye: LFZ-8QT-Y03 Na awatar: 262Q-F5F2-JA95 4 1 Cytuj
Patricko 1 439 Opublikowano 27 listopada Opublikowano 27 listopada Typ od nas "wygrał" wczoraj PS5 Pro. Jak? Wjebał 200 platyn przez dzień w gównograch... Takie to konkursiki robi nam $ony. 1 Cytuj
messer88 6 588 Opublikowano 27 listopada Opublikowano 27 listopada Dzięki za wrzutkę koda na awatary, bo po co innego to nie ma tam wchodzić Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 27 listopada Opublikowano 27 listopada 47 minut temu, Mari4n napisał(a): Na awatar: Z pierwszego dnia było wrzucane? 39 minut temu, Patricko napisał(a): Wjebał 200 platyn przez dzień U mnie tak może dzisiaj jakieś trofea wpadną. Cytuj
Szermac 2 854 Opublikowano 27 listopada Opublikowano 27 listopada 3 minuty temu, Square napisał(a): Z pierwszego dnia było wrzucane? Nie było, ktoś ma ? Cytuj
Patricko 1 439 Opublikowano 27 listopada Opublikowano 27 listopada (edytowane) Spróbujcie ten: TKRQ-K433-2N22 Marian był szybszy Edytowane 27 listopada przez Patricko 2 Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 27 listopada Opublikowano 27 listopada 6 minut temu, Patricko napisał(a): Spróbujcie ten: Hmm, wyświetla ten z dzisiaj Dobra, teraz zadziałało. Cytuj
Emtebe 2 575 Opublikowano 27 listopada Opublikowano 27 listopada (edytowane) 2 godziny temu, Mari4n napisał(a): Chyba szkoda czasu na konkurs jak trophy whore takie wyniki robią Edytowane 27 listopada przez Emtebe Cytuj
Czoperrr 5 240 Opublikowano 27 listopada Opublikowano 27 listopada Rywalizacja w platynach straciła sens odkąd pojawiły się setki gównogierek z platyną do wbicia w kilka minut. Cytuj
Emtebe 2 575 Opublikowano 27 listopada Opublikowano 27 listopada (edytowane) Ale to nic się nie zmieniło w tej kwestii? Kiedyś słyszałem, że Sony wprowadziło jakieś restrykcje co do platyny w grach. Gra musiała spełniać jakieś warunki by mogła być platyna w grze. Między innymi cena gry i jej długość. Pamiętam, że przez to w Walking Dead (sezon 2) od Tellatell nie było platyny bo był to samograj. Już nie ma restrykcji? Edytowane 27 listopada przez Emtebe Cytuj
jimmy 1 349 Opublikowano 27 listopada Opublikowano 27 listopada 12 minut temu, Emtebe napisał(a): Chyba szkoda czasu na konkurs jak trophy whore takie wyniki robią zwierzęta, ha tfu Cytuj
Czoperrr 5 240 Opublikowano 27 listopada Opublikowano 27 listopada 3 minutes ago, Emtebe said: Ale to nic się nie zmieniło w tej kwestii? Kiedyś słyszałem, że Sony wprowadziło jakieś restrykcje co do platyny w grach. Gra musiała spełniać jakieś warunki by mogła być platyna w grze. Między innymi cena gry i jej długość. Pamiętam, że przez to w Walking Dead (sezon 2) od Tellatell nie było platyny bo był to samograj. Już nie ma restrykcji? Walking Dead 2 to normalna gierka, są jakieś gówno gierki po 2zł co wbijasz platynę kilkoma wciśnięciami przycisku. Mam znajomego co tak wbijał kilkadziesiąt platyn tygodniowo nie wiem po co. Zresztą ten co wygrał konkurs to też nie wbił ich w normalnych grach. Cytuj
Emtebe 2 575 Opublikowano 27 listopada Opublikowano 27 listopada Ja to wiem, ale Sony zrobiło z tym porządek kiedyś, a teraz co? Już samowolka platynowa? Skoro WD.s.2 nie spełniło wymagań na platynę, to czemu gówno gierki spełniają. Soni musiało lache na to położyć. Cytuj
Patricko 1 439 Opublikowano 27 listopada Opublikowano 27 listopada Nie inaczej, Sony ma wyjebane, bo to lenie śmierdzące. Cytuj
Czoperrr 5 240 Opublikowano 27 listopada Opublikowano 27 listopada 8 minutes ago, Emtebe said: Ja to wiem, ale Sony zrobiło z tym porządek kiedyś, a teraz co? Już samowolka platynowa? Skoro WD.s.2 nie spełniło wymagań na platynę, to czemu gówno gierki spełniają. Soni musiało lache na to położyć. Tzn kiedy zrobiło porządek? Kolega wbijał to w 2022: Cytuj
Emtebe 2 575 Opublikowano 27 listopada Opublikowano 27 listopada (edytowane) Jak Walking Dead wyszedł sezon 2. 2012? Pierwszy sezon miał platynę, a drugi już nie bo Sony restrykcje zrobiło dla devów. Edytowane 27 listopada przez Emtebe Cytuj
Czoperrr 5 240 Opublikowano 27 listopada Opublikowano 27 listopada Więc masz odpowiedź, nie ma żadnych reguł jeśli chodzi o platyny. Cytuj
Emtebe 2 575 Opublikowano 27 listopada Opublikowano 27 listopada Czyli przestało się to Soni opłacać i się wycofali. I gówno gry zalały store. Cytuj
Mustang 1 775 Opublikowano 27 listopada Opublikowano 27 listopada Na xboxie to samo, 20 lat temu system był prosty z 1000 gs za grę na płycie i 200 za grę arcade, później pozmieniali te wszystkie limity, zalali sklepik śmieciem i jakiekolwiek rankingi przestały mieć sens. Pozostała tylko satysfakcja z platynowania konkretnych gierek. 3 Cytuj
Emtebe 2 575 Opublikowano 27 listopada Opublikowano 27 listopada Na Nintendo to samo. Zawsze mnie śmieszy to reklamowanie w portalach internetowych wielkiej wyprzedaż Nintendo. 1200 gier na promocji.... Z czego 1178 to gówno gry za 3 zł, których nikt by nawet na telefonie nie ograł. GRACZE SĄ WŚCIEKLI! #pdk Cytuj
czarek250885 324 Opublikowano 27 listopada Opublikowano 27 listopada Jeśli chodzi o prostą platynę to śmieszna sprawa, ostatnio przeglądając gry w promocji, moim dzieciom wpadła w oko pewna pozycja o wdzięcznym tytule Penalty shootout. Prosili mnie mocno bym to kupił (zapewne przez grafikę przedstawiającą misia), a że cena to było 4,50 zł zgodziłem się. Jedno zrozumiałem, że dzieciaki patrzą na wszystko inaczej, gra polegała na tym, że strzelało się piłką na bramkę, na której stał miś. Oddajesz 10 strzałów, by później nastąpiła zmiana i to my bronimy. Gra na maxa denna, ale co dzieciaki się nacieszyły, jaki miały ubaw, ile się naskakały, to jest niesamowite jak taki gniot może u nich wzbudzić tyle radości. Ja później odpalam konsolę a tam widzę, że platyna wbita, nie wiem ile na to potrzebowali czasu, ale ogólnie pograli jakieś 40 minut, wiec pewnie dużo nie trzeba. Jak łatwo dojść do wniosku, na każdym etapie naszego życia będzie podobało nam się coś innego. Ale jeśli ktoś siedzi tylko w czymś taki, by zdobywać platyny dla punktów, to tylko można współczuć. Oczywiście czasem i w takich grach za kilka złoty można znaleźć perełkę, ja tak znalazłem Rise Eterna za 8.90 i byłem bardzo zadowolony z tego zakupu. 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Square,
avatary adventowe, lista aktualizowana dziennie aż do 24.12
Rekomendacja dodana przez Square
8 reakcji
Pokaż odpowiedź