Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Przemyślany konkurs, jak dostępność napędów u Sony. Czyli dzisiaj spocency mogą jeszcze wydać nabite punkty na gownograch, to co za różnica  czy wydam swoje marne 30k czy nie xD

Edytowane przez elvis004
Opublikowano

Dzisiaj Edge'a też wygra spoceniec, a od jutra jestem ciekaw jak to rozwiążą. Najlepiej by było zwykłe klasyczne losowanie, bez tych głupich bilecików, ale jak znowu wymyślą jakąś debilną grę pod boty to jebne :dynia:

Opublikowano

No tylko przy losowaniu po co te punkty? Powinny być jakieś fajne pierdoły do odebrania za punkciki i codziennie losowanie dla wszystkich za udział w grze i tyle

Opublikowano

Szczerze to myślałem, że położą lache na to i będą mieć wyjebane, więc dobre i to. Mocno obniżyli też za dodanie znajomego. Mimo wszystko w przyszłości koniecznie muszą zmienić formę. 

Opublikowano

Czy tylko ja odpowiedziałem źle w quizie? Wiem, że opis bardziej pasuje do

Spoiler

FF7, ale to nie wyszło w 1998, nawet w poprzednim pytaniu było na liście o gierki z 97r.

Opublikowano (edytowane)

Też źle opdowiedziałem, jakiś jebany stażysta chyba ustawiał te odpowiedzi, bo tak jak mówisz,

Spoiler

FF VII wyszło w '97.  Jedyna gra z listy, która wyszła w '98 to Xeno.image.png.8dfce2d4ccd93d8ad18332cb72b4dc33.png

Edytowane przez Fafensky
  • Haha 3
Opublikowano

Ktoś mogły w kilku zdaniach wyjaśniać o hooy chodzi z tym ps stars?

Mam 3 poziom niby do 1.2026 ale jednocześnie napisane jest małymi że postęp resetuje się 1 stycznia każdego roku.

To kiedy w końcu jest wyzerowanie? Punktów to też dotyczy?

Opublikowano

Punkty są ważne przez rok chyba, po kliknięciu jest info czy coś przepada w danym miesiącu.

Nie pamiętam aby poziom się resetował rok temu, ale to i tak jest pierdoła.

Opublikowano

Jaki jest wogole sens brania w tym udział skoro to jest skonstruowane jak wyścig ''kto ma najwiecej ten wygrywa'' zupełnie eliminując dużą część graczy, którzy nie mają czasu napierdalać cały dzień bo mają inne sprawy na głowie. Sony dało dupy pod tym względem. Mogli faktycznie zrobić do rozdania przykladowo 3 nagrody główne, z czego jedna gwarantowana dla gracza z największą ilością punktów, a pozostałe dwie nagrody główne powinny być metodą losowania, loterii tak aby gracz, który ma jeden ticket też miał szanse na wygraną. Wiadomo że mniejszą bo im ma się wiecej tym wieksza szansa na wygraną ale jakąkolwiek szanse.