vip77 250 Opublikowano 28 listopada Opublikowano 28 listopada Dzisiejszy avatar HTC3-CJAX-GX5K 3 2 Cytuj
elvis004 312 Opublikowano 28 listopada Opublikowano 28 listopada Kod z obrazka “3D” NRUT7PDZS 2 1 Cytuj
jimmy 1 349 Opublikowano 28 listopada Opublikowano 28 listopada Szkoda trochę tych cwaniaczków z fejsbuka, którzy grindowali platyny w grach typu "dotknij cysi marysi" 1 1 Cytuj
elvis004 312 Opublikowano 28 listopada Opublikowano 28 listopada (edytowane) Przemyślany konkurs, jak dostępność napędów u Sony. Czyli dzisiaj spocency mogą jeszcze wydać nabite punkty na gownograch, to co za różnica czy wydam swoje marne 30k czy nie xD Edytowane 28 listopada przez elvis004 Cytuj
SlimShady 3 434 Opublikowano 28 listopada Opublikowano 28 listopada O północy jednorazowo wyzerujemy twoje konto bankowe. Z poważaniem prezes banku Cytuj
Patricko 1 439 Opublikowano 28 listopada Opublikowano 28 listopada Dzisiaj Edge'a też wygra spoceniec, a od jutra jestem ciekaw jak to rozwiążą. Najlepiej by było zwykłe klasyczne losowanie, bez tych głupich bilecików, ale jak znowu wymyślą jakąś debilną grę pod boty to jebne Cytuj
Square 8 705 Opublikowano 28 listopada Opublikowano 28 listopada 56 minut temu, elvis004 napisał(a): co za różnica czy wydam swoje marne 30k czy nie xD Poszaleje z moimi 75k i kupię avatar. 1 Cytuj
jimmy 1 349 Opublikowano 28 listopada Opublikowano 28 listopada No tylko przy losowaniu po co te punkty? Powinny być jakieś fajne pierdoły do odebrania za punkciki i codziennie losowanie dla wszystkich za udział w grze i tyle Cytuj
Snake_Plissken 943 Opublikowano 28 listopada Opublikowano 28 listopada Platyny już są warte tylko 300 pkt, łowcy będą musieli się napocić w gówno-gierkach 1 Cytuj
Patricko 1 439 Opublikowano 28 listopada Opublikowano 28 listopada Czyli zmiana polegała tylko na obniżeniu punktów za trofea? Grubo Cytuj
elvis004 312 Opublikowano 28 listopada Opublikowano 28 listopada (edytowane) Jeśli to jedyne zmiany to.... w sumie mnie to nie dziwi xD Teraz będą nabijać pkt na zaproszeniach fakowych kont utworzonych 5 min temu. Edytowane 28 listopada przez elvis004 Cytuj
Emtebe 2 575 Opublikowano 28 listopada Opublikowano 28 listopada Mniej punktów za trofea. To wszystko? Czyli nadal trophy whore mogą nabijać punkciki xd Cytuj
Shankor 1 650 Opublikowano 28 listopada Opublikowano 28 listopada Nie zmienią formatu, bo musieliby wszystkie papiery do skarbówki na nowo składać, tą akcje zakończyć i rozpisać nowy regulamin itd, itp. Cytuj
oFi 2 491 Opublikowano 28 listopada Opublikowano 28 listopada Guwno platyny omijam, chociaż kiedyś zdarzyło mi sie z parę tych szrotow kupić za złotówkę. Nigdy więcej. Cytuj
jimmy 1 349 Opublikowano 28 listopada Opublikowano 28 listopada Tyle jeszcze w temacie tej zabawy. Limit dzienny na punkty z trofeów. Chuj to warte i tak Cytuj
Patricko 1 439 Opublikowano 28 listopada Opublikowano 28 listopada Szczerze to myślałem, że położą lache na to i będą mieć wyjebane, więc dobre i to. Mocno obniżyli też za dodanie znajomego. Mimo wszystko w przyszłości koniecznie muszą zmienić formę. Cytuj
vip77 250 Opublikowano 28 listopada Opublikowano 28 listopada Dzisiejszy kodzik na avatar TTLT-JFJQ-XHK2 Przydały się nocki w pracy w tym tygodniu PS. Magiczne oko nie dla mnie haha 3 1 Cytuj
Mari4n 464 Opublikowano 29 listopada Opublikowano 29 listopada Magiczne oko na dzisiaj: Z4U-DR8-MR5 2 Cytuj
Square 8 705 Opublikowano 29 listopada Opublikowano 29 listopada Czy tylko ja odpowiedziałem źle w quizie? Wiem, że opis bardziej pasuje do Spoiler FF7, ale to nie wyszło w 1998, nawet w poprzednim pytaniu było na liście o gierki z 97r. Cytuj
Fafensky 157 Opublikowano 29 listopada Opublikowano 29 listopada (edytowane) Też źle opdowiedziałem, jakiś jebany stażysta chyba ustawiał te odpowiedzi, bo tak jak mówisz, Spoiler FF VII wyszło w '97. Jedyna gra z listy, która wyszła w '98 to Xeno. Edytowane 29 listopada przez Fafensky 3 Cytuj
Mari4n 464 Opublikowano 29 listopada Opublikowano 29 listopada Odpowiedziałem dobrze, ale zauważyłem ten błąd. Ktoś w Sony nie ogarnia dat premier, albo nie umie korzystać z wikipedii. Cytuj
drozdu7 2 872 Opublikowano 29 listopada Opublikowano 29 listopada Ktoś mogły w kilku zdaniach wyjaśniać o hooy chodzi z tym ps stars? Mam 3 poziom niby do 1.2026 ale jednocześnie napisane jest małymi że postęp resetuje się 1 stycznia każdego roku. To kiedy w końcu jest wyzerowanie? Punktów to też dotyczy? Cytuj
Square 8 705 Opublikowano 29 listopada Opublikowano 29 listopada Punkty są ważne przez rok chyba, po kliknięciu jest info czy coś przepada w danym miesiącu. Nie pamiętam aby poziom się resetował rok temu, ale to i tak jest pierdoła. Cytuj
Emet 1 098 Opublikowano 29 listopada Opublikowano 29 listopada (edytowane) To tak z inneh beczki... https://www.playstation.com/pl-pl/theconcert/#tourdates W Polsce w Łodzi 21 maja. Ceny biletów od ponad 200zł do około 600zł. Edytowane 29 listopada przez Emet Cytuj
Venuska 0 Opublikowano 29 listopada Opublikowano 29 listopada Jaki jest wogole sens brania w tym udział skoro to jest skonstruowane jak wyścig ''kto ma najwiecej ten wygrywa'' zupełnie eliminując dużą część graczy, którzy nie mają czasu napierdalać cały dzień bo mają inne sprawy na głowie. Sony dało dupy pod tym względem. Mogli faktycznie zrobić do rozdania przykladowo 3 nagrody główne, z czego jedna gwarantowana dla gracza z największą ilością punktów, a pozostałe dwie nagrody główne powinny być metodą losowania, loterii tak aby gracz, który ma jeden ticket też miał szanse na wygraną. Wiadomo że mniejszą bo im ma się wiecej tym wieksza szansa na wygraną ale jakąkolwiek szanse. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Square,
avatary adventowe, lista aktualizowana dziennie aż do 24.12
Rekomendacja dodana przez Square
8 reakcji
Pokaż odpowiedź