Donatello1991 1 427 Opublikowano niedziela o 10:50 Opublikowano niedziela o 10:50 Podłączyłbym konsole Ethernetem i zobaczył czy wszystko oki. 1 Cytuj
medzik1992 2 Opublikowano niedziela o 13:33 Opublikowano niedziela o 13:33 2 godziny temu, Donatello1991 napisał(a): Podłączyłbym konsole Ethernetem i zobaczył czy wszystko oki. niestety po kablu nie mam możliwości podłączenia. Router jest na poddaszu także bez dewastacji by się nie obyło, piętro niżej Xbox Series X ściąga z pełną prędkością... czyli jeszcze o wiele dalej niż jest PS5 Cytuj
Donatello1991 1 427 Opublikowano niedziela o 13:41 Opublikowano niedziela o 13:41 10 minut temu, medzik1992 napisał(a): niestety po kablu nie mam możliwości podłączenia. Router jest na poddaszu także bez dewastacji by się nie obyło, piętro niżej Xbox Series X ściąga z pełną prędkością... czyli jeszcze o wiele dalej niż jest PS5 Więc krótka piłka z mojej strony. Masz hajs i ci nie szkoda to bierz pro. Jak ci szkoda i się zastanawiasz to zwykle slim, bo i tak będzie oki do końca generacji. Cytuj
Aleks 511 Opublikowano niedziela o 14:53 Opublikowano niedziela o 14:53 17 godzin temu, Czoperrr napisał(a): Dopiero dzisiaj kupiłem PS5 Slim z napędem i byłem sceptyczny co do wyglądu tej konsoli ale na żywo nie wygląda aż tak źle, może się podobać. Jedynie nie podobają mi się akcenty w stylu plastików piano, nie mogła cała być matowa? No i te nieszczęsne nóżki jak z aliexpress. Dashboard póki co uważam za mało intuicyjny, bardziej podobał mi się ten z PS4 albo Xboxa. Podobna sytuacja (tylko szara ps5) i te same odczucia. Jeszcze te nieszczęsne złącza na całej wysokości konsoli. U mnie X i PS ustawione pionowo. No trudno w sonce ładnie ułożyć kable. W X wypada to lepiej. Cytuj
Masamune 161 Opublikowano niedziela o 23:04 Opublikowano niedziela o 23:04 Hmm, dopiero dzisiaj do mnie dotarło, że geniusze z Sony usunęli funkcję "wznów aktywność" Odkąd przesiadłem się na Pro, myślałem że nie mam czegoś w ustawieniach włączonego, tymczasem okazuje się, że to zwyczajnie aktualizacja oprogramowania w wykonaniu niebieskich... Genialna decyzja, nie ma co! Po co komu możliwość bezpośredniego włączenia gry od momentu w którym się skończyło? Zbędny bajer. 1 Cytuj
Czoperrr 5 192 Opublikowano niedziela o 23:09 Opublikowano niedziela o 23:09 To normalne, że napęd co jakiś czas się uruchamia jak płyta jest w środku? Cytuj
Patricko 1 409 Opublikowano niedziela o 23:13 Opublikowano niedziela o 23:13 4 minuty temu, Czoperrr napisał(a): To normalne, że napęd co jakiś czas się uruchamia jak płyta jest w środku? Tak Cytuj
Czoperrr 5 192 Opublikowano poniedziałek o 06:49 Opublikowano poniedziałek o 06:49 Ale durnota. Cytuj
Goshkee 10 Opublikowano poniedziałek o 07:09 Opublikowano poniedziałek o 07:09 8 godzin temu, Masamune napisał(a): Hmm, dopiero dzisiaj do mnie dotarło, że geniusze z Sony usunęli funkcję "wznów aktywność" Odkąd przesiadłem się na Pro, myślałem że nie mam czegoś w ustawieniach włączonego, tymczasem okazuje się, że to zwyczajnie aktualizacja oprogramowania w wykonaniu niebieskich... Genialna decyzja, nie ma co! Po co komu możliwość bezpośredniego włączenia gry od momentu w którym się skończyło? Zbędny bajer. Nosz fuck me... A ja myślałem, że ogrywam ciąg tytułów, w których tej opcji po prostu nie ma. Cytuj
Paolo1986 770 Opublikowano poniedziałek o 07:19 Opublikowano poniedziałek o 07:19 Same here. Od ponad miesiąca ogrywam Wieśka 3 i też mnie to zastanawiało, czemu nie mam opcji wznowienia, gdzie skończyłem Cytuj
Masamune 161 Opublikowano poniedziałek o 07:29 Opublikowano poniedziałek o 07:29 (edytowane) 13 minutes ago, Paolo1986 said: Same here. Od ponad miesiąca ogrywam Wieśka 3 i też mnie to zastanawiało, czemu nie mam opcji wznowienia, gdzie skończyłem Może szykują pełnoprawną funkcję quick resume jak na XsX. Albo poszło o jakieś patenty i być może nie mogą już w ogóle z tego korzystać Edytowane poniedziałek o 07:33 przez Masamune Cytuj
mario10 536 Opublikowano poniedziałek o 09:37 Opublikowano poniedziałek o 09:37 To jak chcą wprowadzić coś lepszego to po jakiego wała usuwali przydatną opcję tego nie wiem. Ja z niej korzystałem Cytuj
Mari4n 444 Opublikowano poniedziałek o 15:13 Opublikowano poniedziałek o 15:13 Ale opcję dodali do ps5 Nie będę spojlował, każdy powinien zobaczyć to sam 3 Cytuj
Szermac 2 794 Opublikowano poniedziałek o 15:27 Opublikowano poniedziałek o 15:27 Nom, zaktualizujcie sobie konsolę Szkoda, że to na ograniczony czas. Cytuj
ThePatrickyo 69 Opublikowano poniedziałek o 15:32 Opublikowano poniedziałek o 15:32 O matko, ja chcę już tak na zawsze Cytuj
Mari4n 444 Opublikowano poniedziałek o 15:34 Opublikowano poniedziałek o 15:34 Trzeba petycję pisać żeby zostawili na stałe Cytuj
ThePatrickyo 69 Opublikowano poniedziałek o 15:35 Opublikowano poniedziałek o 15:35 A czy nie wystarczy po prostu nie aktualizować konsoli? Czy to jakoś inaczej jest ograniczone? Cytuj
Szermac 2 794 Opublikowano poniedziałek o 15:39 Opublikowano poniedziałek o 15:39 Hmmm, ale wiadome logo odpaliło mi się tylko po updacie, po kolejnym włączeniu już nie xD Cytuj
Mari4n 444 Opublikowano poniedziałek o 15:43 Opublikowano poniedziałek o 15:43 U mnie za każdym jest Cytuj
Szermac 2 794 Opublikowano poniedziałek o 15:46 Opublikowano poniedziałek o 15:46 Ta, jak z trybu spoczynku się odpala to nie ma Cytuj
KarolJanuszGejmingu 476 Opublikowano poniedziałek o 15:46 Opublikowano poniedziałek o 15:46 (edytowane) Ło matko bosko Wspomnienia i łzy przez nogawkę w jednym Dajcie te logo na zawsze a lecę po pro Edytowane poniedziałek o 15:46 przez KarolJanuszGejmingu Cytuj
Mari4n 444 Opublikowano poniedziałek o 16:00 Opublikowano poniedziałek o 16:00 13 minut temu, Szermac napisał(a): Ta, jak z trybu spoczynku się odpala to nie ma A faktycznie. Tylko z pełnego wyłączenia jest Cytuj
Czoperrr 5 192 Opublikowano poniedziałek o 16:11 Opublikowano poniedziałek o 16:11 Szkoda że ograniczone czasowo Cytuj
oFi 2 470 Opublikowano poniedziałek o 16:31 Opublikowano poniedziałek o 16:31 Ale przeceny na cyber mondaj mogli lepsze dać Cytuj
Patricko 1 409 Opublikowano poniedziałek o 16:32 Opublikowano poniedziałek o 16:32 PSX i PS2 mocno wjeżdża Złoto. Muszą to zostawić na stałe. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi