Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, Donatello1991 napisał(a):

Podłączyłbym konsole Ethernetem i zobaczył czy wszystko oki.

niestety po kablu nie mam możliwości podłączenia. Router jest na poddaszu także bez dewastacji by się nie obyło, piętro niżej Xbox Series X ściąga z pełną prędkością... czyli jeszcze o wiele dalej niż jest PS5

Opublikowano
10 minut temu, medzik1992 napisał(a):

niestety po kablu nie mam możliwości podłączenia. Router jest na poddaszu także bez dewastacji by się nie obyło, piętro niżej Xbox Series X ściąga z pełną prędkością... czyli jeszcze o wiele dalej niż jest PS5

Więc krótka piłka z mojej strony. Masz hajs i ci nie szkoda to bierz pro. Jak ci szkoda i się zastanawiasz to zwykle slim, bo i tak będzie oki do końca generacji.

Opublikowano
17 godzin temu, Czoperrr napisał(a):

Dopiero dzisiaj kupiłem PS5 Slim z napędem i byłem sceptyczny co do wyglądu tej konsoli ale na żywo nie wygląda aż tak źle, może się podobać. Jedynie nie podobają mi się akcenty w stylu plastików piano, nie mogła cała być matowa? No i te nieszczęsne nóżki jak z aliexpress.

Dashboard póki co uważam za mało intuicyjny, bardziej podobał mi się ten z PS4 albo Xboxa. 

Podobna sytuacja (tylko szara ps5) i te same odczucia.

Jeszcze te nieszczęsne złącza na całej wysokości konsoli. U mnie X i PS ustawione pionowo. No trudno w sonce ładnie ułożyć kable. W X wypada to lepiej. 

Opublikowano

Hmm, dopiero dzisiaj do mnie dotarło, że geniusze z Sony usunęli funkcję "wznów aktywność":facepalm:

Odkąd przesiadłem się na Pro, myślałem że nie mam czegoś w ustawieniach włączonego, tymczasem okazuje się, że to zwyczajnie aktualizacja oprogramowania w wykonaniu niebieskich... Genialna decyzja, nie ma co! Po co komu możliwość bezpośredniego włączenia gry od momentu w którym się skończyło? Zbędny bajer.

• WTF 1
Opublikowano
8 godzin temu, Masamune napisał(a):

Hmm, dopiero dzisiaj do mnie dotarło, że geniusze z Sony usunęli funkcję "wznów aktywność":facepalm:

Odkąd przesiadłem się na Pro, myślałem że nie mam czegoś w ustawieniach włączonego, tymczasem okazuje się, że to zwyczajnie aktualizacja oprogramowania w wykonaniu niebieskich... Genialna decyzja, nie ma co! Po co komu możliwość bezpośredniego włączenia gry od momentu w którym się skończyło? Zbędny bajer.

Nosz fuck me... A ja myślałem, że ogrywam ciąg tytułów, w których tej opcji po prostu nie ma. 

Opublikowano (edytowane)
13 minutes ago, Paolo1986 said:

Same here. Od ponad miesiąca ogrywam Wieśka 3 i też mnie to zastanawiało, czemu nie mam opcji wznowienia, gdzie skończyłem:pepegasm:

Może szykują pełnoprawną funkcję quick resume jak na XsX. Albo poszło o jakieś patenty i być może nie mogą już w ogóle z tego korzystać :D

Edytowane przez Masamune