Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tej chwili mam 157k, ale nie zbieram. Wczoraj się np nie logowałem wiec przepadnie bonus. Odpalam w sumie dla przyjemności, sekcja pamięć jest najlepsza.

Opublikowano

Ale checa... na nowy email ktory wlasnie stworzylem ktos mial wczesniej konto psn :spicy:

Wlasnie probuje przywrocic do niego dostep :szekle: Ciekawe jak to jest mozliwe :philosoraptor:

• Minusik 1
Opublikowano

Odzyskalem dostep do konta. 0 danych na koncie i 0 gier. Konto uk. Nic mi po nim :lapka:

Ale sytuacja ciekawa bo konto email ktore stworzylem ma zaledwie 2 dni. Ktos musial nie korzystac z poczty przez kilka dobrych lat i usuneli z portalu g.mail. 

Opublikowano

Tak odnośnie jeszcze tego zajebanego kalendarza, ludzie farmią punkty nie tylko przez boty do zaproszeń, ale również można w kółko puszczać któryś filmik, albo podmienić link w kodzie stronki na ten najdłuższy i wpadają punkty. Dzisiaj ktoś wszedł z 1500 biletów, czyli ponad bańka punktów :dynia: 

Sony, kurwa :beka:

• Haha 6
Opublikowano

jakieś typy? wg rozkmin z reddit może chodzić o nowe IP od Naughty Dog

Spoiler

ładnie by się łączyło z leakiem od jakiegoś saudi truegaming że pojawi się coś "generation defining"

Opublikowano (edytowane)
3 hours ago, Emtebe said:

21408881_1.thumb.jpg.798e137b70c3087e8a5bb2892172d7b2.jpg

4theFrajers :hi:

Walić ten zwalony kalendarz dla oszustów.

Ciekawe czy nagrodę mu przyznają ?

Edit: faktycznie jest na liście wygranych :D

Edytowane przez Masamune
  • This 1
Opublikowano
Godzinę temu, Snake_Plissken napisał(a):

Ja jebie, PS Polska, co za wstyd…:facepalm: Nawet tytułów swoich marek nie ogarniają xD

image.thumb.png.277e50ed18f47bfb42f7952806f2a303.png

Też to wytknąłem, ale w kolejnej sekcji już wpisali poprawnie.

Opublikowano

Pytanko. Grałem najpierw Tsushimę na PS4, teraz kontynuuje w wersji reżyserskiej z Plusa. Zaimportowałem save z PS4 i gram dalej, wskoczyły automatycznie trofea w wersji PS5. Działa to tylko w jedną stronę? Powiedzmy, że wbiję teraz platynę, a później odpalę wersję z PS4, czy tam mi ją zaimportuje czy będę kontynował od ostatniego sejwa zrobionego w wersji PS4?