Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

A ładnie to tak mnie obrażać? Julius już nic raczej nie wygra, bo wystrzelał się z punktów wczoraj na portala, a ja wiem kto raczej wygra kolejne 3 losowania ;)

image.png.c0b9571853c542daf25b650cde49d8cd.png

Edytowane przez WisnieR
  • Plusik 1
  • beka z typa 5
Opublikowano (edytowane)
18 hours ago, Snake_Plissken said:

Punkty nastukałeś w milionach? :)

Dokładnie @WisnieR, podziel się, jaki jest klucz do sukcesu? Skoro wiesz kto wygra kolejne nagrody to rozumiem, że macie jakąś prywatną grupę wtajemniczonych. Ludzie na necie piszą o jakichś niemieckich stronach, na których ma być dużo kodów.

Edytowane przez Masamune
Opublikowano (edytowane)

Po resecie punktów, nie wydawałem na nic punktów, po spisaniu wszystkich kodów z DE strony (imo legitne, kto mi zabroni oglądać DE twitcha/insta/FB/X ;) itp) + PL kalendarz uzbierało mi się z punktów na zakup ok 980 biletów - to i tak za mało, tam wały lecą na parę milionów punktów, więc odpuściłem, szkoda czasu.

Edytowane przez elvis004
Opublikowano

No są exploity w tym kalendarzu adwentowym i są ludzie, którzy będą je wykorzystywać. Po co to robić? Nie wiem, ale cheaterów w grach multiplayer też nie rozumiem. A już tym bardziej pałowania się tym jak użytkownik Wisnier jakby co najmniej jakiś bank szwajcarski obrobił :kekw:

Organizacyjna klapa, ale dobrze że są awatarki i nostalgiczny przelot przez te wszystkie lata z marką Playstation do poczytania :)

• Plusik 1
  • beka z typa 1
Opublikowano

Ja nastukałem 150 tysi i wydałem wszystko na bilety jak był zwykły Dual Sense, bo stwierdziłem kto chciałby marnować punkty na zwykłego pada. Nie zdobyłem nawet nagrody za trzecie miejsce bo nikt mi nie powiedział, że wciąż o jedno zero za mało.

:kekw:

W lutym sobie sam kupię pada Helldivers na pocieszenie. :banderas:

Opublikowano (edytowane)
3 hours ago, WisnieR said:

No i idzie zgłoszenie do prokuratury o oczernianie!

Rozumiem, że twoje milczenie w kwestii ilości punktów jaką wydałeś i sposobu na punkty to potwierdzenie tego co wszyscy w tym temacie zakładają ? :D

Zwycięzcy konkursu mają zablokowany dostęp do listy znajomych, strzelam więc, że spory wałek leci na fałszywych kontach, które zapraszają do udziału w konkursie.

Chłop który z @WisnieR konkurował tamtego dnia o nagrodę nawet w gry nie gra - 0 trofeów, pewnie Alter konto któregoś cwaniaka. No ale zapomniał prywatność ustawić żeby nikt nie widział...:facepalm:

Screenshot_20241216-130012.png

Screenshot_20241216-125938.png

Edytowane przez Masamune
  • Haha 1
Opublikowano

No chyba na prawdę sporo trzeba mieć tych punktów ,może faktycznie w milionach, bo na dual sense wydałem 290000 ;) i nic ...ale kolega milczy ;)

Ogólnie te kalendarze to Xbox  lepiej przeprowadza,ale to taka moja opinia.