Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pupcio 18 779 Opublikowano 17 grudnia 2024 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 17 grudnia 2024 11 Cytuj
niunias101 17 Opublikowano 17 grudnia 2024 Opublikowano 17 grudnia 2024 (edytowane) W końcu naszedł czas wymiany TV. Celuję w Sony A95L, ale doczytałem, że ten telewizor nie wspiera rozdzielczości 1440p :o Czy jest to wada, którą odczuję prędzej czy później? Jak to wygląda w praktyce, mój obecny TV ma hdmi 2.0, brak VRR więc i tak nie mogłem skorzystać z wielu opcji, ale czytałem, że w niektórych grach jest tryb gdzie właśnie 1440p jest kompromisem miedzy jakością, a klaktarzem. Czy w takim wypadku nie będę miał w ogóle takiej opcji do wyboru ? Edytowane 17 grudnia 2024 przez niunias101 Cytuj
Pianista911 22 Opublikowano 17 grudnia 2024 Opublikowano 17 grudnia 2024 O ile grasz na konsoli, to nie ma to znaczenia. Konsola sobie przeskaluje grę z 1440p do 4k. Do niedawna w takim PS5 w ogóle nie było wsparcia 1440p, więc nawet nie dało się podłączyć takiego monitora (tzn. dało się, ale działał na 1080p). 1 Cytuj
Pierre Deck 651 Opublikowano 18 grudnia 2024 Opublikowano 18 grudnia 2024 W dniu 17.12.2024 o 10:30, w0taree napisał(a): No chyba na prawdę sporo trzeba mieć tych punktów ,może faktycznie w milionach, bo na dual sense wydałem 290000 i nic ...ale kolega milczy Ogólnie te kalendarze to Xbox lepiej przeprowadza,ale to taka moja opinia. jak sie chce, to mozna wygrac. znajomy wygrał w tym 2 pady. w tym jeden edge. oczywiscie wszystko legit Cytuj
w0taree 0 Opublikowano 18 grudnia 2024 Opublikowano 18 grudnia 2024 6 godzin temu, Pierre Deck napisał(a): jak sie chce, to mozna wygrac. znajomy wygrał w tym 2 pady. w tym jeden edge. oczywiscie wszystko legit Hmm to chyba na stukał więcej niż 300000 punktów?skoro legit...jestem ciekaw, przy 1000pkt za trofea aktualnie. Cytuj
Patapon 46 Opublikowano 18 grudnia 2024 Opublikowano 18 grudnia 2024 Wstydziliby się reklamować konsolę z napędem. 1 Cytuj
Figuś 21 271 Opublikowano 19 grudnia 2024 Opublikowano 19 grudnia 2024 https://www.sony.com/en/SonyInfo/News/Press/202412/24-1219E/ Cytuj
wolfgks 0 Opublikowano 28 grudnia 2024 Opublikowano 28 grudnia 2024 Witam mam taki problem kupiłem "just dance 2022 na poczatku używałem tel. jako kontroler ruchu ale dokupiłem orginalny kontroler move, ale nie mogę połączyć go z grą wie ktoś o co chodzi? Cytuj
YETI 11 069 Opublikowano sobota o 11:36 Autor Opublikowano sobota o 11:36 Killzone, Resistance, Motorstorm i świat byłby lepszy. 1 Cytuj
Square 8 768 Opublikowano sobota o 11:38 Opublikowano sobota o 11:38 No dadzą stare gry do Plusa i tyle z tego będzie. Cytuj
McDrive 3 118 Opublikowano sobota o 12:35 Opublikowano sobota o 12:35 Niech zrobią Driveclub 2 lepiej. Cytuj
krzysiek923 1 739 Opublikowano sobota o 13:01 Opublikowano sobota o 13:01 24 minuty temu, McDrive napisał(a): Niech zrobią Driveclub 2 lepiej. kto ma to zrobić? to, że gra nazywałaby sie driveclub 2 nie znaczy, że miałaby cokolwiek wspólnego z jedynką, do której macie sentyment. no ale wiadomo jak działa marka Cytuj
Ma_niek 871 Opublikowano sobota o 13:10 Opublikowano sobota o 13:10 Ale bym w nowego resistanca pogral ehh 1 1 Cytuj
Homelander 2 317 Opublikowano sobota o 13:14 Opublikowano sobota o 13:14 Killzone mogliby wskrzesić. Sukces Space Marine 2 pokazał, że jest miejsce na rynku na poważną, brudną i intensywną strzelaninę z konkretną kampanią. Driveclub raczej nie powróci. Już bardziej bym liczył na to, że wreszcie Microsoft wyda na Playstation genialna Forze Horizon Cytuj
McDrive 3 118 Opublikowano sobota o 17:30 Opublikowano sobota o 17:30 4 godziny temu, Ma_niek napisał(a): Ale bym w nowego resistanca pogral ehh Ale niech zrobią prequel w klimacie tej reklamy: Cytuj
Moldar 2 282 Opublikowano sobota o 18:58 Opublikowano sobota o 18:58 5 godzin temu, Homelander napisał(a): Killzone mogliby wskrzesić. Sukces Space Marine 2 pokazał, że jest miejsce na rynku na poważną, brudną i intensywną strzelaninę z konkretną kampanią. Driveclub raczej nie powróci. Już bardziej bym liczył na to, że wreszcie Microsoft wyda na Playstation genialna Forze Horizon na wszystko jest miejsce jeżeli wyjdzie dobra gra. Problem tylko, że coś tam jedynie Killzone 2 się udał i tyle, to nigdy wybitne gry nie były, jedynie przeciwnicy fajni. Cytuj
iluck85 2 989 Opublikowano sobota o 19:02 Opublikowano sobota o 19:02 To była próba na obalenie Halo- nie nazywano Kz czasem Halo Killer? Usługa sieciowa była z tyłu względem Live. 30 lecie marki mega spoko, bo kurz opadł, a w zasadzie nie ma co opadać. Nie zrobili kompletnie niczego. Wydali konsole w szarej wersji w innym kartonie. 4 the players. Cytuj
Homelander 2 317 Opublikowano sobota o 19:08 Opublikowano sobota o 19:08 6 minutes ago, Moldar said: na wszystko jest miejsce jeżeli wyjdzie dobra gra. Problem tylko, że coś tam jedynie Killzone 2 się udał i tyle, to nigdy wybitne gry nie były, jedynie przeciwnicy fajni. Bo i Guerilla Games gier wybitnych nie robiło i nie robi. Technicznie majstersztyki, rewelacyjne światy. Ale gameplay? Meh. Ale mimo wszystko chętnie oddałbym kolejnego Horizona za Killzone 5 minutes ago, iluck85 said: To była próba na obalenie Halo- nie nazywano Kz czasem Halo Killer? Usługa sieciowa była z tyłu względem Live. 30 lecie marki mega spoko, bo kurz opadł, a w zasadzie nie ma co opadać. Nie zrobili kompletnie niczego. Wydali konsole w szarej wersji w innym kartonie. 4 the players. Tych halo-killerów było sporo. Niestety Halo samo się killneło. A pierwszy Killzone był bardzo fajny Cytuj
iluck85 2 989 Opublikowano sobota o 19:12 Opublikowano sobota o 19:12 (edytowane) Sony brakowało tego online, gry do tego online. Tutaj prym wiodło MS na swoim Xboxie. No Halo źle skręciło, ale nie tylko Halo...... W dniu 10.12.2024 o 20:49, mario10 napisał(a): Może masz inną perspektywę jako nowy klient, choć nie wiem czy nim jesteś bo wprost nie napisałeś. Ja na sonce byłem i ps4 i teraz ps5. Na ps4 dostarczyło sporo świetnych gier ghost of tsushima, death stranding,spider man, horizon zero dawn, tlou part2, uncharted, god of war, days gone,until dawn, rachet i clank i jeszcze kilka innych. Teraz mam wrażenie, że to cień wcześniejszej generacji. Jest parę gier na ps5 które są świetne jak Returnal. Stellar, ale jest połowa generacji i lipa karmią nas odświeżanymi kotletami. Myślałem, że na 30 lecie przywalą bomby, dadzą jakieś promki na abo, promki na gry, chociaż zapowiedzą jakieś sztosy, a mamy ps5 pro bez możliwości kupienia napędu chyba, że w chorych cenach, limitki niedostępne w Polsce, śmieciowe "promocje" na gry i mam wrażenie, że wieczne szukanie jak jeszcze więcej kasy od graczy wyciągnąć. Może kolejne lata będą lepsze, ale na razie chyba jest tylko Death Stranding 2, Ghost of Yotei, a i to nic pewnego Na razie jest mocno rozczarowująco, żonka mi chciała sprezentować ps5 pro na święta to dobrze, że mi powiedziała bo ją odwiodłem od tego pomysłu. Jako zatwardziały konsolorz, jak to mówi kolega z pracy, tli mi się jakaś nadzieja, że będzie lepiej, ale co raz słabiej bo nic nie wskazuje, że będzie w dobrą stronę to zmierzać. Pożyjemy zobaczymy. Tylko od Ps4? Wyobraź sobie ludzi co siedzą od PSX i nie mieli nic innego. Edytowane sobota o 19:14 przez iluck85 Cytuj
mario10 560 Opublikowano sobota o 19:30 Opublikowano sobota o 19:30 Miałem psx również Resident Evil i Resident Evil to były cudne gry. Później ps2, a ps3 nie miałem w ogóle bo wówczas siedziałem na X360. Potem ps4 i teraz ps5. Sony dostarczyło mi wiele cudownych gier, ale ostatni okres jest najsłabszy. Na szczęście mam spore zaległości plus lubię wracać do gier więc mam w co grać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Square,
avatary adventowe, lista aktualizowana dziennie aż do 24.12
Rekomendacja dodana przez Square
8 reakcji
Pokaż odpowiedź