oFi 2 520 Opublikowano poniedziałek o 09:42 Opublikowano poniedziałek o 09:42 13 minut temu, Square napisał(a): No tak też wczoraj zrobiłem, ale nie chciałem zostawiać kopii jedynie w chmurze, aby jej przypadkiem nie nadpisać. Potem sobie przypomniałem, że mam jeszcze na zwykłej PS5 zapis, ale i tak wkurza takie podejście HMQ/Sony. A mówię dopytam z tym kontem, bo ostatnio używałem tego na PS3 i tam nie trzeba było mieć konta drugiego z tego co pamiętam. Możesz wyłączyć dla danej gry synchronizację zapisu do chmury na stałe. Cytuj
Square 8 791 Opublikowano poniedziałek o 09:46 Opublikowano poniedziałek o 09:46 Wiem o tym, bo dla większości tytułów mam wyłączone, ale za miesiąc dwa se mogę bez zastanowienia kliknąć i będzie przykro. Cytuj
patryk920920 2 Opublikowano wczoraj o 09:27 Opublikowano wczoraj o 09:27 Witam serdecznie. Mam pytanie dla niektórych banalne dla mnie wręcz ekstremalne. Kupiłem wnuczce play 5 i chciał żebyśmy grali w gry przy których można sterować ruchem skakać i wogole. Moje pytanie co muszę dokupić zeby takie gry grac z nią bo co strona napisane co innego a i tak nie rozumiem. Pozdrawiam serdecznie 2 Cytuj
BieŃ 925 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu Witamy serdecznie na jednym z najlepszych forum gierkowych. Tutaj chyba może być trochę ciężko bez vr 2 (?) - hełm wirtualnej rzeczywistości Proponuję na pierwszy strzał odpalić wnuczce darmowe astro i zabawa z dżojstikiem Pozdrawiam 1 Cytuj
jimmy 1 428 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu Ewentualnie Just Dance 2025, natomiast obecnie lepszym wyborem pod gry ruchowe byłby zdecydowanie Nintendo Switch. Cytuj
Krzysztof93 1 401 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Czasy gier ruchowych i skakania przed telewizorem dobiegły końca to tak w skrócie. Jeśli zależy nam bardzo to należy kupić stary używany sprzęt i akcesoria. Albo PlayStation 3 i kontrolery ruchowe Move albo Xbox 360 i Kinect Nie słuchać niczego o kupowaniu Nintendo Switcha bo tam gier ruchowych też praktycznie nie ma. 1 Cytuj
jimmy 1 428 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu What, na switchu nie ma gier 1 godzinę temu, patryk920920 napisał(a): przy których można sterować ruchem ? Myślałem, że jest tego trochę pod joy cony począwszy od serii Mario Party, Ring Fitów po jakies pierdoły w stylu Everybody 1-2 Switch? Cytuj
Krzysztof93 1 401 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Teraz, jimmy napisał(a): Myślałem, że jest tego trochę począwszy od serii Mario Party, ring fitów po jakies pierdoły w stylu Everybody 1-2 Switch? słuchaj mnie uważnie Pan tutaj pisze, że kupił coś wnuczce. Jak masz wnuczkę to prawdopodobnie jesteś dziadkiem a jak jesteś dziadkiem i piszesz coś takiego: 1 godzinę temu, patryk920920 napisał(a): w gry przy których można sterować ruchem skakać i wogole. to masz na myśli Kinecta a przed oczami obrazek jak se dzieciaczki uśmiechnięte skaczą do kamerki, on nie chce grać w Mario Party ani w ćwiczenia fitness pilates tylko walić fikolaki do kamery jakby wrócił na pierwszy Jarocin. Switcha jako konsolę do gier ruchowych i zabawy, o której myślą rodzice i dziadkowie małych dzieci nie bierze się pod uwagę. 2 3 Cytuj
BieŃ 925 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Dokładnie. Panie Patryku - proszę poszukać na OLX używanego iksbaksa 360 ( xbox 360 ) Zestaw z kinektem ( kinect ) to okolice 200-300 zł , czyli tak naprawdę koszt jednej gry na play 5. Dostarczy zdecydowanie więcej zabawy całej rodzinie. Pozdrawiam Serdecznie Cytuj
jimmy 1 428 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Krzychu dzięki tak to prześwietliłeś, że chyba musisz być dobrym dziadkiem dla niejednej wnuczki. Pozdrawiam Cytuj
Krzysztof93 1 401 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu 12 minut temu, jimmy napisał(a): Krzychu dzięki tak to prześwietliłeś, że chyba musisz być dobrym dziadkiem dla niejednej wnuczki. Pozdrawiam Pracuje w biurze z babami i wiem jak myślą ludzie oderwani od branży w skrócie to wygląda tak: były takie gry do skakania = nadal są Pomagałem tutaj kupować konsole młodym matkom, które były w szoku, że nie ma już Kinecta w sklepach. Ludzie chcą gier ruchowych bo to: zawsze lepiej bo się chociaż dziecko rusza a nie tylko siedzi + zmęczy się i łatwiej zaśnie Switch jest totalnie najgorszy bo ogromnym problemem dla takich ludzi jest brak języka polskiego i to nie tylko napisy ale mówić też mają po polsku! VR to zabawa dla jednej osoby, nieodpowiednia dla dzieci więc też odpada. Cytuj
Pianista911 23 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Ja bym proponował używany Xbox One + Kinect + mata do tańca pod USB. VR2 na PS5 raczej nie do obsłużenia przez dziecko (moi dorośli "niekonsolowi" znajomi mają problem, muszę im wszystko sam poustawiać, żeby zagrali, a i tak się frustrują). Cytuj
oFi 2 520 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Panie Patryku - a w jakim wieku są dzieci? Bo niektórzy dziadkowie mają wnuczki w wieku 15lat i wciąż uważają ich za bobo. Cytuj
_Red_ 12 094 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu Panie patryku920920, winszuje wczesnego zostania dziadkiem jak na rocznik 1992/09/20. Pozdrawiam serdecznie. Z gier mogę polecić solitaire, mój teść gra w to namietnie na laptopie marki dell. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Square,
avatary adventowe, lista aktualizowana dziennie aż do 24.12
Rekomendacja dodana przez Square
8 reakcji
Pokaż odpowiedź