nightrunner 16 Opublikowano wczoraj o 12:16 Opublikowano wczoraj o 12:16 Jeśli plotki o skasowaniu 8 gier gaas okaże się prawdą, to wygląda, że jednak schodzą z jakiejś dotychczasowej ścieżki (inna sprawa czy nowa będzie dobra). Cytuj
Bzduras 12 908 Opublikowano wczoraj o 12:49 Opublikowano wczoraj o 12:49 32 minuty temu, nightrunner napisał(a): Jeśli plotki o skasowaniu 8 gier gaas okaże się prawdą Jest to nieprawda. Skasowali 9 gier. Cytuj
ASX 14 800 Opublikowano wczoraj o 12:53 Opublikowano wczoraj o 12:53 Podobno ten Horizon MMO od Chińczyków nie został jednak skasowany, czyli chyba 8 Cytuj
drozdu7 2 953 Opublikowano wczoraj o 15:25 Opublikowano wczoraj o 15:25 Ten Nishino i Tiktoki to biznesmeni i też nie zdziwie się jak na pc będą lądować gry day one. A może i sklep Sony na kompy? Cytuj
KrYcHu_89 2 485 Opublikowano wczoraj o 15:31 Opublikowano wczoraj o 15:31 5 minut temu, drozdu7 napisał(a): Ten Nishino i Tiktoki to biznesmeni i też nie zdziwie się jak na pc będą lądować gry day one. A może i sklep Sony na kompy? Trzeba wszystko zintegrować z PSN, jestem za. Cytuj
krzysiek923 1 761 Opublikowano wczoraj o 15:32 Opublikowano wczoraj o 15:32 4 minuty temu, drozdu7 napisał(a): A może i sklep Sony na kompy? oczywiście, ale to sony i oni zawsze kopiują, zrobią to kiedy już się xbox zadomowi obok steam (co już jest ciężkim wyzwaniem) i będą musieli wrócić do eksów w obrębie pc oferując je tylko w swoim sklepie-apce, omijając steam i apke xbox, bo inaczej to nie będą mieli czego szukać już Cytuj
KrYcHu_89 2 485 Opublikowano wczoraj o 15:34 Opublikowano wczoraj o 15:34 1 minutę temu, krzysiek923 napisał(a): oczywiście, ale to sony i oni zawsze kopiują, zrobią to kiedy już się xbox zadomowi obok steam (co już jest ciężkim wyzwaniem) i będą musieli wrócić do eksów w obrębie pc oferując je tylko w swoim sklepie-apce, omijając steam i apke xbox, bo inaczej to nie będą mieli czego szukać już Nie no nie po to się integrowali ze Steam, żeby teraz zostawić sklepik i wyjebać się ze Steam, po prostu będzie połączone, jak do tej pory. Kilka gier już to wspiera, osobny sklepik apka PC z promocjami to nie jest jakieś duże przedsięwzięcie, bo będzie dalej istniał na konsoli + mogliby zapewniać crossbuy, crossplay itp. Cytuj
Square 8 888 Opublikowano wczoraj o 16:46 Opublikowano wczoraj o 16:46 Bonusy już dają na PC https://blog.playstation.com/2025/01/29/new-in-game-content-incentives-coming-to-playstation-games-on-pc/ Cytuj
addhoc 65 Opublikowano wczoraj o 19:05 Opublikowano wczoraj o 19:05 Hulst był zachwycony Concordem, wierzył w bezapelacyjny sukces tej gry i dosypywał im ciągle brakujących pieniędzy w niekończący się proces produkcyjny. Liczyłem, że co jak co ale na grach się może znać. Chyba nie. Więc różnicy nie będzie wielkiej. Ten nowy też się nie zna. Cytuj
Patapon 47 Opublikowano wczoraj o 19:49 Opublikowano wczoraj o 19:49 A kto się tam zna? Gdyby uwierzyli w sukces Demons Souls to FS już dawno byłoby kupione przez Sony, a nie, że nie wydajemy jej na zachodzie bo nikt w to nie będzie chciał grać. LOL. Drugi LOL to zrobienie z Hulsta prezesa bo gierka sprzedała się w kilkudziesięciu milionach. Oczywiście nikt też nie zauważył, że była ona przeciętna tylko liczyli, że pod jego wodzami wypuści jeszcze kilka takich gierek, a on spuścił pół skarbca Sknerusa McKwacza w kiblu. Cytuj
krzysiek923 1 761 Opublikowano wczoraj o 21:18 Opublikowano wczoraj o 21:18 5 godzin temu, KrYcHu_89 napisał(a): Nie no nie po to się integrowali ze Steam, żeby teraz zostawić sklepik i wyjebać się ze Steam, po prostu będzie połączone, jak do tej pory. Kilka gier już to wspiera, osobny sklepik apka PC z promocjami to nie jest jakieś duże przedsięwzięcie, bo będzie dalej istniał na konsoli + mogliby zapewniać crossbuy, crossplay itp. no wrzucili na steam, bo własnego sklepu na pc obecnie nie mają, to gdzie mieli wrzucić. nie byłby to pierwszy raz kiedy steam usuwa grę ze sklepu na prośbę wydawcy. a jak wejdą ze swoim sklepem/apką to muszą mieć coś co ich będzie wyróżniać, epic pokazał, że jeden alan wake 2 to trochę mało. Cytuj
paweł mig 0 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Witam. Kupiłem nowe Final Fantasy Rebirth w Media Markt. Przy instalacji staje na 27 gb i wyskakuje błąd (na stronie Sony karzą wyczyścić płytę co oczywiście nie działa). W Media Markt kazali wyczyścić pamięć podręczna. Wyczyściłem. Odbudowałem bazę danych, odbudowałem pamięć - wszystko co mogłem zrobić z tego menu. Próbowałem instalować offline. Pamięci mam wystarczająco. Nic nie działa. Płyta kupiona w Holandii. Pierwszy raz mam sytuację żeby nowa płyta nie działała. Ktoś wie o co chodzi? Cytuj
Bzduras 12 908 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Walnięta płyta, zdarzają się i takie. Miałem kiedyś na PS4 podobny problem z kolekcją Uncharted - wróciłem do sklepu, wymieniłem na inny egzemplarz i tamten już bez problemów służył (i z tego co się orientuję służy nowemu właścicielowi do dzisiaj). Ciśnij ich na wymianę. Cytuj
Patricko 1 453 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Jeśli jesteś na miejscu to idź z tym i powiedz, że płyta walnięta i dla testu niech u siebie spróbują zainstalować. Też tak kiedyś miałem i jak u nich nie poszło to mi gość wymienił od ręki. Cytuj
Homelander 2 429 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Wystarczy zostawić jak jest, nic nie trzeba pracować i nad niczym Cytuj
Square 8 888 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Będzie trzeba zrestartować konsole kolejny raz, bo jednak start PSXa był niepowtarzalny. 1 Cytuj
Homelander 2 429 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu 2 minutes ago, Square said: Będzie trzeba zrestartować konsole kolejny raz, bo jednak start PSXa był niepowtarzalny. Mam ciary za każdym razem jak odpalam Cytuj
krzysiek923 1 761 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu ciekawe ile tego naszego sentymentu polega na braku dostepu do informacji z branży, tego jak coś jest robione, braku komentarzy odnośnie błędów i porównań z innymi grami. byłes tylko ty, konsola i to co się wyświetla, obecny dostęp do informacji odbiera trochę tej magii grom, które często już przed premierą są stygmatyzowane Cytuj
Homelander 2 429 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Just now, krzysiek923 said: ciekawe ile tego naszego sentymentu polega na braku dostepu do informacji z branży, tego jak coś jest robione, braku komentarzy odnośnie błędów i porównań z innymi grami. byłes tylko ty, konsola i to co się wyświetla, obecny dostęp do informacji odbiera trochę tej magii grom, które często już przed premierą są stygmatyzowane Zależy od Ciebie jak dawkujesz sobie informacje. Ja wiedziałem po "E3", że chcę grać w Astro Bota day1, więc nie oglądałem więcej żadnych materiałów i nie wchodziłem do tematu na forum. Więc gra zaskakiwała mnie cały czas. To samo mam teraz ze Space Marine 2, który czeka na swoją kolej, Indianą, Silent Hillem 2 (grałem na PS2, ale chyba nic nie pamiętam z gry). Więc jasne, jest inaczej niż za czasów tylko Secret Service, ale magia nadal jest. Tylko sam musisz o nią zadbać. Jaranie grami też Cytuj
krzysiek923 1 761 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu no wiadomo, nie było to nie było, ale jest to kusi poczytać w przeszłości nieraz irytowała i skupiała moją uwagę w ogrywanej grze rzecz, którą widziałem, bo o tym przeczytałem, a bez czytania o tym pewnie w ogóle bym nie zauważył, bez internetowej dramy. ale nawet nie chodzi o poszczególny tytuł, po prostu nie wiedziałeś nic o branży, o tej całej otoczce wokół tworzenia gier. niby miałeś świadomość, że gra była zrobiona przez ludzi, ale nie znałeś ich twarzy, nic o nich nie wiedziałeś, nie miałeś z tyłu głowy lampki "to jest produkt" Cytuj
Homelander 2 429 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu 37 minutes ago, krzysiek923 said: no wiadomo, nie było to nie było, ale jest to kusi poczytać w przeszłości nieraz irytowała i skupiała moją uwagę w ogrywanej grze rzecz, którą widziałem, bo o tym przeczytałem, a bez czytania o tym pewnie w ogóle bym nie zauważył, bez internetowej dramy. ale nawet nie chodzi o poszczególny tytuł, po prostu nie wiedziałeś nic o branży, o tej całej otoczce wokół tworzenia gier. niby miałeś świadomość, że gra była zrobiona przez ludzi, ale nie znałeś ich twarzy, nic o nich nie wiedziałeś, nie miałeś z tyłu głowy lampki "to jest produkt" No mnie nie kusi lol. Jak już wspomniałem, jaram się i dyskutuję na ogłoszenie. Potem, jak twórcy zaczynają srać filmami i informacjami to omijam szerokim łukiem. I wracam jak ogram. Takiego Cyberpunka ogrywałem dopiero w tamtym roku i w zasadzie o fabule nie wiedziałem nic poza ogólnikami. Dla mnie gry nadal mają magię, nadal taki Intergalactic wywołuje u mnie ciary za każdym razem jak oglądam, na GTA 6 czekam jak gówniak na gwiazdkę, tak samo na Direct od Nintendo gdzie pokażą coś o Switchu. A, że szum informacyjny jest dookola i nas kusi? No chyba lepiej mieć wybór i móc kliknąć albo nie. Chcesz to oglądasz pierwsze 10h Cyberpunka przed premierą, a nie chcesz to nie oglądasz. Prosta sprawa Cytuj
grabipl 150 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 3 godziny temu, ASX napisał(a): Start z psx-a a menu z ps2 i odrazu lepiej sie obcuje z konsolą i grami. Po cholere to zabierają? Cytuj
addhoc 65 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Jedna z lepszych akcji w wykonaniu Sony a Ci zabierają. Jakie to kurwa głąby to szkoda pisać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Square,
avatary adventowe, lista aktualizowana dziennie aż do 24.12
Rekomendacja dodana przez Square
8 reakcji
Pokaż odpowiedź