jimmy 1 538 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu 22 minuty temu, ASX napisał(a): Nie będę zdziwiony jeśli nie będą się chcieli pakować w dodatkowe koszty tłoczenia i dystrybucji wchodząc w 2025 r. w nieperspektywiczny nośnik na nowej dla nich platformie. Może przy współpracy z LGR coś wyjdzie jak przy okazji Psychonauts 2 czy Pentiment. Ale raczej bym się nie nastawiał. Ale kto wie może pudełkowcy miło się zaskoczą. Spokojnie, ASX jak zwykle tak sformułował swoją profesjonalną analizę, że jakby nie było to on się nie pomylił. Skrócę Wam te 55 słów: pudełka wyjdą albo nie wyjdą. Cytuj
ASX 14 804 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu 13 minut temu, Patapon napisał(a): Jakby tak było to ten pan dawno zamknołby sklep Wiesz czym jest dowód anegdotyczny? Nigdy nie napisałem że pudełka na PS5 się nie sprzedają czy są martwe, ale że z oficjalnych danych wynika że udział sprzedaży pudełkowej maleje. Cytuj
oFi 2 538 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Nie we wszystkich rejonach świata ludzie kupują nowe gierki ze stora za 3 i pół bomby bez możliwości odsprzedaży Cytuj
LiŚciu 1 281 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Kurde po tych rewelacjach asx’a cały czas patrzę na regał z gierkami i nic nie znika. A żona już czeka żeby tam kwiatka postawić. Od kilku lat. 1 Cytuj
ASX 14 804 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Nie myslisz chyba że spadek sprzedaży pudełek spowoduje że zaczną ci znikać pudełka z regału, prawda? To tak nie działa, nikt nie przychodzi do mieszkań i nie zabiera pudełek. 1 Cytuj
SnoD 2 387 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Co do pudełek z grami MS na PS5, to bym się nie napalał - jak wypuścili jedną z popularniejszych gier, Sea of Thieves, to tylko w cyfrze, a i tak sprzedali już 2-3 mln sztuk. Cytuj
giger_andrus 3 237 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 3 godziny temu, ASX napisał(a): Może przy współpracy z LGR coś wyjdzie jak przy okazji Psychonauts 2 czy Pentiment. Ale raczej bym się nie nastawiał. Psychonauts 2 wyszedł w klasycznej szerokiej dystrybucji. Cytuj
ASX 14 804 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 12 minut temu, giger_andrus napisał(a): Psychonauts 2 wyszedł w klasycznej szerokiej dystrybucji. Czy tak szerokiej to nie wiem, ale za wersję pudelkową faktycznie nie odpowiadało LRG, a chyba iam8bit, Xbox sam widocznie nie był zainteresowany wydawaniem pudełka swojej gry. Cytuj
giger_andrus 3 237 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu No to już wiesz, że szerokiej. Gra była sprzedawana w elektromarketach. Cytuj
LiŚciu 1 281 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 3 godziny temu, ASX napisał(a): Nie myslisz chyba że spadek sprzedaży pudełek spowoduje że zaczną ci znikać pudełka z regału, prawda? To tak nie działa, nikt nie przychodzi do mieszkań i nie zabiera pudełek. Wiem że nikt nie przychodzi i nie zabiera. Ale Ty możesz przyjść. 1 Cytuj
Czoperrr 5 366 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 2 hours ago, ASX said: Czy tak szerokiej to nie wiem, ale za wersję pudelkową faktycznie nie odpowiadało LRG, a chyba iam8bit, Xbox sam widocznie nie był zainteresowany wydawaniem pudełka swojej gry. Nadal można kupić nówki w folii na Allegro za mniej niż 70 zł. Wersja XSX. Cytuj
ASX 14 804 Opublikowano 53 minuty temu Opublikowano 53 minuty temu 1 godzinę temu, LiŚciu napisał(a): Wiem że nikt nie przychodzi i nie zabiera. Ale Ty możesz przyjść. Sam mam w kolekcji ponad 100 gier w pudełkach, więc wybacz ale raczej mnie nie interesują twoje zbiory. Możesz być o nie spokojny, nie wiem dlaczego ci to w ogóle przyszlo do głowy 1 godzinę temu, Czoperrr napisał(a): Nadal można kupić nówki w folii na Allegro za mniej niż 70 zł. Wersja XSX. No właśnie przy tej okazji zauważyłem że są w całkiem spoko cenie i chociaż nie zbieram już pudel to zacząłem się zastanawiać bo Psychonauts 2 to gra ktorą mógłbym mieć w kolekcji. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Square,
avatary adventowe, lista aktualizowana dziennie aż do 24.12
Rekomendacja dodana przez Square
8 reakcji
Pokaż odpowiedź