Snake_Plissken 954 Opublikowano sobota o 15:58 Opublikowano sobota o 15:58 (edytowane) Ciekawostka - na jednej konsoli na swoim koncie mam Game Base dostępny, widzę ludzi online, mogę przeglądać trofea, profile itp. Na drugiej konsoli już dupa, a akurat tam mam save z dzisiaj w Stellar Blade (rano jeszcze mogłem przywrócić licencję, teraz już nie mogę) Konta żony natomiast na obu konsolach nadal offline. Edytowane sobota o 15:59 przez Snake_Plissken Cytuj
Plackus 459 Opublikowano sobota o 16:59 Opublikowano sobota o 16:59 Ja też wspoldziele konto w rodzinie i braciszek sobie gra a ja nie mam dostępu do biblioteki. Jeszcze jakiś czas temu widziałem znajomych na konsoli a teraz już nic nie działa Cytuj
Shankor 1 666 Opublikowano sobota o 17:52 Opublikowano sobota o 17:52 Czyli gierki z ps+ nie działają? Chciałem dzisiaj pograć w GoW:R, a tu taki klops. Cytuj
Snake_Plissken 954 Opublikowano sobota o 18:18 Opublikowano sobota o 18:18 Działają gry z Plusa, pod warunkiem, że masz je koncie głównym Cytuj
Mejm 15 515 Opublikowano sobota o 18:23 Opublikowano sobota o 18:23 Oj cos czuje, ze niedlugo jakas darmowka wleci od sonego Cytuj
Snake_Plissken 954 Opublikowano sobota o 18:28 Opublikowano sobota o 18:28 To dopiero po 23 dniach Cytuj
Square 8 902 Opublikowano sobota o 18:43 Opublikowano sobota o 18:43 No dla tych co akurat dzisiaj kupili napęd jest to problem dopóki nie zacznie działać. Cytuj
SlimShady 3 488 Opublikowano sobota o 18:48 Opublikowano sobota o 18:48 Dlatego nie podobają mi się te wyciąganki. Powinno być jak na premierę generacji, tu masz dekoder, a tutaj pełnoprawną konsolę. Wybierz, co wolisz. Koszty można między bajki włożyć, to są tanie rzeczy w porównaniu do bebechów. Cytuj
krzysiek923 1 823 Opublikowano sobota o 18:57 Opublikowano sobota o 18:57 12 minut temu, Square napisał(a): No dla tych co akurat dzisiaj kupili napęd jest to problem dopóki nie zacznie działać. jak ktoś zresetuje konsolę do ustawień fabrycznych, bo coś tam się popsuje z softem, to też trzeba na nowo parować 9 minut temu, SlimShady napisał(a): Koszty można między bajki włożyć, to są tanie rzeczy w porównaniu do bebechów. w skali wszystkich produkowanych egzemplarzy każdy cent się liczy Cytuj
Square 8 902 Opublikowano sobota o 19:05 Opublikowano sobota o 19:05 6 minut temu, krzysiek923 napisał(a): jak ktoś zresetuje konsolę do ustawień fabrycznych, bo coś tam się popsuje z softem, to też trzeba na nowo parować Jasne, pod to można wszystko podpiąć. Cytuj
Homelander 2 475 Opublikowano sobota o 19:18 Opublikowano sobota o 19:18 Czyli kupujesz napęd żeby odpalać fizyczne wersje gier na wypadek apokalipsy i wyłączenia całkowitego PSN, z tym, że napęd może nie działać bez PSN. Ok, brzmi logicznie. Punkt dla pudełkowców Cytuj
Szermac 3 023 Opublikowano sobota o 19:25 Opublikowano sobota o 19:25 Myślałem, że jak dotrę wieczorem do domu to będzie działać już, no ale cóż. Pamiętajcie, tylko SONY <3! Cytuj
Czoperrr 5 381 Opublikowano sobota o 19:33 Opublikowano sobota o 19:33 Ale po co wam granie online? Najlepsze są gry singlowe i one działają Cytuj
Snake_Plissken 954 Opublikowano sobota o 19:54 Opublikowano sobota o 19:54 Wstało na tyle, że mogłem sobie licencję odnowić, ale sejwa na chmurę nie da rady wrzucić Apka też wstała z martwych. Cytuj
Paolo1986 876 Opublikowano sobota o 19:57 Opublikowano sobota o 19:57 Apka wstała, to prawda. Ciekawe za to, czy trofea, które mi wpadły, zostaną "zapamiętane". Bo jak nie, to się zdenerwuję Cytuj
Pianista911 30 Opublikowano sobota o 20:09 Opublikowano sobota o 20:09 Kurła specjalnie się wymiksowałem z wieczornego chlania, wróciłem na chatę wcześniej z planem pojeżdżenia w GT7. Teraz od 3h siedzę przed monitorem i sam chleje w domu. 4 Cytuj
MEVEK 3 667 Opublikowano sobota o 20:13 Opublikowano sobota o 20:13 Trofea na dysku sie zapisują a nie jak na ps4 było, ze tylko jak jesteś online to mogłeś przeglądać. Chociaż później to zmienili z którejś aktualizacji. Ale z tym napędem tez może byc rożnie w przyszłości. Jak serwery nam wylacza to nie sparujesz takiego napędu i jesteś w czarnej pipie. Ciekawy ruch Cytuj
Czoperrr 5 381 Opublikowano sobota o 20:13 Opublikowano sobota o 20:13 16 minutes ago, Paolo1986 said: Apka wstała, to prawda. Ciekawe za to, czy trofea, które mi wpadły, zostaną "zapamiętane". Bo jak nie, to się zdenerwuję Zdobyłem dzisiaj trofik w czasie awarii i normalnie jest widoczny. Cytuj
Paolo1986 876 Opublikowano sobota o 20:55 Opublikowano sobota o 20:55 Ok, teraz mi apka pokazuje, że mam je na koncie. Cytuj
Square 8 902 Opublikowano sobota o 21:32 Opublikowano sobota o 21:32 Włączyłem na Prosiaku granie offline, bo przy przenoszeniu danych z FATa chyba to skipnąłem, albo się nie zapisało. Można ponownie grać Cytuj
Masamune 196 Opublikowano niedziela o 07:47 Opublikowano niedziela o 07:47 12 hours ago, Homelander said: Czyli kupujesz napęd żeby odpalać fizyczne wersje gier na wypadek apokalipsy i wyłączenia całkowitego PSN, z tym, że napęd może nie działać bez PSN. Ok, brzmi logicznie. Punkt dla pudełkowców Minus dla cyfrowców za rozpowiadanie bzdur. Było już chyba 500x w wałkowane, że sieć potrzebna jest tylko raz - przy pierwszym podłączeniu napędu do konsoli. Tak całościowo, idea odłączanych napędów może mieć związek z piractwem, jedna z metod Jail Break'a polega na wykorzystaniu specjalnie przygotowanej płyty Blu-ray Cytuj
Redmitsu 1 011 Opublikowano niedziela o 08:49 Opublikowano niedziela o 08:49 PSN wstało i Sony daje w ramach przeprosin 5 dodatkowych dni dla PS+ members. A co dla tych którzy nie mają ps+ i np nie mogli pograć w gt7? Cytuj
triboy 1 043 Opublikowano niedziela o 09:17 Opublikowano niedziela o 09:17 A to nie tylko w darmowe gry można grać bez plusa? Cytuj
Figuś 21 333 Opublikowano niedziela o 09:56 Opublikowano niedziela o 09:56 gry f2p nigdy nie wymagały plusa Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Square,
avatary adventowe, lista aktualizowana dziennie aż do 24.12
Rekomendacja dodana przez Square
8 reakcji
Pokaż odpowiedź