krzysiek923 1 823 Opublikowano niedziela o 10:00 Opublikowano niedziela o 10:00 no fajnie, w ramach przeprosin wykupcie ps+ jak nie macie, to dostaniecie 5 dni gratis xd kto nie płaci traci podwójnie! Cytuj
Bzduras 12 991 Opublikowano niedziela o 10:26 Opublikowano niedziela o 10:26 Z drugiej strony to w ogóle nie musieli tego robić, bo w regulaminie usługi na 200% jest zapis o możliwych przerwach w świadczeniu. Taki mamy klimat, awarie się zdarzają. Cytuj
Square 8 902 Opublikowano niedziela o 10:35 Opublikowano niedziela o 10:35 Tymi pięcioma dniami pewnie mi spieprzą okienko odmówienia Plusa znając życie. Cytuj
Square 8 902 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu https://blog.playstation.com/2025/02/11/state-of-play-returns-tomorrow-february-12/ 40+ minut 1 Cytuj
Szermac 3 023 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Dawać Boga trailerów Pana Kojimbe, datke DS2 i preorderek 1 2 Cytuj
MEVEK 3 667 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu 31 minut temu, Szermac napisał(a): Dawać Boga trailerów Pana Kojimbe, datke DS2 i preorderek Pewnie na konsole LE nie ma co liczyc ale moze chociaz panele rzuci przy premierze DS2 Cytuj
nero2082 867 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu DS2 Bloodborne Remake od Bluepoint RE9 and one more thing Spoiler Gears Collection miejmy oczekiwania. 1 Cytuj
łom 2 105 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Jak pokażą Ghost of Yotei, Death Stranding 2 i Venoma/Intergalactic to będzie już ok ale równie dobrze mogą przywalić combem Fairgames+Marathon+Horizon Online 1 Cytuj
Shen 10 106 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Final Fantasy 9, Final Fantasy Tactics i Dino Crisis remake, tym razem na pewno 2 Cytuj
Patapon 52 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu W końcu coś o Wolverine i Days Gone 2. 3 Cytuj
jimmy 1 560 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu GoY bankowo, Death Stranding 2 też. Powoli czas na Wolverine'a. Pewnie też Horizon Online i coś z z xboxa żeby pokazać cojones Marzy mi się coś więcej z Intergalactic, ale raczej nie ma szans. Cytuj
oFi 2 548 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Tego wolverina to mam nadzieje zrobią coś bardziej ambitnego niż spidey 2, bo te wycieki z tą animacją średnio wyglądały Cytuj
Wojtq 846 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Ani GoY, ani DS2 mnie nie ruszają, na inne exy nie ma co liczyć. Sony skutecznie utemperowało moją ekscytację swoimi grami w tej generacji. Chyba najbardziej liczę na zapowiedzi jakiś indyczków. Rok temu pokazali "Sword of the Sea" czyli Journey na deskolotce, i chętnie zobaczyłbym coś więcej z tej gry. Chętnie przywitałbym zapowiedź zestawu Halo i Gearsów. Cytuj
Pix 1 061 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Wolverine w 2026, więc zerowe szanse, żeby pokazali coś już teraz. Realistycznie? Death Stranding 2 z datą premiery, może GoY również, do tego God of War Greek Saga Remastered, Indiana Jones i ze 2 gówno-gaasy. Czyli w sumie tragedii nie ma. Cytuj
Paolo de Vesir 9 456 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Będzie Venom, XGS i pewnie coś od Chińczyków. Liczę jednak na jakąś niespodziankę, inną niż RE9. 1 Cytuj
Bzduras 12 991 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Lost Soul Aside to w zasadzie pewniak na tej prezentacji: Do tego retwytnęli info o SoP, więc pewnie prezentacja plus data premiery będzie Cytuj
Szermac 3 023 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Najs, fajnie ten chiński slasherek wygląda na materiałach. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Square,
avatary adventowe, lista aktualizowana dziennie aż do 24.12
Rekomendacja dodana przez Square
8 reakcji
Pokaż odpowiedź