krzysiek923 1 823 Opublikowano niedziela o 10:00 Opublikowano niedziela o 10:00 no fajnie, w ramach przeprosin wykupcie ps+ jak nie macie, to dostaniecie 5 dni gratis xd kto nie płaci traci podwójnie! Cytuj
Bzduras 12 991 Opublikowano niedziela o 10:26 Opublikowano niedziela o 10:26 Z drugiej strony to w ogóle nie musieli tego robić, bo w regulaminie usługi na 200% jest zapis o możliwych przerwach w świadczeniu. Taki mamy klimat, awarie się zdarzają. Cytuj
Square 8 902 Opublikowano niedziela o 10:35 Opublikowano niedziela o 10:35 Tymi pięcioma dniami pewnie mi spieprzą okienko odmówienia Plusa znając życie. Cytuj
Square 8 902 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu https://blog.playstation.com/2025/02/11/state-of-play-returns-tomorrow-february-12/ 40+ minut 1 Cytuj
Szermac 3 024 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Dawać Boga trailerów Pana Kojimbe, datke DS2 i preorderek 1 2 Cytuj
MEVEK 3 667 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu 31 minut temu, Szermac napisał(a): Dawać Boga trailerów Pana Kojimbe, datke DS2 i preorderek Pewnie na konsole LE nie ma co liczyc ale moze chociaz panele rzuci przy premierze DS2 Cytuj
nero2082 867 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu DS2 Bloodborne Remake od Bluepoint RE9 and one more thing Spoiler Gears Collection miejmy oczekiwania. 1 Cytuj
łom 2 105 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Jak pokażą Ghost of Yotei, Death Stranding 2 i Venoma/Intergalactic to będzie już ok ale równie dobrze mogą przywalić combem Fairgames+Marathon+Horizon Online 1 Cytuj
Shen 10 106 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Final Fantasy 9, Final Fantasy Tactics i Dino Crisis remake, tym razem na pewno 2 Cytuj
Patapon 52 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu W końcu coś o Wolverine i Days Gone 2. 3 Cytuj
jimmy 1 560 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu GoY bankowo, Death Stranding 2 też. Powoli czas na Wolverine'a. Pewnie też Horizon Online i coś z z xboxa żeby pokazać cojones Marzy mi się coś więcej z Intergalactic, ale raczej nie ma szans. Cytuj
oFi 2 548 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Tego wolverina to mam nadzieje zrobią coś bardziej ambitnego niż spidey 2, bo te wycieki z tą animacją średnio wyglądały Cytuj
Wojtq 846 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Ani GoY, ani DS2 mnie nie ruszają, na inne exy nie ma co liczyć. Sony skutecznie utemperowało moją ekscytację swoimi grami w tej generacji. Chyba najbardziej liczę na zapowiedzi jakiś indyczków. Rok temu pokazali "Sword of the Sea" czyli Journey na deskolotce, i chętnie zobaczyłbym coś więcej z tej gry. Chętnie przywitałbym zapowiedź zestawu Halo i Gearsów. Cytuj
Pix 1 061 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Wolverine w 2026, więc zerowe szanse, żeby pokazali coś już teraz. Realistycznie? Death Stranding 2 z datą premiery, może GoY również, do tego God of War Greek Saga Remastered, Indiana Jones i ze 2 gówno-gaasy. Czyli w sumie tragedii nie ma. Cytuj
Paolo de Vesir 9 456 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Będzie Venom, XGS i pewnie coś od Chińczyków. Liczę jednak na jakąś niespodziankę, inną niż RE9. 1 Cytuj
Bzduras 12 991 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Lost Soul Aside to w zasadzie pewniak na tej prezentacji: Do tego retwytnęli info o SoP, więc pewnie prezentacja plus data premiery będzie Cytuj
Szermac 3 024 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Najs, fajnie ten chiński slasherek wygląda na materiałach. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Square,
avatary adventowe, lista aktualizowana dziennie aż do 24.12
Rekomendacja dodana przez Square
8 reakcji
Pokaż odpowiedź