Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z drugiej strony to w ogóle nie musieli tego robić, bo w regulaminie usługi na 200% jest zapis o możliwych przerwach w świadczeniu. Taki mamy klimat, awarie się zdarzają.

Opublikowano
31 minut temu, Szermac napisał(a):

Dawać Boga trailerów Pana Kojimbe, datke DS2 i preorderek :boomer:

Pewnie na konsole LE nie ma co liczyc ale moze chociaz panele rzuci przy premierze DS2 :ohboy:

Opublikowano

Jak pokażą Ghost of Yotei, Death Stranding 2 i Venoma/Intergalactic to będzie już ok ale równie dobrze mogą przywalić combem Fairgames+Marathon+Horizon Online :jim:

• Plusik 1
Opublikowano

GoY bankowo, Death Stranding 2 też. Powoli czas na Wolverine'a. Pewnie też Horizon Online i coś z z xboxa żeby pokazać cojones :jim:

Marzy mi się coś więcej z Intergalactic, ale raczej nie ma szans.

Opublikowano

Ani GoY, ani DS2 mnie nie ruszają, na inne exy nie ma co liczyć. Sony skutecznie utemperowało moją ekscytację swoimi grami w tej generacji.

Chyba najbardziej liczę na zapowiedzi jakiś indyczków. Rok temu pokazali "Sword of the Sea" czyli Journey na deskolotce, i chętnie zobaczyłbym coś więcej z tej gry.

Chętnie przywitałbym zapowiedź zestawu Halo i Gearsów. 

Opublikowano

Wolverine w 2026, więc zerowe szanse, żeby pokazali coś już teraz. Realistycznie? Death Stranding 2 z datą premiery, może GoY również, do tego God of War Greek Saga Remastered, Indiana Jones i ze 2 gówno-gaasy. Czyli w sumie tragedii nie ma. 

Opublikowano
8 godzin temu, jimmy napisał(a):

GoY bankowo, Death Stranding 2 też. Powoli czas na Wolverine'a. Pewnie też Horizon Online i coś z z xboxa żeby pokazać cojones :jim:

Marzy mi się coś więcej z Intergalactic, ale raczej nie ma szans.

A oni czasem tego Horizona nie uwalili?

Pokażą Forze.

Opublikowano

Będą co najwyżej porty jakiś starych gier xboxa typu Hellblade 2.

Zapowiedzi nowych gier, czy kolekcji Xbox zostawi sobie dla siebie. Rozumiem że to mocno wyczekiwane gry, ale jeśli ta kolekcja remasterow Gearsow w ogóle istnieje to najprędzej zobaczycie je na czerwcowej konferencji  Xboxa. 

Opublikowano
19 minut temu, Donatello1991 napisał(a):

Heh. Za każdym razem to samo. Trailera 2 DS2 byc może z datą premiery i reszta 3party, indie i jakieś marathony. Będę zaskoczony jak bedzie coś więcej.

Na pewno będzie jeszcze jakiś remaster.