Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
14 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Podobno Days Gone.:shieeet:

Niesamowita firma. 

Ta wspaniała firma ma chociaż konsole dostępne na sprzedaż w przeciwieństwie do pewnej drugiej firmy.

Opublikowano
37 minut temu, Donatello1991 napisał(a):

Heh. Za każdym razem to samo. Trailera 2 DS2 byc może z datą premiery i reszta 3party, indie i jakieś marathony. Będę zaskoczony jak bedzie coś więcej.

Pewniak to gry z Chin typu Wukong, DS2 mam nadzieję z datą i Marathon pewnie też będzie, remaster Days Gone i Indiana. 

No ja w zasadzie czekam tylko na DS2, jak nie data to chociaż niech pokażą wreszcie gameplay, jestem ciekaw, czy Hideo dorzuca coś ektra do mechanik z 1.

Opublikowano

Dałbym się pokroić za coś związanego z Intergalactic, ale nie ma na to najmniejszych szans. Ogólnie to nie liczę absolutnie na nic, bo to na co czekam jest za duże na jakieś State of Play z dupy. Więc każda fajna informacja mnie zadowoli

Opublikowano
3 minuty temu, Homelander napisał(a):

Ktoś na żywo ogląda?

Najlepiej zacząć 10 min później to będzie można przewinąć indyki i ewentualnie gry microsoftu

Opublikowano
7 minut temu, jimmy napisał(a):

Jak zwykle Sonka robi pokaz i wszyscy prasują garnitury ;)

GoW kolekcja chyba wjedzie, nareszcie bo ceny wydań na PS3 przesadzone.

Na ps3 storze ceny przystępne.

Swoją drogą strasznie długo Kojimie idzie robienie tego ds2 :notsure:

Niby garnitur w klauny włożę ale i tak obejrzę.

Opublikowano
1 minutę temu, Alpha Trion napisał(a):

Concord 2 podobno pewniakiem na tej prezentacji

raczej spodziewałbym się gier od wydawców third party typu Sega czy Microsoft 

Opublikowano

Jeśli nie jest to porządny remake to mogą się cmoknąć z tym God of War. Dodatek do Ragnaroka narobił smaka, a w zremasterowaną 1 i 2 to sobie na Vicie mogę pograć.