Square 8 921 Opublikowano wczoraj o 08:26 Opublikowano wczoraj o 08:26 Shift Up podał dalej tweeta, pewnie chuja to znaczy, ale jakby pokazali DLC do Stellara to będzie fajnie. Remastery Greckich GoW też bym chętnie przytulił. Cytuj
KrYcHu_89 2 524 Opublikowano wczoraj o 08:27 Opublikowano wczoraj o 08:27 Jakiś GoW na pewno będzie :D. 3 minuty temu, SlimShady napisał(a): Nie ma opcji, żeby zrobili w pakiecie rimejki sześciu gier. Znając życie, 1,2,3, a spinoffy zostaną olane zimnym. Cytuj
Szermac 3 035 Opublikowano wczoraj o 08:29 Opublikowano wczoraj o 08:29 Też bym przytulił taką odpicowaną trylogię GoWów. Z tym Shift Upem też może być coś na rzeczy. BOMBY dzisiaj fest będą Cytuj
Paolo de Vesir 9 469 Opublikowano wczoraj o 08:32 Opublikowano wczoraj o 08:32 Zapowiedź DLC do Stellarka to dobra pora na podanie daty premiery na PC. Cytuj
Pix 1 062 Opublikowano wczoraj o 08:33 Opublikowano wczoraj o 08:33 Wiadomo, że przy potencjalnym God of War Greek Saga skończy na 4k i 60 fpsach i tyle. Mam tylko na dzieję, że to będzie CAŁOŚĆ greckiej sagi, czyli oprócz trylogii również Ascension, Chains of Olympus i Ghost of Sparta. Chętnie wbiję 6 platyn 1 Cytuj
XM. 11 280 Opublikowano wczoraj o 08:53 Opublikowano wczoraj o 08:53 Sony i 6 gier w pudełku? XD 1 Cytuj
Szermac 3 035 Opublikowano wczoraj o 08:54 Opublikowano wczoraj o 08:54 Nie no, bez pudełkowej wersji Cytuj
Mejm 15 523 Opublikowano wczoraj o 09:03 Opublikowano wczoraj o 09:03 Oczekuje chociaz jednego oryginalnego ip. Ale widze ze oczekiwania rimejkow, remasterow i kontynuacji strong xD 2 Cytuj
Paolo de Vesir 9 469 Opublikowano wczoraj o 09:07 Opublikowano wczoraj o 09:07 Widocznie mieli kiedyś lepszą ofertę to na nowe się nie czeka. 1 Cytuj
messer88 6 812 Opublikowano wczoraj o 09:11 Opublikowano wczoraj o 09:11 7 minut temu, Mejm napisał(a): Oczekuje chociaz jednego oryginalnego ip. Ale widze ze oczekiwania rimejkow, remasterow i kontynuacji strong xD Ale to już nie będzie crossgen z ps4 Cytuj
Pupcio 19 091 Opublikowano wczoraj o 09:11 Opublikowano wczoraj o 09:11 Czekasz na nowe ip od Sony mejm? To zakrec kołem komiksowych chłopów dodaj tpp, otwarty świat i już masz. Cytuj
Emet 1 117 Opublikowano wczoraj o 09:12 Opublikowano wczoraj o 09:12 57 minut temu, XM. napisał(a): Remake DMC, DINO CRISIS I RE 9 - serio ktoś mniej oczekuje? Drażnisz człowieka... nawet nie myślałem o takim czymś, a teraz będę rozczarowany jak za jakiś czas nie zobaczymy remakeów DMC i DC (bo RE9 to pewniak i oby w TPP). Cytuj
Mejm 15 523 Opublikowano wczoraj o 09:14 Opublikowano wczoraj o 09:14 2 minuty temu, messer88 napisał(a): Ale to już nie będzie crossgen z ps4 Nie jestem FOMOwcem, poczeka sie. A wazne zeby przyszlosc byla warta czekania Cytuj
XM. 11 280 Opublikowano wczoraj o 09:15 Opublikowano wczoraj o 09:15 To, że DMC jakiś się robi to już pewniak (zaraz wychodzi anime plus VA Vergila się wygadał, że podkladał głos pod młodego syna Spardy ), re9/0 remake/ remake remake czy CV remake to też jest pewniak, że się robi - to samo piątka - pytanie tylko w jakiej kolejności będą wychodzić te gry. A z DC... To jest największy problem bo jest dużo info, że Capcom od prawie 10 lat próbuje reaktywowac IP z dinozaurami, ale tam było już pełno prób i faili. Co nie zmienia faktu, że jak kolejny silnik nazywa się REX to i oczekuje, że flagowym tytułem dla takiego silnika będzie coś związanie z dinozaurami. 4 minuty temu, Emet napisał(a): Drażnisz człowieka... nawet nie myślałem o takim czymś, a teraz będę rozczarowany jak za jakiś czas nie zobaczymy remakeów DMC i DC (bo RE9 to pewniak i oby w TPP). . Cytuj
MacLeSkr 32 Opublikowano wczoraj o 09:55 Opublikowano wczoraj o 09:55 (edytowane) Godzinę temu, KrYcHu_89 napisał(a): Jakiś GoW na pewno będzie :D. Znając życie, 1,2,3, a spinoffy zostaną olane zimnym. Zawsze mogą wydać to w dwóch pakietach, tak samo, jak zrobili to na PS3. Mam nadzieję, że te GoW'y jednak wlecą, bo chętnie bym je ponownie ograł, a nie chcę tylko dla nich kupować PS3 (na streamingu mi się strasznie krztuszą ). No i na sześć platyn bym nie liczył, bo PS5 ma skopane trofea w pakietach. Pewnie będzie jedna platyna, a reszta podpięta jako DLC (albo platyny w ogóle nie będzie, jak w Tomb Raiderach). No chyba, że wersja na PS4 też będzie, to wtedy będą osobne platynki. Najpierw jednak niech to w ogóle zapowiedzą Edytowane wczoraj o 09:56 przez MacLeSkr Cytuj
Wredny 9 887 Opublikowano wczoraj o 10:04 Opublikowano wczoraj o 10:04 2 godziny temu, KrYcHu_89 napisał(a): remaster Days Gone Tylko jaki to miałoby sens? Takowe w przypadku dość świeżych produkcji, powstają w Sony chyba tylko przy okazji ich PeCetowych premier, jako efekt uboczny, żeby jeszcze raz opchnąć. DG miało już remaster, bo wersja PS4 śmiga na PS5 w 4K/60fps, no i od dawna jest też na PC, więc wątpię, żeby robili cokolwiek z tą marką, skoro od dawna pokazują, jak głęboko w dupie ją mają. Czytam te posty, pełne fantazjowania na temat line-upu i się zastanawiam - po co? Przecież to będzie pokaz tego, co już dawno wiadomo, więcej materiałów z gier, które już pokazywano plus jakieś indyczki. Jakieś Death Stranding 2 np - czym tu się jarać? Była już zapowiedź, pokazali sporo, wiadomo czym gra będzie i wystarczy - przecież wiadomo, że wyjdzie, więc po co zajmować "czas antenowy" takimi oczywistościami Z gier zapowiedzianych, ale w kategorii "widmo" to ja bym chętnie wreszcie coś z Wolverine'a zobaczył, bo coś dziwnie cicho jak na insomniac, które potrafiło 3 gry rocznie dostarczyć. 1 Cytuj
ASX 14 831 Opublikowano wczoraj o 10:04 Opublikowano wczoraj o 10:04 nie chcę psuć tego święta graczy ale jeśli ktoś oczekuje bomb od Sony to lepiej obniżyć oczekiwania Cytuj
Homelander 2 475 Opublikowano wczoraj o 10:06 Opublikowano wczoraj o 10:06 Dokładnie tego oczekuję. Czyli niczego 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 469 Opublikowano wczoraj o 10:06 Opublikowano wczoraj o 10:06 Czy ja wiem? Czuję w kościach, że na PS5 zapowiedziany zostanie w końcu jakiś faktycznie dobry arcade racer i nie trzeba będzie wracać wspomnieniami do 2015! Cytuj
Patapon 57 Opublikowano wczoraj o 10:12 Opublikowano wczoraj o 10:12 5 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Czy ja wiem? Czuję w kościach, że na PS5 zapowiedziany zostanie w końcu jakiś faktycznie dobry arcade racer i nie trzeba będzie wracać wspomnieniami do 2015! Nie wróci bo Ridge Racer dawno zakopany pod ziemią. Cytuj
oFi 2 549 Opublikowano wczoraj o 10:19 Opublikowano wczoraj o 10:19 Nie no, od dwóch kwartałów pokazali całe nic. Teraz jest najlepszy moment za zrzucenie bomb Cytuj
Bzduras 13 013 Opublikowano wczoraj o 10:21 Opublikowano wczoraj o 10:21 Poprawcie mnie jeśli się mylę, ale na State of Play było historycznie raczej skromnie w BOMBY. Te zawsze zrzucali na Showcase w okresie około-E3. Cytuj
MacLeSkr 32 Opublikowano wczoraj o 10:24 Opublikowano wczoraj o 10:24 1 minutę temu, Bzduras napisał(a): Poprawcie mnie jeśli się mylę, ale na State of Play było historycznie raczej skromnie w BOMBY. Te zawsze zrzucali na Showcase w okresie około-E3. Niby tak, ale kiedyś była mowa, że chcą zrezygnować z Showcase i wszystkie wydarzenia będą miały nazwę State of Play, żeby się ludzie za bardzo nie nakręcali i nie zawodzili zarazem. Bo ten ostatni Showcase to chyba nie bardzo był z tego co pamiętam. 1 Cytuj
Krzysztof93 1 445 Opublikowano wczoraj o 10:24 Opublikowano wczoraj o 10:24 Remaster GoW to w najlepszym przypadku GoW 1+2 na nic więcej bym nie liczył a i tak boje się o rozbicie tych dwóch na osobne bardzo drogie gierki. W przyszłości może zrobią części z PSP ale w Ascension to nie uwierzę nigdy nawet jak mi to dzisiaj pokażą. To gierka, która utknęła na PS3 i nigdy się stamtąd nie wygrzebie. Znając obecną formę PlayStation nie czekam i nie liczę kompletnie na nic no może prócz jakiejś wtopy, z której powstanie wiele memów. Cytuj
XM. 11 280 Opublikowano wczoraj o 10:31 Opublikowano wczoraj o 10:31 Ja tylko przypomnę, że od 2023 słyszy się o mocarnym pokazie gier na ps5 które mają przedstawiam "drugą połowę życia konsoli" z dojebana grafika i odcięciem się od pastgena. Potem były ploty, że nie ma takiego pokazu bo Sony nie czuje potrzeby wypstrykiwania się z tylu swoich gier ze względu na chujowa kondycję xboxa. Teraz pewnie jest pierdolenie, że po co pokaz gier jak Microsoft robi im lineup na ten rok i gry pokażą kiedy indziej. A prawa jest taka, niestety, że na ps5 dostaniemy już chuja do dupy z co najwyżej sosem czosnkowym na naplecie niczym kebabie, a z gier 1st party dostaniemy GoJ, hetero costam od ND i Wolverina. Tak właśnie wygląda kondycja Sony. 1 6 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Square,
avatary adventowe, lista aktualizowana dziennie aż do 24.12
Rekomendacja dodana przez Square
8 reakcji
Pokaż odpowiedź