mario10 577 Opublikowano wczoraj o 10:57 Opublikowano wczoraj o 10:57 Ja chciałbym zobaczyć coś więcej, najlepiej gameplay, z DS2 a poza tym od sony nie spodziewam się niczego dobrego i ta generacja to żal. Może na ps6 będzie lepiej Cytuj
Donatello1991 1 485 Opublikowano wczoraj o 11:33 Opublikowano wczoraj o 11:33 Dobra. Zrobiłem risercz. Popytalem gdzie trzeba. Nie wiem czemu nie nazwali tego showcase, ale mniejsza o to. Będzie grubo. Cytuj
Pix 1 062 Opublikowano wczoraj o 11:39 Opublikowano wczoraj o 11:39 Pierdolenie. To prawda, że u Sony first party leży na tej generacji i to jest fakt, który ciężko podważyć, ale inni na szczęście nadrabiają i nigdy nie powiedziałbym, że nie mam w co grać na PS5. Tylko 2024 to Persona 3 Reload, Like a Dragon: Infinite Wealth, FF VII Rebirth, Stellar Blade, Astro Bot, Metaphor Refantazio, Silent Hill 2, Małpa, Tekken 8, dlc do Elden Ringa, plus kilka naprawdę udanych indyków. 2025 to z kolei Kingdom Come 2, Yakuza Piraci, remastery Suikodenów, Indiana, Forza Horizon 5, Doom The Dark Ages, Death Stranding 2, Ghost of Yotei, Clair Obscur, MGS Delta, a może i GTA VI. Może u mnie wygląda to trochę inaczej, bo jestem raczej graczem stricte konsolowym, ale kupiłem PS5, żeby grać w dobre gry. W dupie mam w sumie kto je dostarcza. Najważniejsze, że się dobrze bawię, a o to chyba chodzi. Cytuj
Donatello1991 1 485 Opublikowano wczoraj o 11:41 Opublikowano wczoraj o 11:41 Fajnie tylko, że według Sony musisz dołożyć do biblioteki jakiegoś Gaasa. Inaczej będziesz klientem drugiego sortu. Cytuj
XM. 11 280 Opublikowano wczoraj o 11:45 Opublikowano wczoraj o 11:45 4 minuty temu, Pix napisał(a): Pierdolenie. To prawda, że u Sony first party leży na tej generacji i to jest fakt, który ciężko podważyć, ale inni na szczęście nadrabiają i nigdy nie powiedziałbym, że nie mam w co grać na PS5. Tylko 2024 to Persona 3 Reload, Like a Dragon: Infinite Wealth, FF VII Rebirth, Stellar Blade, Astro Bot, Metaphor Refantazio, Silent Hill 2, Małpa, Tekken 8, dlc do Elden Ringa, plus kilka naprawdę udanych indyków. 2025 to z kolei Kingdom Come 2, Yakuza Piraci, remastery Suikodenów, Indiana, Forza Horizon 5, Doom The Dark Ages, Death Stranding 2, Ghost of Yotei, Clair Obscur, MGS Delta, a może i GTA VI. Może u mnie wygląda to trochę inaczej, bo jestem raczej graczem stricte konsolowym, ale kupiłem PS5, żeby grać w dobre gry. W dupie mam w sumie kto je dostarcza. Najważniejsze, że się dobrze bawię, a o to chyba chodzi. Żeś się zesral aż śmierdzi, a cała dyskusja od początku była o studia 1st party. Cytuj
MacLeSkr 32 Opublikowano wczoraj o 11:45 Opublikowano wczoraj o 11:45 Ja prawdę mówiąc gry i tryby online omijam szerokim łukiem, bo nie mam na nie zwyczajnie czasu, a i wiele lat temu dość życia przy nich zmarnowałem, ale gdyby Horizon MMO (czy co to ma tam być) okazał się fajnym tytułem, to pewnie bym spróbował, bo lubię ten świat, a przy Guild Wars spędziłem setki godzin, więc mam nadzieję, że NCSoft dowiezie i w tym przypadku. Oczywiście, jeżeli gierki nie anulowali. Cytuj
Krzysztof93 1 445 Opublikowano wczoraj o 11:55 Opublikowano wczoraj o 11:55 4 minuty temu, MacLeSkr napisał(a): gdyby Horizon MMO (czy co to ma tam być) okazał się fajnym tytułem, to pewnie bym spróbował, bo lubię ten świat 3 Cytuj
Donatello1991 1 485 Opublikowano wczoraj o 11:55 Opublikowano wczoraj o 11:55 9 minut temu, MacLeSkr napisał(a): Ja prawdę mówiąc gry i tryby online omijam szerokim łukiem, bo nie mam na nie zwyczajnie czasu, a i wiele lat temu dość życia przy nich zmarnowałem, ale gdyby Horizon MMO (czy co to ma tam być) okazał się fajnym tytułem, to pewnie bym spróbował, bo lubię ten świat, a przy Guild Wars spędziłem setki godzin, więc mam nadzieję, że NCSoft dowiezie i w tym przypadku. Oczywiście, jeżeli gierki nie anulowali. Przecież to raczysko będzie. Cytuj
MacLeSkr 32 Opublikowano wczoraj o 12:00 Opublikowano wczoraj o 12:00 Może i będzie, zobaczymy, albo i nie, jeżeli gra poszła do kosza. Ja zwyczajnie przy grach od NCSoft spędziłem niemal całe liceum i jeszcze trochę studiów, więc jestem ciekaw jak ogarną temat. Chociaż i tak bardziej czekam na trójkę, ale to pewnie na PS6 dopiero Cytuj
mario10 577 Opublikowano wczoraj o 12:00 Opublikowano wczoraj o 12:00 Lubię Horizona ale też takiej wersji się obawiam. Ale już niedługo wszystko będzie wiadomo. Jutro przy kawce rano w robocie poczytam Cytuj
MEVEK 3 669 Opublikowano wczoraj o 12:05 Opublikowano wczoraj o 12:05 A moze GTA 6 z tym wyczekiwanym trailerem sie pojawi u sonki Cytuj
ASX 14 831 Opublikowano wczoraj o 12:08 Opublikowano wczoraj o 12:08 Rockstar jak będzie chciał coś pokazać to zrobi to samemu i wywoła to o wiele większy rozgłos niż State of Play. Nie muszą oglądać się z trailerem na Sony, bo nic im nie to nie da jak pokażą trailer GTA wśród indyków i gier third party prezentowanych przez Sony. Cytuj
oFi 2 549 Opublikowano wczoraj o 12:22 Opublikowano wczoraj o 12:22 Są już pierwsze wycieki: Spoiler Cytuj
Shen 10 122 Opublikowano wczoraj o 12:44 Opublikowano wczoraj o 12:44 Bloodborne jak nie dziś to niedługo moga zapowiedziec, skoro kazali typowi ściągać moda na 60fps. Cytuj
MacLeSkr 32 Opublikowano wczoraj o 12:51 Opublikowano wczoraj o 12:51 No i w marcu przypada 10-lecie gry. Może coś z tego będzie Cytuj
Jożin z Bażin 12 Opublikowano wczoraj o 13:05 Opublikowano wczoraj o 13:05 W częsci tego State of Play mogliby zrobić tzw Kącik z Filipem,gdzie Spencer by pokazywał swoje gierki na PS5 z datami premier oczywiście Cytuj
Bzduras 13 011 Opublikowano wczoraj o 13:23 Opublikowano wczoraj o 13:23 Mogliby, bo jak widać użytkownicy PlayStation są bardziej zainteresowani grami z Xboxa niż grami z PlayStation. Skoro lud chce i ciągle to powtarza to w sumie czemu nie. 1 1 Cytuj
ASX 14 831 Opublikowano wczoraj o 13:35 Opublikowano wczoraj o 13:35 To w sumie zabawne patrzeć na to jak gry xboxa stały się wyczekiwane, bo jak sami użytkownicy tutaj przyznają że na gry Sony to nie ma co liczyć w tej generacji 3 1 Cytuj
Krzysztof93 1 445 Opublikowano wczoraj o 13:36 Opublikowano wczoraj o 13:36 12 minut temu, Bzduras napisał(a): Mogliby, bo jak widać użytkownicy PlayStation są bardziej zainteresowani grami z Xboxa niż grami z PlayStation. no wypraszam sobie ale co to za brednie? Cytuj
GearsUp 411 Opublikowano wczoraj o 13:38 Opublikowano wczoraj o 13:38 Tylko czy oni czekają żeby w nie zagrać czy dla czystej beki, że konsolowy ex Xboxa będzie na plejce. Przecież sprzedaż tych gier będzie słabiutka, kto chciał to już ograł albo na Xboxie albo na PC. Cytuj
Bzduras 13 011 Opublikowano wczoraj o 13:43 Opublikowano wczoraj o 13:43 1 minutę temu, Krzysztof93 napisał(a): no wypraszam sobie ale co to za brednie? Z ostatnich dwóch stron: 21 godzin temu, nero2082 napisał(a): and one more thing Ukryj zawartość Gears Collection 17 godzin temu, jimmy napisał(a): coś z z xboxa żeby pokazać cojones 16 godzin temu, Wojtq napisał(a): Chętnie przywitałbym zapowiedź zestawu Halo i Gearsów. 8 godzin temu, drozdu7 napisał(a): Ale taka kolekcja Gearsów na State of Play to wjechałby idealnie xddd 6 godzin temu, Patapon napisał(a): Najlepiej zacząć 10 min później to będzie można przewinąć indyki i ewentualnie gry microsoftu Ja tego nie piszę złośliwie, po prostu co chwilę wypływa temat "ciekawe co z Xboxa dostaniemy". Nero to taki ultras, że nawet potencjalną grę Xboxa ochrzcił bombą pod tytułem "one more thing" Cytuj
jimmy 1 563 Opublikowano wczoraj o 13:52 Opublikowano wczoraj o 13:52 Przykro mi Bzduras, ale Ty chyba nie umiesz czytać ze zrozumieniem Cytuj
Krzysztof93 1 445 Opublikowano wczoraj o 13:52 Opublikowano wczoraj o 13:52 Od zawsze mówię, że jak dla mnie to można spakować te wszystkie gry MS'u z PlayStation do worka i skoro wszystko jest Xboxem to można sobie te gry wsadzić nawet do lodówki. Ja ich nie potrzebuje. Nie odczuwam żadnego aktu łaski z ich strony to oni potrzebują szerszego rynku zbytu dla swoich gier a nie ja. Cytuj
ASX 14 831 Opublikowano wczoraj o 13:54 Opublikowano wczoraj o 13:54 Ty może nie, ale jak widać są ludzie którzy czekają na te gry Cytuj
Krzysztof93 1 445 Opublikowano wczoraj o 13:56 Opublikowano wczoraj o 13:56 Prawda ale Bzduras użył zwrotu ,,użytkownicy PlayStation'' i mnie to personalnie dotknęło i było mi smutno. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Square,
avatary adventowe, lista aktualizowana dziennie aż do 24.12
Rekomendacja dodana przez Square
8 reakcji
Pokaż odpowiedź