Paolo de Vesir 9 469 Opublikowano wczoraj o 13:58 Opublikowano wczoraj o 13:58 6 minut temu, Krzysztof93 napisał(a): Od zawsze mówię, że jak dla mnie to można spakować te wszystkie gry MS'u z PlayStation do worka i skoro wszystko jest Xboxem to można sobie te gry wsadzić nawet do lodówki. Ja ich nie potrzebuje. Nie odczuwam żadnego aktu łaski z ich strony to oni potrzebują szerszego rynku zbytu dla swoich gier a nie ja. Ty w sumie grasz jeszcze w gry czy już jedynie jebiesz MS, Sony i w sumie Nintendo od czasu do czasu? Serio, bez złośliwości pytam. Cytuj
Krzysztof93 1 445 Opublikowano wczoraj o 14:04 Opublikowano wczoraj o 14:04 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a): Ty w sumie grasz jeszcze w gry czy już jedynie jebiesz MS, Sony i w sumie Nintendo od czasu do czasu? Serio, bez złośliwości pytam. No Paweł gram ile mogę. Wiesz, że już pytałeś mnie o to samo kilka razy? No gram kurde faja zoba: Spoiler praktycznie codziennie do późnych godzin nocnych, wychodzi 1.5-2h dziennie w tygodniu pracy a na weekend dłużej. Nie wiem jak mam ci to udowodnić inaczej więc posługuje się trofkami bo są daty i godziny Cytuj
ASX 14 831 Opublikowano wczoraj o 14:05 Opublikowano wczoraj o 14:05 Zupełnie niepotrzebnie, bo choćby po twojej nienawiść do serii Horizon widać, że nie reprezentujesz wszystkich użytkowników PlayStation Cytuj
Bzduras 13 012 Opublikowano wczoraj o 14:06 Opublikowano wczoraj o 14:06 9 minut temu, Krzysztof93 napisał(a): Prawda ale Bzduras użył zwrotu ,,użytkownicy PlayStation'' i mnie to personalnie dotknęło i było mi smutno. Jest paru jeszcze, ale nie chce mi się szukać. Nie jest tajemnicą, że Xbox wszedł do łóżeczka Sony i będzie się próbował coraz mocniej przykryć kołderką to i jakiś segment partnerski MSu na SoP z premierami gierek starych/nowych nie wydaje się głupim pomysłem, bo popyt jest. No, ale to takie tam luźne przemyślenia dropsa. Cytuj
Paolo de Vesir 9 469 Opublikowano wczoraj o 14:07 Opublikowano wczoraj o 14:07 1 minutę temu, Krzysztof93 napisał(a): No Paweł gram ile mogę. Wiesz, że już pytałeś mnie o to samo kilka razy? No gram kurde faja zoba: Jeśli w CW to bez bicia przyznam, że nie analizuję zbytnio co tam piszecie, a najczęściej co piszę ja sam. xD No, ale świta mi, że masz dość limitowany czas grania i klikanie guzików w Xboxie cię przez to wkuriwa. Pozdrówka byku, oby tego czasu było zawsze wystarczająco. Cytuj
Krzysztof93 1 445 Opublikowano wczoraj o 14:09 Opublikowano wczoraj o 14:09 o boże jaką ja żywą nienawiść odczuwam do serii Horizon to jest ciężko opisać słowami to by trzeba było skomponować utwór muzyczny z teledyskiem ale nie wiem czy tekst, muzyka i wideo wystarczy by pomieścić moją nienawiść do tej miałkiej serii o rudej babie. Jedynie o czym tak naprawdę marzę jeśli chodzi o gry to żeby seria Horizon upadła. 1 4 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 469 Opublikowano wczoraj o 14:12 Opublikowano wczoraj o 14:12 Ostrożnie z takimi statementami, bo Square może być not able to control himself. 1 1 Cytuj
zdrowywariat 500 Opublikowano wczoraj o 14:18 Opublikowano wczoraj o 14:18 (edytowane) 9 minut temu, Krzysztof93 napisał(a): o boże jaką ja żywą nienawiść odczuwam do serii Horizon to jest ciężko opisać słowami to by trzeba było skomponować utwór muzyczny z teledyskiem ale nie wiem czy tekst, muzyka i wideo wystarczy by pomieścić moją nienawiść do tej miałkiej serii o rudej babie. Jedynie o czym tak naprawdę marzę jeśli chodzi o gry to żeby seria Horizon upadła. Od tego studia tylko Killzone 2 mi siadło, do dziś robi wrażenie: oświetleniem, efektami cząsteczkowymi i animacjami umierania, no i multi miało fajne. Rudej nawet nie tykam, bo to studio to zwykli wyrobnicy, a ja nie przepadam za sandboxami. Edytowane wczoraj o 14:19 przez zdrowywariat Cytuj
KrYcHu_89 2 524 Opublikowano wczoraj o 14:25 Opublikowano wczoraj o 14:25 4 godziny temu, Wredny napisał(a): Tylko jaki to miałoby sens? Takowe w przypadku dość świeżych produkcji, powstają w Sony chyba tylko przy okazji ich PeCetowych premier, jako efekt uboczny, żeby jeszcze raz opchnąć. DG miało już remaster, bo wersja PS4 śmiga na PS5 w 4K/60fps, no i od dawna jest też na PC, więc wątpię, żeby robili cokolwiek z tą marką, skoro od dawna pokazują, jak głęboko w dupie ją mają. Czytam te posty, pełne fantazjowania na temat line-upu i się zastanawiam - po co? Przecież to będzie pokaz tego, co już dawno wiadomo, więcej materiałów z gier, które już pokazywano plus jakieś indyczki. Jakieś Death Stranding 2 np - czym tu się jarać? Była już zapowiedź, pokazali sporo, wiadomo czym gra będzie i wystarczy - przecież wiadomo, że wyjdzie, więc po co zajmować "czas antenowy" takimi oczywistościami Z gier zapowiedzianych, ale w kategorii "widmo" to ja bym chętnie wreszcie coś z Wolverine'a zobaczył, bo coś dziwnie cicho jak na insomniac, które potrafiło 3 gry rocznie dostarczyć. Nie miałoby, ale były już od dawna przesłanki o remasterze, podobnie jak Horizona (a tam się sprawdziły). Z DS2 nie pokazali nic z gameplayu, chyba, że coś innego oglądałeś, Kojima dobrze chowa temat, a to co pokazuje to trailery "filmowe" i photomode. Cytuj
Emet 1 117 Opublikowano wczoraj o 14:27 Opublikowano wczoraj o 14:27 (edytowane) Po SoP oddzielny event dla DS2, więc sam SoP może będzie poświęcony innym grom, a DS2 nie zajmie swoim filmowym trailerem 10 z 40 minut E: no tak... na szybko zerknąłem, że północ... i przeoczyłem, że 9 marca Edytowane 17 godzin temu przez Emet Cytuj
Paolo de Vesir 9 469 Opublikowano wczoraj o 14:27 Opublikowano wczoraj o 14:27 2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): Z DS2 nie pokazali nic z gameplayu Nie było surowego gameplayu z interfacem i chodzeniem po szlaczku, ale fragmenty gameplayu pokazano już na przebitkach. Cytuj
KrYcHu_89 2 524 Opublikowano wczoraj o 14:28 Opublikowano wczoraj o 14:28 6 minut temu, Emet napisał(a): Po SoP oddzielny event dla DS2, więc sam SoP może będzie poświęcony innym grom, a DS2 nie zajmie swoim filmowym trailerem 10 z 40 minut W sumie jak dla mnie mogą w ogóle gameplayu tej gry nie pokazywać, niech Kojima w swoim stylu zaskoczy i wszyscy spodziewając się symulatora kuriera w połowie gry dostaną mindfuck i zmianę o 180 stopni, tylko czy w gamingu to dalej jest możliwe, żeby zaskoczyć, szczególnie leakerów :D? btw Death Stranding 2 (based on ratings leak) Ghost gameplay Marathon (data mined) Silent Hill f (ratings leak) MGS Delta (trailer leak) Cytuj
oFi 2 549 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu Chciałem sobie włączyć ostatnio ten forbiden west ale te statyczne twarze mnie odtrącają na kilometr. Jak kukły z robloxa. 1 2 Cytuj
elvis004 323 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu Ja i ostatnie kilka SoP Sony:Jak nie zasnę to oglądnę, ale na nic nie liczę. Jak to mawiają, lepiej już było Cytuj
Pupcio 19 091 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu 59 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): W sumie jak dla mnie mogą w ogóle gameplayu tej gry nie pokazywać, niech Kojima w swoim stylu zaskoczy i wszyscy spodziewając się symulatora kuriera w połowie gry dostaną mindfuck i zmianę o 180 stopni, tylko czy w gamingu to dalej jest możliwe, żeby zaskoczyć, szczególnie leakerów :D? Musze przyznać że po cichu licze na coś takiego. Kto inny jak nie Pan Kojima miałby zrobić taki ruch? 1 Cytuj
Lochu 59 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Nie wiadomo czy będzie cos z DS2. Kojima będzie miał swój własny panel 9 marca. Cytuj
oFi 2 549 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu 1 godzinę temu, KrYcHu_89 napisał(a): W sumie jak dla mnie mogą w ogóle gameplayu tej gry nie pokazywać, niech Kojima w swoim stylu zaskoczy i wszyscy spodziewając się symulatora kuriera w połowie gry dostaną mindfuck i zmianę o 180 stopni, tylko czy w gamingu to dalej jest możliwe, żeby zaskoczyć, szczególnie leakerów :D? btw Death Stranding 2 (based on ratings leak) Ghost gameplay Marathon (data mined) Silent Hill f (ratings leak) MGS Delta (trailer leak) Że Pan Kurier nagle dostanie uber mocy albo gra zmieni się diametralnie w Tactical Espionage Action? Myślę, że tutaj trochę zahaczamy o copium. Cytuj
KrYcHu_89 2 524 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu 5 minut temu, oFi napisał(a): Że Pan Kurier nagle dostanie uber mocy albo gra zmieni się diametralnie w Tactical Espionage Action? Myślę, że tutaj trochę zahaczamy o copium. Sam Porter zostanie zabity przez człowieka z gitarą, a my będziemy sterować jego chorą córką. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. GSPdibbler 186 Opublikowano 21 godzin temu Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 21 godzin temu 1 godzinę temu, oFi napisał(a): Chciałem sobie włączyć ostatnio ten forbiden west ale te statyczne twarze mnie odtrącają na kilometr. Jak kukły z robloxa. Twarze to pikuś, najbardziej nudne i sztuczne dialogi w grach video. 9 1 Cytuj
Rozi 840 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu Oj tak, ale w finale mocne starcie z grami stworzonymi przez Bethesdę. Cytuj
Szermac 3 035 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu Dobra, jestem gotowy na BOMBY Cytuj
Paolo de Vesir 9 469 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu Będzie dobrze, SoP na drugą połowę generacji - samo gęste będzie. 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 469 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu obym nie pożałował 1 3 3 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Square,
avatary adventowe, lista aktualizowana dziennie aż do 24.12
Rekomendacja dodana przez Square
8 reakcji
Pokaż odpowiedź