Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, Krzysztof93 napisał(a):

Od zawsze mówię, że jak dla mnie to można spakować te wszystkie gry MS'u z PlayStation do worka i skoro wszystko jest Xboxem to można sobie te gry wsadzić nawet do lodówki. Ja ich nie potrzebuje. Nie odczuwam żadnego aktu łaski z ich strony to oni potrzebują szerszego rynku zbytu dla swoich gier a nie ja. 

Ty w sumie grasz jeszcze w gry czy już jedynie jebiesz MS, Sony i w sumie Nintendo od czasu do czasu? Serio, bez złośliwości pytam.

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Ty w sumie grasz jeszcze w gry czy już jedynie jebiesz MS, Sony i w sumie Nintendo od czasu do czasu? Serio, bez złośliwości pytam.

No Paweł gram ile mogę. Wiesz, że już pytałeś mnie o to samo kilka razy? No gram kurde faja zoba: 

Spoiler

signal-2025-02-12-150158_002.thumb.jpeg.2d7d7d4db8d99566f5dec1252d83d237.jpeg

praktycznie codziennie do późnych godzin nocnych, wychodzi 1.5-2h dziennie w tygodniu pracy a na weekend dłużej. Nie wiem jak mam ci to udowodnić inaczej więc posługuje się trofkami bo są daty i godziny

Opublikowano

Zupełnie niepotrzebnie, bo choćby po twojej nienawiść do serii Horizon widać, że nie reprezentujesz wszystkich użytkowników PlayStation 

Opublikowano
9 minut temu, Krzysztof93 napisał(a):

Prawda ale Bzduras użył zwrotu ,,użytkownicy PlayStation'' i mnie to personalnie dotknęło i było mi smutno. 

Jest paru jeszcze, ale nie chce mi się szukać. Nie jest tajemnicą, że Xbox wszedł do łóżeczka Sony i będzie się próbował coraz mocniej przykryć kołderką to i jakiś segment partnerski MSu na SoP z premierami gierek starych/nowych nie wydaje się głupim pomysłem, bo popyt jest. No, ale to takie tam luźne przemyślenia dropsa.

Opublikowano
1 minutę temu, Krzysztof93 napisał(a):

No Paweł gram ile mogę. Wiesz, że już pytałeś mnie o to samo kilka razy? No gram kurde faja zoba: 

Jeśli w CW to bez bicia przyznam, że nie analizuję zbytnio co tam piszecie, a najczęściej co piszę ja sam. xD No, ale świta mi, że masz dość limitowany czas grania i klikanie guzików w Xboxie cię przez to wkuriwa. Pozdrówka byku, oby tego czasu było zawsze wystarczająco.:lapka:

Opublikowano

o boże jaką ja żywą nienawiść odczuwam do serii Horizon to jest ciężko opisać słowami to by trzeba było skomponować utwór muzyczny z teledyskiem ale nie wiem czy tekst, muzyka i wideo wystarczy by pomieścić moją nienawiść do tej miałkiej serii o rudej babie. Jedynie o czym tak naprawdę marzę jeśli chodzi o gry to żeby seria Horizon upadła. 

• Haha 1
  • beka z typa 4
  • This 1
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Krzysztof93 napisał(a):

o boże jaką ja żywą nienawiść odczuwam do serii Horizon to jest ciężko opisać słowami to by trzeba było skomponować utwór muzyczny z teledyskiem ale nie wiem czy tekst, muzyka i wideo wystarczy by pomieścić moją nienawiść do tej miałkiej serii o rudej babie. Jedynie o czym tak naprawdę marzę jeśli chodzi o gry to żeby seria Horizon upadła. 

Od tego studia tylko Killzone 2 mi siadło, do dziś robi wrażenie: oświetleniem, efektami cząsteczkowymi i animacjami umierania, no i multi miało fajne. Rudej nawet nie tykam, bo to studio to zwykli wyrobnicy, a ja nie przepadam za sandboxami.

Edytowane przez zdrowywariat
Opublikowano
4 godziny temu, Wredny napisał(a):

Tylko jaki to miałoby sens?
Takowe w przypadku dość świeżych produkcji, powstają w Sony chyba tylko przy okazji ich PeCetowych premier, jako efekt uboczny, żeby jeszcze raz opchnąć.
DG miało już remaster, bo wersja PS4 śmiga na PS5 w 4K/60fps, no i od dawna jest też na PC, więc wątpię, żeby robili cokolwiek z tą marką, skoro od dawna pokazują, jak głęboko w dupie ją mają.

Czytam te posty, pełne fantazjowania na temat line-upu i się zastanawiam - po co?
Przecież to będzie pokaz tego, co już dawno wiadomo, więcej materiałów z gier, które już pokazywano plus jakieś indyczki.
Jakieś Death Stranding 2 np - czym tu się jarać? Była już zapowiedź, pokazali sporo, wiadomo czym gra będzie i wystarczy - przecież wiadomo, że wyjdzie, więc po co zajmować "czas antenowy" takimi oczywistościami:dunno:
Z gier zapowiedzianych, ale w kategorii "widmo" to ja bym chętnie wreszcie coś z Wolverine'a zobaczył, bo coś dziwnie cicho jak na insomniac, które potrafiło 3 gry rocznie dostarczyć.

Nie miałoby, ale były już od dawna przesłanki o remasterze, podobnie jak Horizona (a tam się sprawdziły). 

Z DS2 nie pokazali nic z gameplayu, chyba, że coś innego oglądałeś, Kojima dobrze chowa temat, a to co pokazuje to trailery "filmowe" i photomode. 

Opublikowano (edytowane)

Po SoP oddzielny event dla DS2, więc sam SoP może będzie poświęcony innym grom, a DS2 nie zajmie swoim filmowym trailerem 10 z 40 minut ;)

E: no tak... na szybko zerknąłem, że północ... i przeoczyłem, że 9 marca :turned:

Edytowane przez Emet
Opublikowano
6 minut temu, Emet napisał(a):

Po SoP oddzielny event dla DS2, więc sam SoP może będzie poświęcony innym grom, a DS2 nie zajmie swoim filmowym trailerem 10 z 40 minut ;)

W sumie jak dla mnie mogą w ogóle gameplayu tej gry nie pokazywać, niech Kojima w swoim stylu zaskoczy i wszyscy spodziewając się symulatora kuriera w połowie gry dostaną mindfuck i zmianę o 180 stopni, tylko czy w gamingu to dalej jest możliwe, żeby zaskoczyć, szczególnie leakerów :D?

btw

• Death Stranding 2 (based on ratings leak)
  • Ghost gameplay
  • Marathon (data mined)
  • Silent Hill f (ratings leak)
  • MGS Delta (trailer leak)
Opublikowano
59 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

W sumie jak dla mnie mogą w ogóle gameplayu tej gry nie pokazywać, niech Kojima w swoim stylu zaskoczy i wszyscy spodziewając się symulatora kuriera w połowie gry dostaną mindfuck i zmianę o 180 stopni, tylko czy w gamingu to dalej jest możliwe, żeby zaskoczyć, szczególnie leakerów :D?

Musze przyznać że po cichu licze na coś takiego. Kto inny jak nie Pan Kojima miałby zrobić taki ruch?

• This 1
Opublikowano
1 godzinę temu, KrYcHu_89 napisał(a):

btw

• Death Stranding 2 (based on ratings leak)
  • Ghost gameplay
  • Marathon (data mined)
  • Silent Hill f (ratings leak)
  • MGS Delta (trailer leak)

Że Pan Kurier nagle dostanie uber mocy albo gra zmieni się diametralnie w Tactical Espionage Action? Myślę, że tutaj trochę zahaczamy o copium. 

Opublikowano
5 minut temu, oFi napisał(a):

Że Pan Kurier nagle dostanie uber mocy albo gra zmieni się diametralnie w Tactical Espionage Action? Myślę, że tutaj trochę zahaczamy o copium. 

Sam Porter zostanie zabity przez człowieka z gitarą, a my będziemy sterować jego chorą córką.