Paolo de Vesir 9 469 Opublikowano wczoraj o 13:58 Opublikowano wczoraj o 13:58 6 minut temu, Krzysztof93 napisał(a): Od zawsze mówię, że jak dla mnie to można spakować te wszystkie gry MS'u z PlayStation do worka i skoro wszystko jest Xboxem to można sobie te gry wsadzić nawet do lodówki. Ja ich nie potrzebuje. Nie odczuwam żadnego aktu łaski z ich strony to oni potrzebują szerszego rynku zbytu dla swoich gier a nie ja. Ty w sumie grasz jeszcze w gry czy już jedynie jebiesz MS, Sony i w sumie Nintendo od czasu do czasu? Serio, bez złośliwości pytam. Cytuj
Krzysztof93 1 445 Opublikowano wczoraj o 14:04 Opublikowano wczoraj o 14:04 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a): Ty w sumie grasz jeszcze w gry czy już jedynie jebiesz MS, Sony i w sumie Nintendo od czasu do czasu? Serio, bez złośliwości pytam. No Paweł gram ile mogę. Wiesz, że już pytałeś mnie o to samo kilka razy? No gram kurde faja zoba: Spoiler praktycznie codziennie do późnych godzin nocnych, wychodzi 1.5-2h dziennie w tygodniu pracy a na weekend dłużej. Nie wiem jak mam ci to udowodnić inaczej więc posługuje się trofkami bo są daty i godziny Cytuj
ASX 14 831 Opublikowano wczoraj o 14:05 Opublikowano wczoraj o 14:05 Zupełnie niepotrzebnie, bo choćby po twojej nienawiść do serii Horizon widać, że nie reprezentujesz wszystkich użytkowników PlayStation Cytuj
Bzduras 13 013 Opublikowano wczoraj o 14:06 Opublikowano wczoraj o 14:06 9 minut temu, Krzysztof93 napisał(a): Prawda ale Bzduras użył zwrotu ,,użytkownicy PlayStation'' i mnie to personalnie dotknęło i było mi smutno. Jest paru jeszcze, ale nie chce mi się szukać. Nie jest tajemnicą, że Xbox wszedł do łóżeczka Sony i będzie się próbował coraz mocniej przykryć kołderką to i jakiś segment partnerski MSu na SoP z premierami gierek starych/nowych nie wydaje się głupim pomysłem, bo popyt jest. No, ale to takie tam luźne przemyślenia dropsa. Cytuj
Paolo de Vesir 9 469 Opublikowano wczoraj o 14:07 Opublikowano wczoraj o 14:07 1 minutę temu, Krzysztof93 napisał(a): No Paweł gram ile mogę. Wiesz, że już pytałeś mnie o to samo kilka razy? No gram kurde faja zoba: Jeśli w CW to bez bicia przyznam, że nie analizuję zbytnio co tam piszecie, a najczęściej co piszę ja sam. xD No, ale świta mi, że masz dość limitowany czas grania i klikanie guzików w Xboxie cię przez to wkuriwa. Pozdrówka byku, oby tego czasu było zawsze wystarczająco. Cytuj
Krzysztof93 1 445 Opublikowano wczoraj o 14:09 Opublikowano wczoraj o 14:09 o boże jaką ja żywą nienawiść odczuwam do serii Horizon to jest ciężko opisać słowami to by trzeba było skomponować utwór muzyczny z teledyskiem ale nie wiem czy tekst, muzyka i wideo wystarczy by pomieścić moją nienawiść do tej miałkiej serii o rudej babie. Jedynie o czym tak naprawdę marzę jeśli chodzi o gry to żeby seria Horizon upadła. 1 4 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 469 Opublikowano wczoraj o 14:12 Opublikowano wczoraj o 14:12 Ostrożnie z takimi statementami, bo Square może być not able to control himself. 1 1 Cytuj
zdrowywariat 500 Opublikowano wczoraj o 14:18 Opublikowano wczoraj o 14:18 (edytowane) 9 minut temu, Krzysztof93 napisał(a): o boże jaką ja żywą nienawiść odczuwam do serii Horizon to jest ciężko opisać słowami to by trzeba było skomponować utwór muzyczny z teledyskiem ale nie wiem czy tekst, muzyka i wideo wystarczy by pomieścić moją nienawiść do tej miałkiej serii o rudej babie. Jedynie o czym tak naprawdę marzę jeśli chodzi o gry to żeby seria Horizon upadła. Od tego studia tylko Killzone 2 mi siadło, do dziś robi wrażenie: oświetleniem, efektami cząsteczkowymi i animacjami umierania, no i multi miało fajne. Rudej nawet nie tykam, bo to studio to zwykli wyrobnicy, a ja nie przepadam za sandboxami. Edytowane wczoraj o 14:19 przez zdrowywariat Cytuj
KrYcHu_89 2 524 Opublikowano wczoraj o 14:25 Opublikowano wczoraj o 14:25 4 godziny temu, Wredny napisał(a): Tylko jaki to miałoby sens? Takowe w przypadku dość świeżych produkcji, powstają w Sony chyba tylko przy okazji ich PeCetowych premier, jako efekt uboczny, żeby jeszcze raz opchnąć. DG miało już remaster, bo wersja PS4 śmiga na PS5 w 4K/60fps, no i od dawna jest też na PC, więc wątpię, żeby robili cokolwiek z tą marką, skoro od dawna pokazują, jak głęboko w dupie ją mają. Czytam te posty, pełne fantazjowania na temat line-upu i się zastanawiam - po co? Przecież to będzie pokaz tego, co już dawno wiadomo, więcej materiałów z gier, które już pokazywano plus jakieś indyczki. Jakieś Death Stranding 2 np - czym tu się jarać? Była już zapowiedź, pokazali sporo, wiadomo czym gra będzie i wystarczy - przecież wiadomo, że wyjdzie, więc po co zajmować "czas antenowy" takimi oczywistościami Z gier zapowiedzianych, ale w kategorii "widmo" to ja bym chętnie wreszcie coś z Wolverine'a zobaczył, bo coś dziwnie cicho jak na insomniac, które potrafiło 3 gry rocznie dostarczyć. Nie miałoby, ale były już od dawna przesłanki o remasterze, podobnie jak Horizona (a tam się sprawdziły). Z DS2 nie pokazali nic z gameplayu, chyba, że coś innego oglądałeś, Kojima dobrze chowa temat, a to co pokazuje to trailery "filmowe" i photomode. Cytuj
Emet 1 117 Opublikowano wczoraj o 14:27 Opublikowano wczoraj o 14:27 (edytowane) Po SoP oddzielny event dla DS2, więc sam SoP może będzie poświęcony innym grom, a DS2 nie zajmie swoim filmowym trailerem 10 z 40 minut E: no tak... na szybko zerknąłem, że północ... i przeoczyłem, że 9 marca Edytowane 20 godzin temu przez Emet Cytuj
Paolo de Vesir 9 469 Opublikowano wczoraj o 14:27 Opublikowano wczoraj o 14:27 2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): Z DS2 nie pokazali nic z gameplayu Nie było surowego gameplayu z interfacem i chodzeniem po szlaczku, ale fragmenty gameplayu pokazano już na przebitkach. Cytuj
KrYcHu_89 2 524 Opublikowano wczoraj o 14:28 Opublikowano wczoraj o 14:28 6 minut temu, Emet napisał(a): Po SoP oddzielny event dla DS2, więc sam SoP może będzie poświęcony innym grom, a DS2 nie zajmie swoim filmowym trailerem 10 z 40 minut W sumie jak dla mnie mogą w ogóle gameplayu tej gry nie pokazywać, niech Kojima w swoim stylu zaskoczy i wszyscy spodziewając się symulatora kuriera w połowie gry dostaną mindfuck i zmianę o 180 stopni, tylko czy w gamingu to dalej jest możliwe, żeby zaskoczyć, szczególnie leakerów :D? btw Death Stranding 2 (based on ratings leak) Ghost gameplay Marathon (data mined) Silent Hill f (ratings leak) MGS Delta (trailer leak) Cytuj
oFi 2 549 Opublikowano wczoraj o 15:16 Opublikowano wczoraj o 15:16 Chciałem sobie włączyć ostatnio ten forbiden west ale te statyczne twarze mnie odtrącają na kilometr. Jak kukły z robloxa. 1 2 Cytuj
elvis004 323 Opublikowano wczoraj o 15:23 Opublikowano wczoraj o 15:23 Ja i ostatnie kilka SoP Sony:Jak nie zasnę to oglądnę, ale na nic nie liczę. Jak to mawiają, lepiej już było Cytuj
Pupcio 19 091 Opublikowano wczoraj o 15:29 Opublikowano wczoraj o 15:29 59 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): W sumie jak dla mnie mogą w ogóle gameplayu tej gry nie pokazywać, niech Kojima w swoim stylu zaskoczy i wszyscy spodziewając się symulatora kuriera w połowie gry dostaną mindfuck i zmianę o 180 stopni, tylko czy w gamingu to dalej jest możliwe, żeby zaskoczyć, szczególnie leakerów :D? Musze przyznać że po cichu licze na coś takiego. Kto inny jak nie Pan Kojima miałby zrobić taki ruch? 1 Cytuj
Lochu 59 Opublikowano wczoraj o 16:07 Opublikowano wczoraj o 16:07 Nie wiadomo czy będzie cos z DS2. Kojima będzie miał swój własny panel 9 marca. Cytuj
oFi 2 549 Opublikowano wczoraj o 16:08 Opublikowano wczoraj o 16:08 1 godzinę temu, KrYcHu_89 napisał(a): W sumie jak dla mnie mogą w ogóle gameplayu tej gry nie pokazywać, niech Kojima w swoim stylu zaskoczy i wszyscy spodziewając się symulatora kuriera w połowie gry dostaną mindfuck i zmianę o 180 stopni, tylko czy w gamingu to dalej jest możliwe, żeby zaskoczyć, szczególnie leakerów :D? btw Death Stranding 2 (based on ratings leak) Ghost gameplay Marathon (data mined) Silent Hill f (ratings leak) MGS Delta (trailer leak) Że Pan Kurier nagle dostanie uber mocy albo gra zmieni się diametralnie w Tactical Espionage Action? Myślę, że tutaj trochę zahaczamy o copium. Cytuj
KrYcHu_89 2 524 Opublikowano wczoraj o 16:15 Opublikowano wczoraj o 16:15 5 minut temu, oFi napisał(a): Że Pan Kurier nagle dostanie uber mocy albo gra zmieni się diametralnie w Tactical Espionage Action? Myślę, że tutaj trochę zahaczamy o copium. Sam Porter zostanie zabity przez człowieka z gitarą, a my będziemy sterować jego chorą córką. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. GSPdibbler 186 Opublikowano wczoraj o 17:08 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano wczoraj o 17:08 1 godzinę temu, oFi napisał(a): Chciałem sobie włączyć ostatnio ten forbiden west ale te statyczne twarze mnie odtrącają na kilometr. Jak kukły z robloxa. Twarze to pikuś, najbardziej nudne i sztuczne dialogi w grach video. 9 1 Cytuj
Rozi 840 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu Oj tak, ale w finale mocne starcie z grami stworzonymi przez Bethesdę. Cytuj
Szermac 3 035 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu Dobra, jestem gotowy na BOMBY Cytuj
Paolo de Vesir 9 469 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu Będzie dobrze, SoP na drugą połowę generacji - samo gęste będzie. 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 469 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu obym nie pożałował 1 3 3 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Square,
avatary adventowe, lista aktualizowana dziennie aż do 24.12
Rekomendacja dodana przez Square
8 reakcji
Pokaż odpowiedź