Antihero_ 44 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu 3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): W ogóle zero niepokoju, że ekipa zmontowała na PS5PRO grę która wygląda i rusza się jak GTA 4 sprzed dwóch generacji. Nie no szanujmy się, to w sumie wygląda jak ten Wheelman z Vinem Dieselem, koło GTA 4 to nawet nie stoi. Cytuj
iluck85 3 043 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Podali datę MGS. Spoko, bo już mnie męczyło 31.12.24/5. Onimusha za rok…. Shinobi spoko. Ten Last Soul w kręgu zainteresowania jako takim. Reszta dla mnie do zapomnienia. Cytuj
KrYcHu_89 2 524 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu 1 minutę temu, Antihero_ napisał(a): Nie no szanujmy się, to w sumie wygląda jak ten Wheelman z Vinem Dieselem, koło GTA 4 to nawet nie stoi. GTA 4 miało fizykę. Cytuj
Paolo de Vesir 9 470 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu 1 minutę temu, XM. napisał(a): A ds2 znowu brak. a nie miał się odbyć jakiś dedykowany DS2 pokaz po tym SoPie czy znów przeczytałem jakieś gówno źródło? Cytuj
Homelander 2 475 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu To od Supermassive Games wygląda spoko. Gra od twórców Returnala też będzie dobra na pewno. Reszta to chłam z tym gównianym GTA-wannabe na czele. Zmarnowana godzina Cytuj
XM. 11 280 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Teraz, Paolo de Vesir napisał(a): a nie miał się odbyć jakiś dedykowany DS2 pokaz po tym SoPie czy znów przeczytałem jakieś gówno źródło? Pokaż 09.03 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 524 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Teraz, Paolo de Vesir napisał(a): a nie miał się odbyć jakiś dedykowany DS2 pokaz po tym SoPie czy znów przeczytałem jakieś gówno źródło? 1 Cytuj
Homelander 2 475 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Just now, iluck85 said: Podali datę MGS. Spoko, bo już mnie męczyło 31.12.24/5. Onimusha za rok…. Shinobi spoko. Ten Last Soul w kręgu zainteresowania jako takim. Reszta dla mnie do zapomnienia. Już ze dwa tygodnie temu podali tę datę Cytuj
KrYcHu_89 2 524 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu 4 minuty temu, Homelander napisał(a): Już ze dwa tygodnie temu podali tę datę Z uwagi na leaki. Co do DS2 pewnie po tym panelu będzie jeszcze dedykowane SoP, ale mnie najbardziej dziwi dedykowany SoP dla Borderlands 4, no to świadczy o braku narzędzi (na drugą połowę roku). Inna sprawa, że Sony już nie musi się starać o żadne ekskluzywności, bo z kim na rynku konsol mają rywalizować o nie? Wyjebongo. Cytuj
Paolo de Vesir 9 470 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Dobra, ale brak tej kolekcji GoWików to zawód. Cytuj
KrYcHu_89 2 524 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Teraz, Paolo de Vesir napisał(a): Dobra, ale brak tej kolekcji GoWików to zawód. Kolekcje GoW Microsoftu i Sony nadejdą, leakowane od dawno, tak jak inne remastery :D. Cytuj
ASX 14 831 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu 14 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Inna sprawa, że Sony już nie musi się starać o żadne ekskluzywności, bo z kim na rynku konsol mają rywalizować o nie? Wyjebongo. O ekskluzywność nie musi się starać, ale mogłoby się postarać o nowe gry, bo niedługo im się gierki do remasterowania skończą Cytuj
Patapon 54 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu 4 minuty temu, ASX napisał(a): O ekskluzywność nie musi się starać, ale mogłoby się postarać o nowe gry, bo niedługo im się gierki do rekasterowania skończą Spokojnie. God of War 2018 to za moment będzie 7 letni staroć. 1 Cytuj
Rtooj 1 722 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Poza Sorosem najbardziej cieszę się z upgrade'u do days gone, jeszcze nie grałem a okazuje się że zagram w najlepszą wersję. No i onimusha 2, nigdy w żadną niw grałem, więc mam dwie zremasterowane części przed sobą. Cytuj
Donatello1991 1 485 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu To co wyleci na 2026? GoY czy DS2? Cytuj
Snake_Plissken 954 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu (edytowane) Mój top SoP to: 1. Tides of Annihilation - świetnie to wygląda, wszystko wskazuje na to, że będzie to zakup day one 2. Lost Soul Aside - tytuł intryguje mnie już od pierwszej zapowiedzi 3. Hell is Us - stylistyka i design mi się bardzo podoba 4. Onimusha Way of the Sword - Capcom na bank nie zawiedzie, tym razem będziemy kierować najsławniejszym samurajem - Musashim (ciekawe czy jakieś nawiązania do anime na Netflix będą?) 5. Saros - szkoda , że na gameplay trzeba poczekać, ale klimacik zwiastun miał wyborny! Bonus: DLC to Stellar Blade - lecę obecnie NG+ i dodatków do tej gry nigdy dość! MGS Delta - w końcu data premiery, która wyciekła jakiś czas temu! Preorder dawno zamówiony ze steelbookiem! Edytowane 7 godzin temu przez Snake_Plissken Cytuj
mario10 577 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Dobrze, że poszedłem spać bo lekko więcej snu lepsze niż ten pokaz. Ale druga część Returnala lekko zaintrygowała. Szkoda, że nie było DS2 i Yotei. Ogólnie bardzo słabo. Cytuj
elvis004 323 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Z tego co na ten rok pokazali to na tą chwilę chyba najbardziej mi siadł remaster Onimushy 2 Z cena trochę pojechali (PS Store - 134PLN) 8 Cytuj
Czoperrr 5 381 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Żenada ta Onimusha 2, wolę sobie odpalić mój oryginał z PS2 przez emulator i wygląda tak samo. Za nówkę w pudełku dałem wtedy 89 zł a cyfra po 20 latach prawie dwa razy droższa Nowa odsłona serii wygląda spoko ale trochę mi się nie podoba główny bohater komediant. Cytuj
Basior 1 147 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Ogólnie Saros , a reszta to średnia mocno. MGS no waham się, pewnie cyfra, ale jakoś tak wcześniej było wiadomo. Dave DLC spox, ale ja podstawki nie ogarnałęm do końća (na Switchu oczywiśćie), te samuraje spoko od gośći z SOR4 mmm pyszka. Midnight Walk kiedyś, ale nie na premierę. A chińszczyzna? no raczej nie day one. Dla mnie jeden z gorszych SOP. Cytuj
Czoperrr 5 381 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Saros to pewnie będzie reskin Returnala. 2 Cytuj
Fafensky 164 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Tides of Annihilation wygląda koks, mieszkałem 6 lat w Londynie i mam słabość do gier osadzonych w tym mieście. No i niebrzydka pani główna bohaterka, w tych czasach to się chwali. Z kolei trochę mi opadł na nową Onimushę, boję się, że zrobią kolejną przeróbkę soulsowego combatu. No i ten bohater mi nie pasuje, już Jean Reno aż tak mi klimatu nie psuł jak ten komediant. Cytuj
Bzduras 13 011 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Obejrzałem sobie, całkiem spoko pokaz giereczek. Gorzej jak ktoś MIAŁ OCZEKIWANIA i czekał na ekskluzywne Dino Crisis z Bloodborne Remastered, no to wtedy można troszkę skisnąć w środeczku i zacząć myśleć nad zmianą hobby xd Lost Soul Aside chętnie bym przytulił demko, bo z tego trailera mało co da się wywnioskować, a każdy slasherek nie wpadający w przeruchaną do bólu konwencję soulslike trzeba nosić w serduszku. Shinobi wygląda bardzo dobrze, oryginału nie znam więc wjedzie się na świeżo. The Midnight Walk wygląda jak Scorn, tylko dobrze zrobiony, ciekawe ile osób tym razem będzie narzekać na poklatkowe animacje w gierce wink, wink. Onimusha mrrrr, Capcomowi ufam niemal bezgranicznie. Saros... przydałby się gameplay albo jakiś szerszy deep dive, bo na razie to chopek wstaje, ręka wystaje, a ogółem to chuj wie o co chodzi. A, no i Split Fiction - pan Josef po It Takes Two ma moje pełne zaufanie, bo choć gęba niewyparzona to gierki robi niesamowite Generalnie to jak wszedłem na forum i zobaczyłem reakcje ludzi to spodziewałem się gównopokaziku, a wyszedłem całkiem najedzony. To, że brak bomb 1st party ekskluziw prosto od Sony to się spodziewałem, bo nadal w głowie siedzi mi ta koncepcja, że State of Play to mniejszy pokaz, a na Showcase odsłaniają karty na bogato i nie dalej jak wczoraj dokładnie to pisałem. A nie, przepraszam, wróć, była bomba prosto z Tokio - DG Remaster xd Jakbym był fanem oryginału to uznałbym to za policzek w ryj, ale jakoś nie mogę wkręcić się w jedynkę więc pozostaje mi się tylko roześmiać. Mam, próbuję i nie porywa, no. Ale hej, teraz będzie ulepszony photo mode, więc może kliknie! Ogółem w skali szkolnej dałbym temu pokazowi solidną czwórkę - dla każdego coś miłego się znajdzie. 1 Cytuj
tedi007 713 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Pójście normalnie spać, to była bardzo dobra decyzja. Słaby ten pokaz, wygląda na to, że gdyby nie third party to Sony w ogóle nie musiało by organizować State of Play, bo i tak w tym roku za bardzo nie ma czego pokazać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Square,
avatary adventowe, lista aktualizowana dziennie aż do 24.12
Rekomendacja dodana przez Square
8 reakcji
Pokaż odpowiedź