Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, Soban napisał(a):

Ja nadal nie umiem się jarać tymi chińskimi grami, które wyglądają zawsze jak tech demo unreal engine. Jakoś takie bezduszne te gierki się wydają, ale no bardzo ładne.

Mam podobnie, choć na ich niekorzyść zdecydowanie wpływa pokazywanie ich jedna po drugiej. Mieliśmy na SOPie Tides of Annihilation, Lost Souls Aside i jeszcze DLC do Stellar Blade. Ta ostatnia usiedziała się już w świadomości graczy swoją ładną pupką, ale i tak pod względem designu czegoś mi w tej grze zabrakło.

Przekornie i tak najbardziej na pokazie podobało mi się właśnie Tides of Annihilation, chociaż sporo zapożycza z wizualiów gier FromSoftware i trudno powiedzieć gdzie dzieje się akcja (mamy i Londyn i całkowicie fantastyczne światy), co trochę drażni.

Mam również coraz częściej oko na Hell is Us. Gra wygląda wyjątkowo, oby dowiozła pod względem gameplayu.

Opublikowano
8 godzin temu, ASX napisał(a):

Ale trudno nie zauważyć, że samo Sony ma problemy, aby utrzymać stabilny dopływ gier first party, jak ktoś wyliczył minęło ponad 500 dni od ostatniej gry AAA od Sony. 

Owszem ale to szerszy trend. Być może powody są inne ale zarówno Nin jak i Xbox także przerabiały ten temat. 
Sytuację łagodzi fakt, że w międzyczasie dostaliśmy świetne tytuły jak Helldivers 2, Astro czy Stellar. 
Przeciętny gracz nie interesuje się za bardzo jaka jest różnica między AA i AAA. 

Opublikowano
5 godzin temu, elvis004 napisał(a):

A to ok, źle zrozumiałem, myślałem że Ci z kolekcji też nie będą mieć opcji upgrade za 10

Ok, chyba tym razem wersja z kolekcji nie działa. Na PSS jest Remaster, opcji ulepszenia brak.

Jebać ich w takim razie. Szkoda jedynie, że szanse na reaktywację marki maleją.

Opublikowano
44 minuty temu, Square napisał(a):

Ok, chyba tym razem wersja z kolekcji nie działa. Na PSS jest Remaster, opcji ulepszenia brak.

Jebać ich w takim razie. Szkoda jedynie, że szanse na reaktywację marki maleją.

Albo opcja upgrade pojawi się dopiero po premierze, coś mi świta, ze ta opcja dla tych co mieli wersje ps4 pojawiała się dopiero po premierze przy innych tytułach.