czarek250885 320 Opublikowano 1 czerwca 2020 Opublikowano 1 czerwca 2020 O Panie. Zyskają trochę przychylności społeczności amerykańskiej, ale za przeproszeniem wkur... Resztę świata. Nie wiem czy marketingowo im się to opłaci? Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 1 czerwca 2020 Opublikowano 1 czerwca 2020 1 minutę temu, KarolJanuszGejmingu napisał: Co to za różnica? , ta konsola i tak wyjdzie pod koniec roku Patrząc na to co dzieje się z miesiąca na miesiąc to z ta końcówką roku nie byłbym taki pewny. Pamiętaj że jest jeszcze superwulkan pod Yellowstone, fale tsunami, komety, broń atomowa i kilka innych ciekawych rzeczy Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 1 czerwca 2020 Opublikowano 1 czerwca 2020 Nie zyskają zadnej przychylnosci. A przelozenie tego to tylko czysta kalkulacja. Ludzie/prasa w USA jest skupiona na kradnacych nigerach, to ich prezentacja marketingowo przeszłaby pewnie bez echa. 1 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 1 czerwca 2020 Opublikowano 1 czerwca 2020 Hahahahahhahahaah, policja zabija gościa i wszystkim na świecie zaczyna odpierdalać, co za kurwa parodia. Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 1 czerwca 2020 Opublikowano 1 czerwca 2020 (edytowane) Ufff dobrze, że przełożyli bo jakby nie to chyba mnie by tak tu kolanem przyduszono. No dalej mnie nie przekonaliście, że wygląd konsoli to jakaś ważna rzecz. Dla hobby gram, nie patrzę na nią. @kotlet_schabowy mi tam nigdy konsole się nie psują (nawet x360) ani nie narzekam na hałas, ponieważ albo gram na kinie albo na słuchawkach. Dobrze, że ojca nie wyprosiłem z domu jak przyniósł brzydkie c64 bo teraz chyba bym nie prowadził takiej ciekawej dyskusji. Edytowane 1 czerwca 2020 przez balon Cytuj
Basior 1 084 Opublikowano 1 czerwca 2020 Opublikowano 1 czerwca 2020 Nie no to jeden z największych rynków. Musieli to zrobić. Kalkulacja biznesowa. Jakby był w tygodniu to by to co sie dzieje w USA przykryło częściowo ich event. No i ktos pisal ze w ten sam dzień to prezentacja miał być pogrzeb, wiec... Oczywiście jakby to było na malo istotnym rynku to by to zlali. Tak nie mogą. Zjedliby ich. Przypominam że Niny odwolalo chyba w zeszłym roku directa z powodu trzęsienia ziemi. Bo to ich wazny rynek byl. Niestety tak dziala świat. Co nie zmienia faktubze mi smutno. 1 Cytuj
Wredny 9 554 Opublikowano 1 czerwca 2020 Opublikowano 1 czerwca 2020 No to na pocieszenie wesołe chłopaki z Australii i ich komentarz odnośnie różnych dróg, obranych przez Sony i Microsoft: W sumie dobry materiał do CW by był z tym "XBOX Series X - najbardziej niepotrzebna konsola na rynku" Cytuj
da$io 110 Opublikowano 1 czerwca 2020 Opublikowano 1 czerwca 2020 Tak, już jestem pewny. Ameryka to trzeci świat. Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 1 czerwca 2020 Opublikowano 1 czerwca 2020 To co Last Of Us 2 znów zostanie przełożone ? Ameryczka ? Tragedia ? Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 1 czerwca 2020 Opublikowano 1 czerwca 2020 (pipi)a to jest jakiś żart. Niech w ogóle przełożą na następny rok tą konsolę bo chyba im coś z nią nie po drodze. Jak nie korony, to nygasy, za miesiąc będzie jakaś susza, a we wrześniu znowu wyleje Wisła. W listopadzie wystawią kartony i ludzie nie będą wiedzieć co to za magnetowid. Nikt jakoś specjalnie nie patrzy, że w Afryce codziennie giną ludzie bo nie mają jedzenia i picia. A tu nagle jednym murzynem się przejmują. Cytuj
da$io 110 Opublikowano 1 czerwca 2020 Opublikowano 1 czerwca 2020 Proponuję nie lekceważyć siły z nad Wisły - Kornik drukarz nie powiedział ostatniego słowa.... Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 1 czerwca 2020 Opublikowano 1 czerwca 2020 No i jak tu nie być rasistą 6 Cytuj
aph 155 Opublikowano 1 czerwca 2020 Opublikowano 1 czerwca 2020 1 godzinę temu, da$io napisał: Przykro mi stary. W związku można być asertywnym. Spróbuj. Aha, i połowa forum na ulicy xd 28 minut temu, czarek250885 napisał: O Panie. Zyskają trochę przychylności społeczności amerykańskiej, ale za przeproszeniem wkur... Resztę świata. Nie wiem czy marketingowo im się to opłaci? Tak. Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 1 czerwca 2020 Opublikowano 1 czerwca 2020 Ja bym nie dramatyzował, pewnie prezentacja odbędzie się co najwyżej kilka dni później a to tyle co nic. Godzinę temu, Ma_niek napisał: Jak to bedzie prawda to niech sie gonia z ta swoja konsola Nie wiem na ile MrboomstickXL jest rzetelnym źródłem informacji, ale brak Smart delivery to byłby prowy headshot w kolano ze strony Sony. Ale jestem też pewny że najbardziej zagorzali fani marki znaleźliby jakieś dobre wytłumaczenie dlaczego lepiej płacić za grę dwa razy niż raz. Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 1 czerwca 2020 Opublikowano 1 czerwca 2020 Jaki szajs. Z powodu zamieszek przekładać strim XD. Co jeszcze? Może kometa w nas yebnie? Cytuj
Gość suteq Opublikowano 1 czerwca 2020 Opublikowano 1 czerwca 2020 18 minut temu, SpacierShark123 napisał: To co Last Of Us 2 znów zostanie przełożone ? Ameryczka ? Tragedia ? No właśnie, premiery giereczek też powinni przesunąć bo przecież kto będzie w nie grał skoro małpy w usa chodzą po ulicach? Cytuj
aph 155 Opublikowano 1 czerwca 2020 Opublikowano 1 czerwca 2020 USA to największy rynek, nie mogą sobie pozwolić na ruch który może im zaszkodzić wizerunkowo. 1 Cytuj
Basior 1 084 Opublikowano 1 czerwca 2020 Opublikowano 1 czerwca 2020 IMO dwa tygodnie obsuwy będą. I pewnie inaczej trochę skondensują prezentację. Plus inne eventy tez pewnie się przesuna. 1 Cytuj
Kron997 450 Opublikowano 1 czerwca 2020 Opublikowano 1 czerwca 2020 To jest korporacja, im nie chodzi o przychylność i jakąś empatie. Ataki na sklepy z butami na ten moment przyciągają całą uwagę mediów. To im sie nie kalkuluje. Myślę, że za dwa tygodnie pokażą konsolkę. 2 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 1 czerwca 2020 Opublikowano 1 czerwca 2020 Z racji zamieszek nie będzie żadnych gier z przemocą więc szykujcie się na Knacka 3. Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 1 czerwca 2020 Opublikowano 1 czerwca 2020 Bardzo dobra decyzja Sony. Nie czas na gierki jak źle się dzieje na świecie. Będzie spokój, będą gierki. Mam też nadzieję że przesuną TLOU2 i wytną z gry przemoc. 1 Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 1 czerwca 2020 Opublikowano 1 czerwca 2020 25 minut temu, Basior napisał: IMO dwa tygodnie obsuwy będą. Za dwa tygodnie spalą Biały Dom albo ukradną Kongres. Ciekawe co by się u nas działo, gdyby udusili cygana... Już widzę ten marsz Romów przez Warszawę 1 Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 1 czerwca 2020 Opublikowano 1 czerwca 2020 23 minuty temu, suteq napisał: Z racji zamieszek nie będzie żadnych gier z przemocą więc szykujcie się na Knacka 3. Nie obiecuj Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 1 czerwca 2020 Opublikowano 1 czerwca 2020 Dunkey mówi, że Knack to jedna z 7 najlepszych gier ever, to chyba dobrze Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi