Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 24,5 tys.
  • Wyświetleń 1,6 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano

Mamy czerwiec, Sony przesuwa konferencje na której ma pokazać gry - nie było mowy o prezentacji samej konsoli. Coś mi tu śmierdzi, czasu jest naprawdę mało.

Opublikowano

Bedzie na swieta. Obiecuje wam. Znam sie na przepowiedniach, przepowiedzialem ze do lata koronki nie bedzie i po wielkanocy znikla. Tak bedzie. 

2 minuty temu, Czoperrr napisał:

Mamy czerwiec, Sony przesuwa konferencje na której ma pokazać gry - nie było mowy o prezentacji samej konsoli. Coś mi tu śmierdzi, czasu jest naprawdę mało.

No ale na co malo jak ona jest juz dawno w produkcji? Rownie dobrze moga w mikołajki zapowiedziec a w boze narodzenie sprzedawac

Opublikowano

A ja myślę, że Playstation 5 w ogóle nie ma i nie będzie, a to wszystko to jedna wielka żydomasońska mistyfikacja.

Opublikowano

5G usmaży nam mózgi nim Sony pokaże PS5. Już mnie coś głowa dziwnie pulsuje.

Opublikowano

Sony zwleka bo wie ze jeszcze tak z 2 lata by sie przydaly zeby developerzy dobrze poznali ps4 i wykorzystali jej maksymalny potencjał

Opublikowano
47 minut temu, Katoze napisał:

5G usmaży nam mózgi nim Sony pokaże PS5

PS5G - przypadek? :notsure:

Opublikowano
6 godzin temu, YETI napisał:

giphy.gif

Opublikowano
W dniu 4.06.2020 o 13:42, YETI napisał:

Co tam Epic nowego szykuje? Aktualizację do Fortnite'a?

Opublikowano

EaAGh7RXkAA13rC?format=jpg&name=large

Podobno z reklamy na twitchu. 

Opublikowano

No i fajnie, mówiłem że nie trzeba będzie długo czekac

Opublikowano

Akurat w długi weekend się fajnie zacznie od prezentacji konsoli (no mam taka nadzieję).

Opublikowano

TERAZ JUZ NAPEWNO NIE PRZEŁOŻĄ