Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pupcio 18 324 Opublikowano 8 czerwca 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2020 Jak któryś dotknie murzyna do czwartku to pożałujecie 2 1 11 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 968 Opublikowano 8 czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2020 Fajnie, czwartek wieczorem pokaz gier na PS5, a następny dzień o 9:00 recenzje TLoU2. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 8 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2020 Sony w tydzień pozbyło sie rasizmu i można już ogladać gierki. Liczę na oczoje.bną graficzkę! Cytuj Odnośnik do komentarza
aph 155 Opublikowano 8 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2020 4 minuty temu, 20inchDT napisał: Sony w tydzień pozbyło sie rasizmu i można już ogladać gierki. Chodziło o uszanowanie pamięci Floyda. 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 8 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2020 Może wyjdę na rasistę i typowego Polaka ale w piz dzie mam tych czarnych czy Amerykanów. Przez nich nie mogę zobaczyć ps5, przez nich moja żona nie kupi Huaweia (miała i chciała by znowu ale brak usług Googla), chińskie smartphony drożeją itd. (pipi) ane pępki świata, którzy myślą, że są najlepsi i najważniejsi. Przepraszam MODERACJE dostałem wylewu i mi się ulało. Mam nadzieję, że w czwartek pokażą w końcu coś więcej niż logo czy pokażą bardziej nexgenowe gry niż pokazało ost ms. 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 8 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2020 (edytowane) @ Floyd - Kolejny bandyta mimowolnym bohaterem. Wracając do gierek. Mam nadzieję, że pokażą coś więcej niż Microsoft. GT7, Silent Hill i jestem kontent. Edytowane 8 czerwca 2020 przez da$io Cytuj Odnośnik do komentarza
aph 155 Opublikowano 8 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2020 3 minuty temu, creatinfreak napisał: Może wyjdę na rasistę i typowego Polaka ale w piz dzie mam tych czarnych czy Amerykanów. Przez nich nie mogę zobaczyć ps5, No nie, nie mogłeś zobaczyć ps5 przez politykę pr-ową Sony. Taką podjęli decyzję. 4 minuty temu, da$io napisał: @ Floyd - Kolejny bandyta mimowolnym bohaterem. Cóż, Chauvin też miał sporo za uszami, jeśli to Cię interesuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 8 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2020 Teraz, aph napisał: No nie, nie mogłeś zobaczyć ps5 przez politykę pr-ową Sony. Taką podjęli decyzję. Dobrze, taką decyzję podjęli krawacierze Sony. Ale dlaczego? Bo policjant zabił murzyna, a ludzie zrobili wielkie halo? Codziennie duża liczba murzynów ginie w Afryce z głodu i co? Nic nawet o tym nie słyszysz a przecież blacklivematter. Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 8 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2020 5 minut temu, aph napisał: Cóż, Chauvin też miał sporo za uszami, jeśli to Cię interesuje. Im jestem starszy to ta cala HAmeryka interesuje mnie coraz mniej. Teraz skupmy się na PS5 i liczmy, że w Sony nie stracili reszty growego sznytu. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 8 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2020 Szczerze to muszą wytoczyć bomby. Wiele osób jest lekko mówiąc rozczarowaniu tym co robi Sony. Coraz bardziej myślę o konkurencji jako pierwszej konsoli nowej generacji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 8 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2020 A co takiego Sony zrobiło? Nic. Jedynie gadka na GDC o SSD. Wiele osob xd skonczcie żyć w tej bąbelce. Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 8 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2020 Żarty żartami ale jak pojadą po bandzie nikt nie zostawi na nich suchej nitki. Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 8 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2020 Ja aktualnie gierce w days gone,zaraz last of us 2 później ten samuraj z mieczem xdA ci jeszcze jakaś nowa generacje wymyślają zaraz.Sony ,miej litość xdPrzestań nas rozczarowywać Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 8 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2020 Oficjalnie w czwartek o 22 Now that the event is confirmed for June 11, I wanted to add that this pre-taped program will be broadcast at 1080p and 30 frames per second. This eased the show’s production process during a time when many of our team and developers are working from home. The games you’ll see on Thursday will look even better when you play them on PS5 with a 4K TV, as you’d expect. It’s also best if you watch while wearing headphones, if you can — there’s some cool audio work in the show, and it might be harder to appreciate if it’s pumped through your phone or laptop speakers. https://blog.playstation.com/2020/06/08/updated-time-this-thursday-see-the-future-of-gaming-on-ps5/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 8 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2020 No jestem ciekaw, pokaz UE5 zrobił mi hype, teraz pora na rzeczywistość. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 602 Opublikowano 8 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2020 (edytowane) Pokaz potęgi nowej generacji na transmisji 1080p 30fps. Geniusze. Dobrze, że napisali info o tym, iż będzie się to lepiej prezentowało na PS5 i telewizorze 4K. Edytowane 8 czerwca 2020 przez Shankor Cytuj Odnośnik do komentarza
aph 155 Opublikowano 8 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2020 45 minut temu, creatinfreak napisał: Dobrze, taką decyzję podjęli krawacierze Sony. Ale dlaczego? Bo policjant zabił murzyna, a ludzie zrobili wielkie halo? Już to tłumaczyłem- PR. A prościej- hajs. Po kiego grzyba CDP z Polski, gdzie mniejszości poza gastarbeiterami z Ukrainy praktycznie nie ma, ani żadnego ze zjawisk z USA, też poparło blm? 47 minut temu, da$io napisał: Im jestem starszy to ta cala HAmeryka interesuje mnie coraz mniej. Kawa na ławę - dla nas to problem akademicki. To nas nie dotyczy. Jasne, niektórzy mogą się czuć poszkodowani, bo co to nas obchodzi, a czekamy. I jeszcze pchają agende. No sorry, dopóty Polski rynek konsol nie będzie znaczący, to se możemy kiwac palcem w bucie. Kupujcie konsole i gry, to wtedy będą musieli się liczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 8 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2020 (edytowane) 38 milionowy kraj raczej nigdy nie bedzie tak samo znaczacym rynkiem jak 330 milionowy kraj Edytowane 8 czerwca 2020 przez Welna Cytuj Odnośnik do komentarza
aph 155 Opublikowano 8 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2020 Nie, ale sytuacja że w Polsce sprzedaje się dziesiatki mniej konsol na mln mieszkancow, niż w Niemczech, jest jasna. Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 310 Opublikowano 8 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2020 2 godziny temu, Shankor napisał: Pokaz potęgi nowej generacji na transmisji 1080p 30fps. Geniusze. Dobrze, że napisali info o tym, iż będzie się to lepiej prezentowało na PS5 i telewizorze 4K. Pewnie boją się wypady z przeciążeniami i zawiechą streamu. Chcą dotrzeć do dużego grona, jednakże mam nadzieję że po konferencji dadzą możliwość odpalenia materiału w lepszej jakości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bigby 4 742 Opublikowano 8 czerwca 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2020 2 3 2 16 Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 310 Opublikowano 8 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2020 2 godziny temu, Welna napisał: 38 milionowy kraj raczej nigdy nie bedzie tak samo znaczacym rynkiem jak 330 milionowy kraj Chyba, że sprzedadzą tu 8-10 milionów konsol to wtedy zauważą. Jednakże mało prawdopodobne, chyba że piraty by chodziły to moment by się rzucili, tyle że nie o to tu chodzi, by była powtórka z PS2. Szkoda że wciąż tyle ludzi w Polsce kombinuję jakby tu mieć coś za free psując rynek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 8 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2020 56 minut temu, czarek250885 napisał: Pewnie boją się wypady z przeciążeniami i zawiechą streamu. Chcą dotrzeć do dużego grona, jednakże mam nadzieję że po konferencji dadzą możliwość odpalenia materiału w lepszej jakości. Podali już info, że na yt będzie wrzucony film w 4K. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 968 Opublikowano 9 czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2020 Sony poleca oglądać/słuchać strima ze słuchawkami, Tempest 3D Audio. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 044 Opublikowano 9 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2020 Moje EarPody już czekają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi