Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 24,5 tys.
  • Wyświetleń 1,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano

Nie mogę już tego murzynskiego gófna słuchać w co drugim trailerze.

Opublikowano

> łeeeee nudna ta generacja, same remastery, rimejki, nic nowego

> pokazują nowe IP

> łeeee, nudy, gdzie Evil Witin 3, Crasz 54

Dupę miodem posmarować, a i tak źle.

Opublikowano

Mam nadzieję, że Pan Spencer ogląda i trochę uszczupli lipcowy pokaz żeby za bardzo Sony nie doyebac.

Opublikowano

Niebezpiecznie szybko zbliżamy się do końca a tu na razie same indory....

Edytowane przez da$io

Opublikowano

Spider ok. Project Athia nie wiadomo co to ale ok. Kana jako po(pipi)ka. Gt7 nie wiadomo kiedy. Gdzie ten Silent Hill?

Opublikowano

Przypomnijmy najwazniejszy obrazek dnia  :xboss:

oLKeWmA.jpg

Opublikowano

Miliony newsów o super hiper ultra ssd i przez godzinę jedna gierka która korzysta z niego do zmiany światów [emoji2357][emoji2357][emoji2357][emoji2357] Sony... Ku wa... I ten czarny Spiderman. Wtf?! O GTA żal pisać [emoji23][emoji23][emoji23]