Voytec 2 761 Opublikowano 11 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2020 Spider-Man: Miles Morales, Ratchet & Clank: Rift Apart, Sackboy A Big Adventure, Kena: Bridge of Spirits, Demon's Souls, Resident Evil 8, Deathloop, Horizon: Forbidden West, Hitman 3 No jest na co czekać na pewno. Choć kilka z nich myślę, że ogra się jeszcze na PS4 bo będą cross-genowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 205 Opublikowano 11 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2020 Polecam obejrzeć filmiki w 4k poza streamem. Wyglądają o wiele lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 394 Opublikowano 11 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2020 Ależ ona jest piękna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 970 Opublikowano 11 czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2020 5 minut temu, polaki899 napisał: czy oni dają znowu kamerke do zestawu ? po co ? PS VR 2? Jakie to fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 450 Opublikowano 11 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2020 (edytowane) . Edytowane 11 czerwca 2020 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 11 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2020 Teraz, MEVEK napisał: Po co wrzucasz coś co było tu już z miesiąc temu Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 074 Opublikowano 11 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2020 Dobra w 4k to wyglada o wieeeele lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 524 Opublikowano 11 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2020 Wygląd jakoś średnio mi się podoba, niby fajny kosmiczny design, ale wolałbym coś prostszego. Wersja digital only kusi, ale co z gierkami w pudłach z PS4, to tak głupio ponownie kupować aby pograć na nowej konsoli. Za to pokazane tytuły dały mocno radę. Horizon wiadomo, side story do Spider-Mana i piękny nowy Ratchet. Nowa gra HMQ wygląda ciekawie, ale wolałbym jakieś arcade. Zobaczymy co dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 736 Opublikowano 11 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2020 1 minutę temu, Shago napisał: Że niby czym wygrali tym razem? z łatwością potrafią przekonać do swojej platformy, znaleźli miejsce dla indies i dziwacznych :p, do tego napchali gierek w gatunkach gdzie wcześniej mieli dziurę (platformerów i family friendly contentu to było po szyję) no i zaskoczka ze Spideyem, ciekawe wejście w ngen generalnie dostałem dużo więcej niż bym chciał, niedawno patrzyłem stare konfy Sony i one był mocno rozwleczone i na pewno nie miały tyle amunicji co tutaj konsola w poziomie faktycznie dziwaczna ale w pionie to dzieło sztuki można stawiać koło figurek Apolla i obrazu Mona Lisy, to prawda że trochę krzyczy JESTEM PRZYSZŁOŚCIĄ ale to dobrze bo nią jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
bebbop 282 Opublikowano 11 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2020 Mnie niestety nie kupili. Dalej typowe Sony. Duzo pokazac, ale nie wiadomo kiedy w to zagrasz. Spiderman (dodatek?) swieta 2020, Godfall jesien 2020, Hitman 3 Styczen 2021, oraz RE8 2021. Reszta bez zadnej daty. Takze moze zagram w to za 2-3 lat, moze 5, a moze przeskoczy na PS6. Nie wiadomo w co bedzie mozna zagrac na premiere oraz poczatku 2021. Przy designu konsoli jednak zbytnio odlecieli. Dla mnie zbyt futurystyczny i za duzo bialego. Preferuje czarny i odcienie szarosci. Spokojnie trzeba czekac na kolejne konkrety. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 11 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2020 @u55r w snach Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 430 Opublikowano 11 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2020 Ależ ta konsola jest piękna!!! Najlepszy desing ever a gry łó panie, Horizon i spiderman zaorali a jeszcze re8 i demon Souls plus GRT7 i Star fox czyli KENA, Sony znów to zrobiło! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
ofsajd 1 105 Opublikowano 11 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2020 6 minut temu, YETI napisał: PS VR 2? Jakie to fajne. gra z kickstartera xD Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 310 Opublikowano 11 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2020 Zadziwiająco dużo propozycji w dziwnych klimatach, ciekawie zapowiada się ta gra o dziewczynie w tym baśniowym świecie. Cieszę się że pokazali Ratchet-a, szkoda że zabrakło Knack-a. Trochę zawiedziony jestem brakiem Gameplay-u z Horizon. Przy PS4 pokaz głównie skupiał się na pozycji Holendrów i liczyłem, że tym razem będzie tak samo. Tak czy inaczej jestem usatysfakcjonowany pokazem, konsola przepiękna. Jest na co czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 074 Opublikowano 11 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2020 Co do wygralo / nie wygralo - osobiście mi to obojętne. Ms jeszcze nie miał swojego eventu ale pewnie skonczy się na halo ma start. I oby cos więcej. Ale halo mnie bardziej jara niż spider dlc. Oby to był jednak bardziej spider 2. Ale tak czy inaczej miałem wieksze oczekiwania. Głównie przez silent hilla. Ale w kilku grach czuć net gena. Raczej w 4k, mniam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 11 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 524 Opublikowano 11 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2020 8 minut temu, czarek250885 napisał: szkoda że zabrakło Knack-a Te Przygody Sackboya to chyba tak zamiast Knacka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 310 Opublikowano 11 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2020 2 minuty temu, Basior napisał: Co do wygralo / nie wygralo - osobiście mi to obojętne. Ms jeszcze nie miał swojego eventu ale pewnie skonczy się na halo ma start. I oby cos więcej. Ale halo mnie bardziej jara niż spider dlc. Oby to był jednak bardziej spider 2. Ale tak czy inaczej miałem wieksze oczekiwania. Głównie przez silent hilla. Ale w kilku grach czuć net gena. Raczej w 4k, mniam. My mamy wygrywać grając w dobre gry, a nie przekonania, że jeden sprzęt jest lepszy od drugiego. Każdy gra na tym co mu pasuję. Ps. Kurcze ten Ratchet wygląda świetnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Observer 10 335 Opublikowano 11 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2020 Konsola mi sie bardzo podoba, ale z gierek tylko Horizon 2 sprzedaje nowa generacje. Gt7 wyglada jak GT Sport i pomimo tego mamy jakies niedorobki jak wczytujace sie przed twarza tekstury. Ogolnie wiekszosc tego co pokazali by poszlo na PS4 i to nawet nie pro. Gdzie ten postep miedzy generacjami jak kiedys? Meh. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
MarekCol 366 Opublikowano 11 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2020 Malkontenci. Ciekawe czy w ogóle w tych czasach można jeszcze zrobić taki pokaz gier i konsoli, który spodoba się każdemu. Osobiście uważam, że Sony zrobiło bardzo dobry pokaz gier. Wygląd konsoli trochę niepokoi jeśli chodzi o kulturę pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza
AK-47 214 Opublikowano 11 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2020 Zabrakło mi silent Hilla, ale wszystkiego mieć nie można. Co do konsoli, to wygląda ok, ale wolał bym czarna wersję. Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 898 Opublikowano 11 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2020 Dla mnie spoko, 3 eksy które kuszą. Dla DSa kupię, ciekawe kiedy wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 11 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2020 Za dużo gier, które raczej nie powinny być w tym momencie zapowiadane. No ale zobaczyłem kilka nowych jakości, ratchet wygląda pięknie, a horizon to już kompletnie rozwala.Konsola ciężko powiedzieć, mocno sci fi, w pionie nawet nawet, w poziomie paskudna.Biorąc pod uwagę wersję digital, jestem ciekaw ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 11 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2020 1 minutę temu, Moldar napisał: Za dużo gier XDD Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 310 Opublikowano 11 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2020 8 minut temu, Square napisał: Te Przygody Sackboya to chyba tak zamiast Knacka. Możliwe, jednak to nie to samo. Sackboy spoko, jednakże Kanack 3 zrobiłby robotę. I tak sporo tego typu gierek pokazali no i jeszcze astrobot doczekał się swojej przygody bez vr. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi