Jakim 1 791 Opublikowano 11 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2020 No jest duże, nie ma co gadać Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 11 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2020 A skąd te porównania wielkości? Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 11 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2020 XDD I tak jest piekna. Ogolnie jak na spokojnie przemysle ta konfe to nie byla wcale taka zla. Troche zenady z tymi truskawkami itd ale poza tym siadlo pare rzeczy. Obejrzalem jeszcze trailery w 4k i podoba mi sie, pare gierek wjezdza od razu. POTEZNE ps5 ktore wyglada jak ps6 vs maly, brzydki, czarny grubas. Fakt nie opinia Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 11 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2020 Jednego nie rozumiem. Po co zaczynać konferencje gta v? Im dalej było lepiej ale to z gta to był trolling w najczystszej postaci. Za mało gier Sony z datami oby nie skończyło się jak na ps4 z grami zapowiadanymi 2-4 lata przed premierą. Nie było czuć next gena. Oby następna konfa w 4k i 60 FPS. I chciałbym aby pokazali moc SSD w gameplayu. Co do audio to nie wiem co miał pokazać ten stream. Ale ani na słuchawkach ani na kinie domowym nic specjalnego nie słyszałem. Jak konsola rzeczywiście będzie taka duża to może odszczekam głośne wiatraki. Może w końcu ogarną chłodzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
aph 155 Opublikowano 11 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2020 (edytowane) 4 minuty temu, blantman napisał: Jednego nie rozumiem. Po co zaczynać konferencje gta v? Im dalej było lepiej ale to z gta to był trolling w najczystszej postaci. Pewnie najlepiej sie sprzeda znowu. Dobrze, że walonych gier - techdemek nie bedzie, tylko solidne pozycje. Jedyne czego mi brakuje to SH i daty HZD2. - edit - Imo ta gra od SE to albo nie wyjdzie wcale albo za 5 lat. Edytowane 11 czerwca 2020 przez aph Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 970 Opublikowano 11 czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2020 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Observer 10 335 Opublikowano 11 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2020 (edytowane) 11 minut temu, blantman napisał: Jednego nie rozumiem. Po co zaczynać konferencje gta v? Im dalej było lepiej ale to z gta to był trolling w najczystszej postaci. Bo ty była jedyna gra która oficjalnie leciała na PS4, po jej pokazie powiedzieli że od tego momentu wszystko będzie już z PS5. Marketingowo wątpliwe, ale doceniam porządek, jak w dobrze posegregowanym folderze. Edytowane 11 czerwca 2020 przez Observer Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 306 Opublikowano 11 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2020 To co na start? Spider i? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 11 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2020 Gran Turismo? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 11 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2020 I gry z PS4. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 970 Opublikowano 11 czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2020 GT7 nie miało daty. Cytuj Odnośnik do komentarza
chmura 16 Opublikowano 11 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2020 Czyli nowe vr bez wbudowanej w gogle kamerki, no nie rouzmiem po co ta kamerka inaczej. Ogolnie szalu niebylo, przy ps4 lepiej sie zaprezentowali, trailer deep down do dzis robi robote. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 970 Opublikowano 11 czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2020 Pełna lista gier z konferencji. Spider-Man: Miles MoralesGran Turismo 7Ratchet & Clank: Rift ApartProject Athia - Square EnixStrayReturnalSackboy: A Big AdventureDestruction AllstarsKena: Bridge of SpiritsGoodbye Volcano HighOddworld: SoulstormGhostwire TokyoJett: The Far ShoreGodfallSolar AshHitman 3Astro's PlayroomLittle Devil InsideNBA 2K21BugsnaxDemon's SoulsDeathloopResident Evil VILLAGEUnnamed Capcom GameHorizon 2: Forbidden West Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 ktos mi powie, gdzie ta next genowa grafa sie podziewa ? tak tylko pytam, bez przekasu. Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 Jak pokazali Killzone’a na PS4 to człowiek od razu poczuł nową generację. Tak tutaj to bardziej PS4 Pro+. Czekamy na Halo od MS, może tam... Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 W sumie nie zdziwię się jak digital edition wyjdzie z cenę 399$, a normalna już w cenie tych 500$. Godzinę temu, blantman napisał: I chciałbym aby pokazali moc SSD w gameplayu. Wydaje mi się, że Ratchet był dobrym pokazem tego co nie byłoby osiągalne na zwykłym hdd (no chyba, że co przeskok w inny wymiar to minutowy ekran ładowania) Cytuj Odnośnik do komentarza
chmura 16 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 825 GB i digital wesione, czuje to. Wiem mozna podpiac dysk pod usb . Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 385 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 Rewplucyjny SSD do PS5 na USB? Raczej cienko to widzę. Znaczyło by to, że SSD w PS5 nie jest rewolucyjne, a jak wiemy - SSD w PS5 jest rewolucyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 Kiedy premiera i ile? Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 310 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 6 godzin temu, Wredny napisał: Trzeba być zayebiście popyerdolonym, żeby zwracać uwagę na takie rzeczy - znak tych smutnych czasów niestety... Nie wiem, co Ty masz za fetysz z tym Knackiem, że go w co drugim komentarzu wspominasz, ale dla większości ludzi ten tytuł to była porażka, synonim ch#jowego tytułu na start i ogólnie bardziej technologiczne demko, aniżeli pełnoprawny tytuł - wątpię by ktoś oprócz Ciebie tęsknił. Czy ja tobie mówię w co masz grać? Ja z tą pozycją bawiłem się świetnie, o ile jedynka była średnia tak dwójka trzymała poziom. Mi jak coś się nie podoba to nie wchodzę do tematu i nie piszę o tym by wylać żale. Sprawdź sobie przed livem ile osób na czacie w oczekiwaniach napisało Knack 3 baby. Zdziwisz się ile ta gra ma fanów. Cytuj Odnośnik do komentarza
nikt 42 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 4 godziny temu, chmura napisał: 825 GB i digital wesione, czuje to. Wiem mozna podpiac dysk pod usb . Dysk na USB to tylko do wstecznej. Do nowych gier to te certyfikowane przez sony pod NVMe. Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 Tylko nowy Spiderman miał datę premiery ? Jeżeli tak to zgaduję, że nadal mają lekkie obawy czy startować jeszcze w tym roku czy w pierwszym kwartale następnego i dlatego podali datę tylko tego tytułu, bo planują go wydać na obie generacje. Jak będzie potwierdzona premiera to wtedy podadzą też daty. Mogę się mylić, ale myślę, że w launch window wyjdą GT 7, ten Spiderman i Ratchet & Clank lub Sackboy Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 Oni mają jeszcze jakaś imprezę w wakacje ? Gdzie (pipi)a silent hill. Tylko dla tej gry to oglądałem a tu uj. Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 Ciężko będzie ta generacje sprzedać januszom.Goście oglądający stream w full HD w 30 fpsach nie widzą żadnej nowej generacji.Dopiero dobry OLED z HDR + plus te wszystkie cuda na kiju aka rej trejsingi oddadzą dobry obraz.Niezłe wyzwanie będzie miał Ms jak i Sony jak zmusić takiego Janusza na przesiadkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi