Szymek 1 048 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 100$? Cytuj Odnośnik do komentarza
bluber 1 183 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 4 minuty temu, Soul napisał: Coś cicho na temat PS5 DigitalOnly to co kiedy gamepass na ps5? Przecież masz PSNow Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 306 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 Teraz, bluber napisał: Przecież masz PSNow A to się w ogóle do czegoś nadaje? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
bluber 1 183 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 Tak, płacisz i dostajesz gierki, które możesz sciągnać na dysk. Kwestia tylko tego, że Sony musi zainwestować w jego promocje i content, ale jak widać wypuszczając wersje bez napędu chyba traktują to poważnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 Tak normalnie można na tym grać.Swego czasu killzony w multi grałem,ale cena za abonament oraz lekki imput lag odpycha. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 528 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 PSNow jest już dostępne w PL? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 Teraz, Square napisał: PSNow jest już dostępne w PL? oficjalnie jeszcze nie, trzeba kombinować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 899 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 32 minuty temu, MYSZa7 napisał: Ale Ciebie piecze ten Xbox. Ja piszę o ludziach, którzy mają tylko Playstation. Bez konsol Nintendo i Microsoftu. Kupują tylko konsole Sony, bo albo nie interesują ich produkcje na inne konsole, albo konsola dla nich to tylko Playstation czyli są po prostu betonami, albo czasami po prostu ich nie stać na inną. To mam na myśli mówiąc o złożoności. Mam nadzieję, że zrozumiałeś. Ja się z tym nie zgodzę. w tej generacji mam wszystkie konsole łącznie z switchem i mocnym PC. Z mojej perspektywy takie rozdrabnianie w dorosłym życiu nie ma sensu. Żadnej z tych platform nawet dobrze nie poznałem. Uncharted 4 nie skończone Geras 5 wyłączone w drugim akcie. W tej generacji decyduje się tylko na jedna platformę bo zwyczajnie nie mam czasu się rozdrabniać. Może dla kogoś kto ma tylko jedno hobby jest w stanie w dorosłym życiu ogrywać wszystkie platformy. Mi brakuje czasu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 330 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 Gry z ps4 ładnie się strimują ale te z ps3 strasznie czasami lagują. Jeśli rozbudują ofertę to całkiem okej usługa Cytuj Odnośnik do komentarza
marcinwks 1 002 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 Odkładając na bok wojenki konsolowe i inne ciekawostki. Na start systemu poza dlc? do Spidera i ponoć Astrobotem bez vr, z gier ekskluzywnych wartych uwagi, nic więcej nie otrzymamy? Wygląda to równie biednie jak w przypadku PS4. Multiplaty to mogę ograć i na obecnej generacji. Zawiedziony jestem brakiem większej ilości gier AAA na premierę systemu. GT7 i PD to kolejny żart ze strony tego studia wobec Sony i graczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
bluber 1 183 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 6 minut temu, Ukukuki napisał: Ja się z tym nie zgodzę. w tej generacji mam wszystkie konsole łącznie z switchem i mocnym PC. Z mojej perspektywy takie rozdrabnianie w dorosłym życiu nie ma sensu. Żadnej z tych platform nawet dobrze nie poznałem. Uncharted 4 nie skończone Geras 5 wyłączone w drugim akcie. W tej generacji decyduje się tylko na jedna platformę bo zwyczajnie nie mam czasu się rozdrabniać. Może dla kogoś kto ma tylko jedno hobby jest w stanie w dorosłym życiu ogrywać wszystkie platformy. Mi brakuje czasu. Wystarczy nie grać w byle gówna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 984 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 W sumie jak ten PSNow ma możliwość ściągania gier na dysk, gdzie nie potrzebne Ci już wtedy strimowanie gierki, to może się to udać taki eksperyment. Cytuj Odnośnik do komentarza
bluber 1 183 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 6 minut temu, Pupcio napisał: Gry z ps4 ładnie się strimują ale te z ps3 strasznie czasami lagują. Jeśli rozbudują ofertę to całkiem okej usługa Ale wiecie, że nie trzeba ich streamować no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 330 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 Te Z ps3 trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 11 minut temu, Ukukuki napisał: Ja się z tym nie zgodzę. w tej generacji mam wszystkie konsole łącznie z switchem i mocnym PC. Z mojej perspektywy takie rozdrabnianie w dorosłym życiu nie ma sensu. Żadnej z tych platform nawet dobrze nie poznałem. Uncharted 4 nie skończone Geras 5 wyłączone w drugim akcie. W tej generacji decyduje się tylko na jedna platformę bo zwyczajnie nie mam czasu się rozdrabniać. Może dla kogoś kto ma tylko jedno hobby jest w stanie w dorosłym życiu ogrywać wszystkie platformy. Mi brakuje czasu. I ja się z Tobą... zgodzę. Dodałeś kolejny czynnik, który wpływa na złożoność wspomnianego przeze mnie problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 Screeny 4K z Demon's Souls: Cytuj Odnośnik do komentarza
aph 155 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 3 godziny temu, Basior napisał: Inne gierki nawet bez dat. Ciekawe kiedy wyjdą. No poziom Switcha z Zelda na start to to nie jest. Wszystko zależy od HZD2. Ale nie spodziewam się teraz by się wyrobili. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 design idealnie pasuje do salonow umeblowanych meblami BODZIO 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 531 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 10 minut temu, bluber napisał: Wystarczy nie grać w byle gówna. Nie wiesz czy coś jest gównem, póki w to nie zagrasz. Ja tak miałem w tej geneacji np. z Monster Hunter: World, czy Doomem. Nie nazwę tych gier gównami oczywyście, ale wtopiłbym kupując je na premierę. Dzięki dobroci Spencera traiły do XGP i obie po godzinie wyleciały z dysku, zawód ogromny... Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 828 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 (edytowane) Ale tym botwem to proszę nie handlować- gra z Wii u, do tego opozniana premierą gry byle wyszła na premierę nowej konsoli w crossgenie. Z tlou2 i got mogli tak zribic i niektorzy by klaskali? Edytowane 12 czerwca 2020 przez XM. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 Ten nowy Spidey to „remaster i rozszerzenie” gry z 2018 roku. Spoko nie kupię drugi raz. Cytuj Odnośnik do komentarza
bluber 1 183 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 (edytowane) Ale głownie standalone DLC do jedynki Edytowane 12 czerwca 2020 przez bluber Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 528 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 10 minut temu, krzysiekp392 napisał: Czyli wychodzi na to, że PS5 jest gdzieś o 1/6 szersze od Pro jak leży. Niby nie ma tragedii jak tak sobie teraz ją zwizualizowałem pod tv, ale mimo wszystko wydaje się duża. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 531 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 (edytowane) 3 minuty temu, Square napisał: Czyli wychodzi na to, że PS5 jest gdzieś o 1/6 szersze od Pro jak leży. Niby nie ma tragedii jak tak sobie teraz ją zwizualizowałem pod tv, ale mimo wszystko wydaje się duża. Jak dla mnie, to 1/4. Mega duża będzie ta konsola. Edytowane 12 czerwca 2020 przez Shago Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi