Figuś 21 141 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 2 minuty temu, krzysiekp392 napisał: Cooo, jak zwierzęta jakieś Serio nie wyobrażam sobie tego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 3 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 No ja się nie dziwię, że takie pierdoły wymyślane na siłę się później nie przyjmują. Cytuj Odnośnik do komentarza
Observer 10 326 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 Alkomat by mogli przy okazji zamontować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 329 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 Niesamowity ficzer. Wszystkie 3 gry które to wykorzystają przez całą generację wprowadzą tym nową jakość w gejmingu. Dmuchanie na bicki Abby w part 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 968 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 (edytowane) Nier Automata 2 i dmuchanie pod spódniczkę Pani Robot Żarty żartami, ale niektóre gry mogę opierać gameplay na głośniku. Jasne można np. to przenieść na przyciski, tak jak można grać w Guitar Hero na padzie, tylko po co, jak traci się cały fun z gry. Edytowane 3 sierpnia 2020 przez YETI 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 3 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 Dmuchanie w pada żeby zagłuszyć konsolę? Wspaniała technologia Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 896 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 Famicom miał też mikrofon w padzie ;d no nie wiem dlaczego producenci tak pchają to do padów jak ewidentnie nie chce się to przyjąć. W pierwszej zeldzie dmuchaniem zabijało się jakiegoś przeciwnika. Kilka gier to wykorzystywało. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 968 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 Ale patent w sam sobie jest fajny, tylko trzeba mieć na niego pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 3 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 Ja mam, już się nie mogę doczekać aż krzyknę do pada ZIOBRO TY (pipi)O Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 376 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 8 minut temu, Pupcio napisał: Niesamowity ficzer. Wszystkie 3 gry które to wykorzystają przez całą generację wprowadzą tym nową jakość w gejmingu. Dmuchanie na bicki Abby w part 3 Pogilgotałbym ją pod pachą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 3 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 Nie mogę się doczekać aż będę mógł krzyczeć do DS5 'sędzia ty kur.wo' podczas grania w fife. Wspaniały ficzer. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 376 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 Możecie w takim razie sprawdzić Tearaway, niesamowity ficzer dostępny już teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 Niech tam sobie do singla wymagają tego dualsensa, ale do gierek nastawionych na lokalne multi typu overcooked, rocket league czy tam inne sportówki i wyścigi, to jednak ds4 powinien być dozwoloną opcją. Sony, wy (pipi)e, przestańcie mi moje pady prześladować :< Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 Skonczy sie tak samo jak w nintendo DS. Nie pamietam zeby cos oprocz wario uzywalo tego dmuchania. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 376 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 Nie radziłbym kupować później używek DualSense z potencjalną koronką w pakiecie. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 zadna powazna gra nie bedzie z tego korzystac, jest to bzdurny ficzer tak samo jak swiatelko i tyle, nie wiem moze jak ktos ma 7 lat to moze wydawac sie fajnym pomyslem gra o robocie i dmuchanie zeby wiatrak poruszyc xD Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 Najlepsze, że yeti broni dualsensa ficzerem, który jest już w ds4 xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 Zagraj sobie w tego robota jak to piszesz i zobacz czy to nie jest fajne.Astro bot to najlepsza gra jaka powstala na vr Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 Racjonalizacja decyzji Sony przez niektórych zawsze bawi. Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 Pamiętam to dmuchanie z Super Mario 3D World. Ponoć ma być port na Switcha i mam nadzieję, że ten motyw zostanie w nim usunięty Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 Kolejna bezsensowna drama - jeśli komuś nie pasuje, że pad z PS4 nie będzie działał z grami PS5, to ma pełne prawo jako konsument po prostu nie kupić konsoli, ale producent sprzętu też ma pełne prawo decydować jak jego produkt ma być wykorzystywany - bo to działa w obie strony. Nie ma czego racjonalizować, nie ma czego bronić, ale i nie ma na co się oburzać. No, ale to internet, więc nie dziwią mnie reakcje. Osobiście nie obchodzi mnie ta decyzja w ogóle - każdy starszy sprzęt sprzedaję w całości, nie zostawiam padów. 2 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 310 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 Godzinę temu, Figuś napisał: Wyczuwam dużo japońskich tytułów niedostępnych oficjalnie na zachodzie Już widzę te wzbogacone lekcję vr i stękanie do pada. Tylko Japończycy mogą wymyślić coś tak bardzo dziwnego. Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 Godzinę temu, YETI napisał: Jeżeli developer wymyśli sobie np. element gry, gdzie trzeba krzyczeć, czy dmuchać do mikrofonu, to jak wyobrażacie sobie to z DS4? Amigo, na razie to sony dmucha ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 Zyroskop w sixaxis, taczpad w ds4, dmuchanie w ds5. W ds6 lizanie galek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Observer 10 326 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 Ja tam uważam że decyzja o braku współpracy DS4 jest anty konsumencka i głupio robi Sony że się przy tym upiera, ale i tak uznaje tylko opcje kupna nowej konsoli z nowymi padami. Zrobić inaczej tak jakby kupować sobie nowego Touarega, ale wstawić sobie fotele i deske rozdzielczą ze swojego starego Passata. Druga sprawa to wojownicy Console Wars którzy od lat (pipi)ią DS4 jako słabego i marnie wykonanego pada, a tu nagle udają jakie to za(pipi)iste pady i przekreślają kupno PS5 ze względu na to że nie będą mogli na nich grać, ale tych odklejeńców to już warto tylko wapnem przysypać. 3 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi