qraq_pk 371 Opublikowano 7 sierpnia 2020 Opublikowano 7 sierpnia 2020 Hitman w VR... cała trylogia.... A wy nic? Miałem kupować dwójeczkę a teraz to na 100% zagram na ps5. 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano 7 sierpnia 2020 Opublikowano 7 sierpnia 2020 4 minuty temu, Figuś napisał: No jak się wierzy plotkom, a nie oficjalnym przekazom to serio coś z tobą nie tak. Wg. plotek powstaje też Silent Hill na PS5. Plotkom którym zaprzeczyło oficjalnie Konami, ale dobrzy informatorzy są jednak swojego pewni. Kto ma rację i czy można czegoś oczekiwać? 5 minut temu, Pupcio napisał: bo zaznaczyli że będą to gry 3party na ps5 Ten szczegół mnie ominął. Gdynia, 7 VIII 2020 Szanowni czytelnicy najlepszego na świecie forum o gierkach, Forum PSXExtreme Z tego miejsca chciałbym oficjalnie przeprosić wszystkich fanów marki PlayStation za to że nie dojrzałem do tego pokazu i nie podobały mi się zapowiedziane gry. To zapewne pokłosie ostatniego pokazu MSu który mnie zawiódł i podświadomie próbuję sobie to wszystko zrekompensować tą projekcją. Jeszcze raz przepraszam i nie będę się już wypowiadał w złym tonie o jakichkolwiek pokazach giereczek dla dzieci. Pozdrawiam serdecznie przy piątku. Z wyrazami szacunku, Paweł 2 Cytuj
czarek250885 322 Opublikowano 7 sierpnia 2020 Opublikowano 7 sierpnia 2020 27 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Ej no, ale to nie mogę być rozczarowany konferencją która wg. plotek miała być dopełnieniem Future of Gaming? Jeez, ziomeczki, czy to że lubię Xboxa czyni moje oczekiwania co do PS5 nieważnymi? Z resztą, nawet jeśli miały być to gry na PS4/VR i troszkę z PS5 to nie mogli np. pokazać gameplayu ze Spidera a na PS4 Elder Ringa czy jakiegoś innego Residenta? No był potencjał na dobrą konferencję, a wyszło Sony Direct. Pewnie że możesz być rozczarowany, to wolny kraj. Jak zrobią pokaz stricte pod ps5 to pewnie to zobaczysz. Oni to zrobili, aby Ms ruszyć by coś pokazali. Teraz presja będzie na nich, a Sony zostawia najlepsze na później. Tak więc następny pokaz już ze wszystkim co mają plus data i cena. Pewnie pod koniec miesiąca się wszystkiego dowiemy. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 7 sierpnia 2020 Opublikowano 7 sierpnia 2020 A tej gry o Robin Hoodzie planowanej na 2k21 nikt nie zauważył? Zapowiada się dość mrocznie i interesująco Cytuj
Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano 7 sierpnia 2020 Opublikowano 7 sierpnia 2020 (edytowane) 8 minut temu, czarek250885 napisał: a Sony zostawia najlepsze na później gdzieś już to słyszałem... no tak, to miało być po ostatnim pokazie MSu Edytowane 7 sierpnia 2020 przez Paolo de Vesir Cytuj
Figuś 21 174 Opublikowano 7 sierpnia 2020 Opublikowano 7 sierpnia 2020 5 minut temu, orion50 napisał: A tej gry o Robin Hoodzie planowanej na 2k21 nikt nie zauważył? Zapowiada się dość mrocznie i interesująco Nikogo bo wygląda na GAAS asax triggered no i multiplatforma 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano 7 sierpnia 2020 Opublikowano 7 sierpnia 2020 no i multiplayer kooperacyjny Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 7 sierpnia 2020 Opublikowano 7 sierpnia 2020 Wyglądało jak (pipi) dlatego nikt o tym nie pisze. Dziwi mnie tylko, że w dziale dla weebów nikt nie pisze o "Genshin impact", bo wyglądało jak Breath of the Waifu. Cytuj
czarek250885 322 Opublikowano 7 sierpnia 2020 Opublikowano 7 sierpnia 2020 6 minut temu, Paolo de Vesir napisał: gdzieś już to słyszałem... no tak, to miało być po ostatnim pokazie MSu Byłby gdyby pokaz ms był wielkim wow, a że nie był to zostawili na później. Oni patrzą inaczej niż my. Gracz chce wszystko od razu, firma musi obserwować rynek. Tak czy inaczej Silent Hill prędzej czy później zobaczymy, spokojnie. 1 1 Cytuj
Czoperrr 5 135 Opublikowano 7 sierpnia 2020 Opublikowano 7 sierpnia 2020 4 minuty temu, czarek250885 napisał: Byłby gdyby pokaz ms był wielkim wow, a że nie był to zostawili na później. Oni patrzą inaczej niż my. Gracz chce wszystko od razu, firma musi obserwować rynek. Tak czy inaczej Silent Hill prędzej czy później zobaczymy, spokojnie. Jako DLC do Spidermana? Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 7 sierpnia 2020 Opublikowano 7 sierpnia 2020 1 minutę temu, Czoperrr napisał: Jako DLC do Spidermana? W tym roku już był reveal Cytuj
czarek250885 322 Opublikowano 7 sierpnia 2020 Opublikowano 7 sierpnia 2020 6 minut temu, 20inchDT napisał: Wyglądało jak (pipi) dlatego nikt o tym nie pisze. Dziwi mnie tylko, że w dziale dla weebów nikt nie pisze o "Genshin impact", bo wyglądało jak Breath of the Waifu. Nikt tego nie komentuje właśnie z tego powodu jaki podałeś, kopia hitu z Nintendo. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 7 sierpnia 2020 Opublikowano 7 sierpnia 2020 No i co z tego, że kopia? Większość gier jest kopiami sprawdzonych motywów, które się sprzedają. Weźmy takiego Ghost of tshushima Cytuj
Czoperrr 5 135 Opublikowano 7 sierpnia 2020 Opublikowano 7 sierpnia 2020 Ale tak na poważnie, skąd u niektórych ta pewność, że Silent Hill powstaje i ma być dobrą grą, w dodatku tworzoną przez studio Sony? Było gdzieś oficjalne info, zapowiedź? Nie było. Bardzo bym chciał widzieć nową odsłonę serii, jako ogromny fan kończony rok w rok najważniejsze części bijąc swoje rekordy i odkrywając smaczki, jednak po prostu nie wierzę w to. Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 7 sierpnia 2020 Opublikowano 7 sierpnia 2020 (edytowane) 39 minut temu, czarek250885 napisał: Pewnie że możesz być rozczarowany, to wolny kraj. Jak zrobią pokaz stricte pod ps5 to pewnie to zobaczysz. Oni to zrobili, aby Ms ruszyć by coś pokazali. Teraz presja będzie na nich, a Sony zostawia najlepsze na później. Tak więc następny pokaz już ze wszystkim co mają plus data i cena. Pewnie pod koniec miesiąca się wszystkiego dowiemy. MS pokazał na ostatnim swoim evencie jak mają wy(pipi)ane, więc z tą presją to niezły żart. Jedyne co mogą pokazać jeszcze to cena konsoli ale patrząc na kiepską sytuację ekonomiczną w juesej to pewnie woleliby te premierę w ogóle przełożyć, gdzieś za rok. Edytowane 7 sierpnia 2020 przez lpcl Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 7 sierpnia 2020 Opublikowano 7 sierpnia 2020 24 minuty temu, 20inchDT napisał: Wyglądało jak (pipi) dlatego nikt o tym nie pisze. Dziwi mnie tylko, że w dziale dla weebów nikt nie pisze o "Genshin impact", bo wyglądało jak Breath of the Waifu. To dział mangozyebów, weeby to poziom niżej i takich tu na szczęście nie ma A gra może i bedzie fajnym klonem zeldy ale ten design postaci jest nie do przełknięcia 1 Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 7 sierpnia 2020 Opublikowano 7 sierpnia 2020 Ale ten Godfall to jest sraka jak jakieś mmo z komórki. Cytuj
Czoperrr 5 135 Opublikowano 7 sierpnia 2020 Opublikowano 7 sierpnia 2020 6 minut temu, messer88 napisał: Ale ten Godfall to jest sraka jak jakieś mmo z komórki. Design gorszy niż Halo. Cytuj
ASX 14 662 Opublikowano 7 sierpnia 2020 Opublikowano 7 sierpnia 2020 1 godzinę temu, Figuś napisał: Napiszę ci że według PLOTEK pod koniec sierpnia PODOBNO Sony ma wyjaśnić opcję bociarską Może tym razem się uda, bo słyszę te teksty od ponad 5 lat Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 7 sierpnia 2020 Opublikowano 7 sierpnia 2020 Bo mniej więcej od tylu lat to właśnie robią 3 1 2 Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 7 sierpnia 2020 Opublikowano 7 sierpnia 2020 Pan truskawka wygląda jak rywal dla nowego Halo. Rywalizacja będzie zacięta. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 7 sierpnia 2020 Opublikowano 7 sierpnia 2020 1 godzinę temu, 20inchDT napisał: Wyglądało jak (pipi) dlatego nikt o tym nie pisze. Dziwi mnie tylko, że w dziale dla weebów nikt nie pisze o "Genshin impact", bo wyglądało jak Breath of the Waifu. Zapisałem się swego czasu na bete i chu.je nie odzywają się Cytuj
czarek250885 322 Opublikowano 7 sierpnia 2020 Opublikowano 7 sierpnia 2020 2 godziny temu, Czoperrr napisał: Ale tak na poważnie, skąd u niektórych ta pewność, że Silent Hill powstaje i ma być dobrą grą, w dodatku tworzoną przez studio Sony? Było gdzieś oficjalne info, zapowiedź? Nie było. Bardzo bym chciał widzieć nową odsłonę serii, jako ogromny fan kończony rok w rok najważniejsze części bijąc swoje rekordy i odkrywając smaczki, jednak po prostu nie wierzę w to. Info oficjalnego nie było, jednakże zbyt wiele plotek z różnych źródeł krąży by coś nie było na rzeczy. A może jest jak mówisz, że po prostu my tego tak bardzo chcemy, że sami się nakręcamy. Czas pokaże. Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 7 sierpnia 2020 Autor Opublikowano 7 sierpnia 2020 Plotki są od Dusk Golem, kolesia który już niejednokrotnie udowodnił, że jest bardzo dobrze poinformowany. Najczęściej informacje dotyczyly gier od Capcom. Ostatnio pisał że SF VI ma spore problemy. W grze miały znaleźć się pojedynki tag team, ale w testach wypadło to źle, przez co Ono pożegnał się Ze stanowiskiwiem, a gra przez to zaliczy obsow. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi