Figuś 21 145 Opublikowano 14 września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 września 2020 9 minut temu, Bzduras napisał: I znów wyliczanie megaton, a po pokazie zawód i łapki w dół. Nie napalajcie się na nie-wiadomo-co Nie wiem gdzie ty widzisz wyliczanie megaton? Basior wspomniał o grach o których już wiemy. Ja o tym o czym też wiemy że się robi Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 402 Opublikowano 14 września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 września 2020 Silent Hill jest grą, o której wiemy? Tendencja do nakręcania się przed pokazami, a potem narzekania, że gówno pokazali od jakiegoś czasu jest silna w graczach, dlatego od jakiegoś czasu na każdy event nastawiam się na to, że pokażą My Horse And Me 3 i wychodzę zadowolony. Polecam tę metodę każdemu i oczywiście chciałbym, żeby gruchnęło jakimiś atomówkami na pokazie - zawsze to lepiej dla nas. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 058 Opublikowano 14 września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 września 2020 1 minutę temu, Bzduras napisał: Tendencja do nakręcania się przed pokazami, a potem narzekania, że (pipi) pokazali od jakiegoś czasu jest silna w graczach szkoda, ze mi sie plusiki skonczyly bo bylo by tak Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 145 Opublikowano 14 września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 września 2020 No ok, nie zauważyłem SH. No ale mimo wszystko, ludzie są podjarani to niech se tworzą wyliczanki, te tutaj i tak są lajtowe i możliwe do spełnienia w porównaniu z tym co można przeczytać w sieci XD Ja tam chcę oficjalną cenę i datę premiery poznać, reszta mnie ryra bo będę miał w co grać po kupnie konsoli, co pięknie mi umożliwiła wsteczna z PS4. Mafia, Ghost of Tsushima, Cyberpunk, Yakuza 7 i kilka innych, a z już zapowiedzianych gier mocno liczę że Returnal będzie tytułem startowym albo chociaż lunch window no i ten multi Tlou co by sobie postrzelać przez sieć. 12 minut temu, Paolo de Vesir napisał: szkoda, ze mi sie plusiki skonczyly bo bylo by tak Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 623 Opublikowano 14 września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 września 2020 Z nowym SH skonczy sie jak zawsze "no teraz to bedzie powrot do korzeni mowie wam uklon dla fanow 2 czerpiemy pelnymi garsciami z pierwszych odslon gotg mesjasz jak nic" po czym dostaniemy takie 6.5/10. Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 14 września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 września 2020 57 minut temu, Bzduras napisał: Tendencja do nakręcania się przed pokazami, a potem narzekania, że (pipi) pokazali od jakiegoś czasu jest silna w graczach, dlatego od jakiegoś czasu na każdy event nastawiam się na to, że pokażą My Horse And Me 3 i wychodzę zadowolony. Polecam tę metodę każdemu i oczywiście chciałbym, żeby gruchnęło jakimiś atomówkami na pokazie - zawsze to lepiej dla nas. XD co Oczywiscie na nic nie liczmy, niech nawet ceny nie dadza i daty, zadnych gier, wyje bane, niech pomachaja do nas malym siusiakiem z dalekiej japonii i bedzie git. To my jestesmy dla nich a nie oni dla nas. Niczego nie oczekujmy ale potem nie placzmy ze wypuszczaja (pipi), ruchaja nas na dlc i 20gb patche tydzien po premierze. Gracze a potem zdziwieni ze ea nie chce sie nawet koszulek zmienic w nowej fifie Maja byc kur wa gameplaye, nowe zapowiedzi, daty premier, ma sie dziac, maja sie wziac do roboty. A jak nie? No to co XD nie wyhustam sie przeciez bo gierek fajnch nie ma, najwyzej sie wyleje na te konsole i cyk 3k w kieszeni Jak tak czytam niektorych to w sumie przestaje sie dziwic takiemu r* bo jak widac jest zapotrzebowanie na gta 5 na nowej generacji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 058 Opublikowano 14 września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 września 2020 37 minut temu, Il Brutto napisał: Z nowym SH skonczy sie jak zawsze "no teraz to bedzie powrot do korzeni mowie wam uklon dla fanow 2 czerpiemy pelnymi garsciami z pierwszych odslon gotg mesjasz jak nic" po czym dostaniemy takie 6.5/10. no i elegancko, mi tyle wystarczy. Nawet na Tormented Souls które zapowiada się na najpotężniejsze 6/10 w historii jestem mocarnie napalony. W AAA Silent Hilla przestałem wierzyć po skasowaniu Silent Hills. i ogrywając Downpour i wspominając Book of Souls i pamiętając że Shattered Memories to najlepszy SH od lat, bo najmniej przypomina klasyczne silenty etc. etc. 10 minut temu, schabek napisał: Oczywiscie na nic nie liczmy, niech nawet ceny nie dadza i daty, zadnych gier, wyje bane, niech pomachaja do nas malym siusiakiem z dalekiej japonii i bedzie git. To my jestesmy dla nich a nie oni dla nas. Niczego nie oczekujmy ale potem nie placzmy ze wypuszczaja (pipi), ruchaja nas na dlc i 20gb patche tydzien po premierze. Gracze a potem zdziwieni ze ea nie chce sie nawet koszulek zmienic w nowej fifie Niesamowity post. Oczekiwania z kosmosu, a potem ku,rwa ale lipa? Nie dali 5 nowych, niezapowiedzianych IP (koniecznie AAA i na wyłączność Plejki)? Jak to? MNIE SIĘ NALEZY TO ONI DLA MNIE A NIE JA DLA NICH. Dobrze bzduras mówi: gracze się rozbestwili i oczekują cudów na kiju, a najlepiej na raz i od razu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 145 Opublikowano 14 września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 września 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 984 Opublikowano 14 września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 września 2020 Ludzie się zapominają, że te konsole, które teraz nam wydają, oferują masę grania chociażby z tego powodu, że będziesz miał możliwość ogrywania gierek z poprzedniej generacji ps4/xbox na nowych sprzętach. Kiedyś tego tak nie było, wchodziła generacja i to z małą ilością gier, a teraz? Teraz to masz od zayebania tego, że ciężko będzie komu gry wybrać, bo jest i wybór i różnorodność. Takie coś to ja szanuję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 14 września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 września 2020 Wiadomo, ja to czekam na ps5 glownie po to zeby ograc sobie gierki z ps4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 984 Opublikowano 14 września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 września 2020 Ani ps5 ani xbox nie mają w tej chwili żadnej next genowej gierki do zaoferowania, więc na to samo wychodzi. No może coś tam PS5 będzie miało, dowiemy się w środę. Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 745 Opublikowano 14 września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 września 2020 https://lp.x-kom.pl/a/konsole-nowej-generacji/ ważny link jest ważny, 100zł rabatu na nextgena 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 376 Opublikowano 14 września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 września 2020 1 godzinę temu, Faka napisał: Ludzie się zapominają, że te konsole, które teraz nam wydają, oferują masę grania chociażby z tego powodu, że będziesz miał możliwość ogrywania gierek z poprzedniej generacji ps4/xbox na nowych sprzętach. Kiedyś tego tak nie było, wchodziła generacja i to z małą ilością gier, a teraz? Teraz to masz od zayebania tego, że ciężko będzie komu gry wybrać, bo jest i wybór i różnorodność. Takie coś to ja szanuję. Jak nie było, jak było. PS2 i PS3 miały wsteczną i to taką sztywniutką, wsadzasz grę i grasz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 984 Opublikowano 14 września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 września 2020 PS3 to tylko na początku premiery i tyle, bardzo małej ilości egzemplarzy z odpalaniem gier PS2. PS2 to wiem, ale różnica jest taka, że oferowała trochę nowych gier (z tym odpalaniem psx to też możliwe było). Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 145 Opublikowano 14 września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 września 2020 Chyba nie braknie na premierę Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 745 Opublikowano 14 września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 września 2020 to tylko potwierdza że spodziewają się kosmicznego popytu, ceny będą dobre :] Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 14 września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 września 2020 Przecież to brzmi jak jakaś kompletna bzdura, na koniec dnia chodzi o pieniądze, Sony już jest w dupie ze musiało zejść z ceny przez MS a teraz będą konsole samolotami wysyłać? XD No ale jak widać są ludzie którzy w takie bzdury wierzą. Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 310 Opublikowano 14 września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 września 2020 Teraz, eX4cT_PL napisał: Przecież to brzmi jak jakaś kompletna bzdura, na koniec dnia chodzi o pieniądze, Sony już jest w dupie ze musiało zejść z ceny przez MS a teraz będą konsole samolotami wysyłać? XD No ale jak widać są ludzie którzy w takie bzdury wierzą. Musiało zejść z ceny? Oficjalnej jeszcze jej nie znamy a Ty mówisz, że musieli obniżyć? Transport lotniczy to nic nowego, zobacz jak antonov maseczki nam przetransportował. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 145 Opublikowano 14 września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 września 2020 4 minuty temu, eX4cT_PL napisał: Przecież to brzmi jak jakaś kompletna bzdura, na koniec dnia chodzi o pieniądze, Sony już jest w dupie ze musiało zejść z ceny przez MS a teraz będą konsole samolotami wysyłać? XD No ale jak widać są ludzie którzy w takie bzdury wierzą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 14 września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 września 2020 @eX4cT_PL Czyli oskarżasz szefa firmy transportowej (transportującej rzeczy z Azji do USA), że kłamie? :v Dostawy lotnicze to standard przy produktach szacowanych na duży popyt, konsol wyprodukowanych między końcem października a końcem listopada nie sposób dostarczyć inaczej niż drogą lotniczą, jeśli mają zdążyć na półki sklepowe jeszcze na ten rok. Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 14 września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 września 2020 Dla mnie to kompletna bzdura, ale możecie nawet w Mikołaja wierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 429 Opublikowano 14 września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 września 2020 Moim zdaniem playstation5 z fabryk bedzie inpost rozwozil do dystrybutorow na calym swiecie. Sony musi oszczedzac bo microsoft zapowiedzial cene ktora sony najpewniej tez mialo w planach taka sama. Ale nie chcecie to nie wierzcie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 14 września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 września 2020 Mogliby wrzucić te konsolki wcześniej do paczkomatów, a o północy umożliwić wyjęcie ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 14 września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 września 2020 Naprawde jest ktos kto wierzy ze Sony dopiero w tamtym tygodniu dowiedzialo sie po ile ms bedzie sprzedawal xboxa? Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 300 Opublikowano 14 września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 września 2020 I że czekali do końca żeby swoją cene "dostosować" do MS? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi